ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 20 Απριλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η κατάσταση οδηγεί σε αδιέξοδο, Καρκίνε μου, και για να αποφύγεις τον κίνδυνο, απαιτείται ουσιαστική αναθεώρηση και αναδιοργάνωση. Εκκρεμότητες που παραμένουν, μπορούν να φέρουν ιδιαίτερα δυσάρεστες συνέπειες, αν δεν τακτοποιηθούν σύντομα. Μην αφήνεις ανεκμετάλλευτο το χρόνο!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πορεία της σχέσης σου, Καρκίνε μου, βλέπεις ότι δεν είναι η καλύτερη δυνατή, οπότε μην κρατάς παθητική στάση. Εξυπνάδα έχεις, να ελιχθείς μπορείς, οπότε κάνε τις συζητήσεις που πρέπει, για να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, κάνε τις πρέπουσες κινήσεις, αυτές που ξέρεις μόνο εσύ, και θα έχεις όλη την επιτυχία δική σου! Στα οικονομικά σου, φρόντισε σήμερα να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, αλλιώς θα παρασυρθείς σε έξοδα. Ξέρεις ότι έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα, Λέων, η κατάσταση βελτιώνεται με αργούς, αλλά σταθερούς ρυθμούς και καλείσαι να αξιοποιήσεις όλες σου τις δυνατότητες, για να φέρεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Μην αφήνεις το φόβο της αποτυχίας να περιορίσει το δυναμισμό που σε χαρακτηρίζει, αλλά άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να δράσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, Λέων μου, αν μερικές φορές συγκρατείς τα νεύρα σου και δε λες πράγματα, που μπορεί να στενοχωρούν το ταίρι σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, η Αφροδίτη από τον Ταύρο δίνει ό,τι καλύτερο έχει, για να κάνεις τη γνωριμία που περιμένεις τόσο καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για να νιώσεις καλύτερα στη δουλειά σου, Λέων, θα πρέπει να γίνουν ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς σήμερα να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις το ερχόμενο διάστημα, Παρθένε, να συγκεντρωθείς και να εργαστείς μεθοδικά, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που εκκρεμούν και να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου στην επιτυχία που επιθυμείς. Μην αφήνεις άτομα να σε παρασύρουν με ασήμαντες παρεμβάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, Παρθένε μου, και να του πεις τις ανησυχίες που έχεις. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, προβλέπεται αρκετή κούραση και άγχος, οπότε φρόντισε να έχεις επαρκή προγραμματισμό. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Προσπάθησε να κινηθείς δυναμικά για να αυξήσεις τα έσοδά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact