ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 20 Απριλίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η επιτυχία που έρχεται, Ζυγέ, είναι σημαντική και τα ουσιαστικά αποτελέσματα δεν έχουν κάνει ακόμα την εμφάνισή τους. Μην απελπίζεσαι και μην αφήνεις την ανυπομονησία να σε οδηγήσει σε λάθος κινήσεις, που θα σε ζημιώσουν χρονικά. Μείνε σταθερά στο δρόμο σου και η επιτυχία είναι πολύ κοντά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό είναι αυτή την περίοδο, Ζυγέ μου, να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου, που σε φέρνουν συνέχεια σε συγκρούσεις με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για τη δουλειά σου, Ζυγέ μου, αυτή είναι περίοδος που ξεκινάς συζητήσεις και σχέδια, ενώ θα γίνει πολύ καλύτερη και η επικοινωνία σου. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις όμως πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, κάποιες οικογενειακές υποθέσεις που σε απασχολούν, εξακολουθούν να καθυστερούν πολύ. Μην ασχολείσαι συνεχώς με κάτι που είναι δρομολογημένο, αλλά άφησε το χρόνο να κυλήσει, όσο παράλληλα θα φροντίζεις την τακτοποίηση άλλων υποθέσεών σου. Ο χρόνος περνάει γρήγορα και η δικαίωση είναι σημαντική για σένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη δίνεις σημασία σε ασήμαντα πράγματα, Σκορπιέ μου, που σε εκνευρίζουν και φέρνουν ξεσπάσματα απέναντι στο ταίρι σου, χωρίς πραγματικά να υπάρχει λόγος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα μπορεί να δεχτείς προτάσεις που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Γενικά η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που θέλεις για να σε ικανοποιήσουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ένα υψηλά ιστάμενο και μεγάλου κύρους πρόσωπο, Τοξότη, έχει ενδιαφέρον για την παραγωγικότητα και τη δημιουργική σου δράση, και σκέφτεται να σου αναθέσει κάτι σημαντικό. Δείξε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και φρόντισε η εικόνα σου να είναι η καλύτερη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι σε πολύ καλό δρόμο η σχέση σου, Τοξότη μου, και μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Τοξότη μου, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου, διαφορετικά και θα αγχωθείς, και μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα ζητήματα νόμου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Κάποιο άτομο από την οικογένεια σου, Αιγόκερέ μου, που σε στηρίζει εδώ και καιρό, δείχνει να μην είναι ικανοποιημένο από το αποτέλεσμα. Μία καλή συζήτηση θα επαναφέρει τις ισορροπίες και θα ρυθμίσει ξανά τη σχέση σας, απομακρύνοντας τον κίνδυνο ρήξης, που μακροπρόθεσμα θα έφερνε αρνητικά αποτελέσματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά, Αιγόκερέ μου, και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, βοηθώντας το σε προβλήματα που μπορεί να έχει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο, για να μπορέσεις να φτάσεις στο στόχο σου. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις δε σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις. Απόφυγε τα περιττά έξοδα και τις άσκοπες αγορές.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact