ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 20 Μαρτίου

Το πρώτο σετ των εκλείψεων αυτής της περιόδου ξεκινά σήμερα στις 20/3 με τη Νέα Σελήνη και επηρεάζει περισσότερο όσους έχουν γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου.

Με ψυχραιμία και με σύνεση θα πρέπει να αντιμετωπιστούν όλες οι επιρροές αυτής της περιόδου.

Το κοινωνικό αίσθημα και η συμπόνια θα είναι αυτά που θα καθορίσουν τις κινήσεις και τα πεπραγμένα όλων των ανθρώπων. Πάντως τελειώνει μια περίοδος με τα θετικά και τα αρνητικά της και θα οδηγηθούμε σε μια καινούργια κατάσταση που θα είναι περισσότερο αληθινή και ξεκάθαρη.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Η συμπεριφορά σου απέναντι σε κάποια πρόσωπα θα είναι διχασμένη. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλεις να δείξεις τις αληθινές σου προθέσεις γιατί φοβάσαι μήπως δικαιώσεις δυσάρεστα αισθήματα που υπάρχουν μέσα σου.
Ερωτικά: Η εσωτερική σου κατάσταση είναι κάπως μπερδεμένη γιατί το πρόσωπο που έχεις σχέση μπορεί να σου δημιουργεί κάποιες αμφιβολίες για το αν τελικά αξίζει να είσαι μαζί του ή όχι. Με τον Ζυγό νιώθεις περίεργα γιατί ακόμα δεν ξέρεις που να το κατατάξεις μέσα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Περιμένεις μια απάντηση από ορισμένα άτομα, η οποία κάποια στιγμή θα έρθει αλλά προς το παρόν υπάρχει μια στασιμότητα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχεις μια ελαστικότητα με τα φιλικά σου άτομα γιατί δεν θέλεις να πουν ότι είσαι αδιάφορος/η ή ακόμα και καιροσκόπος. Αυτές τις ημέρες η έννοια της φιλίας και γενικά οι διάφορες κοινωνικές υποχρεώσεις που όμως έχουν συμπόνια και σκέψη για ανθρώπους που υποφέρουν θα σε φέρουν σε μια καλύτερη επαφή με την ψυχή σου.
Ερωτικά: Μπορεί και να λυπάσαι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και η συμπόνια να σε κάνει να βλέπεις τελείως διαφορετικά την σχέση σας, όμως δεν πρέπει να παραμείνεις μόνο σε αυτά τα συναισθήματα γιατί θα καταπιεστείς στο μέλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι πιο ανοικτός/η στο να συνεργαστείς με κάποια άτομα τα οποία παλιά ούτε καν σκεφτόσουν. Αυτή η σκέψη θα σε κάνει να αυξήσεις τις θετικές ενέργειες και κινηθείς προς τον στόχο σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Σαν να σε ρουφάει κάτι προς τα κάτω και αυτό είναι το μεγάλο σου μπλέξιμο με όλες τις πρακτικές σου υποθέσεις. Ίσως η φύση σου να σε οδηγεί να κάνεις τα αντίθετα από αυτά που θέλεις στην πραγματικότητα.
Ερωτικά: Δεν επικεντρώνεσαι πουθενά και κάπου νιώθεις ότι μπορεί να έχεις χάσει το μήνυμα της σχέσης σου. Με ένα άτομο που τα πράγματα δεν έχουν δέσει ίσως χαλάσουν τελείως γιατί δεν θα σας ενώνουν και πολλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν ερμηνεύεις πλέον με την λογική σου και τα κρίνεις όλα με βάση το συναίσθημα και τις επιθυμίες σου γι’ αυτό μπορεί να μην αντιλαμβάνεσαι σωστά τα διάφορα μηνύματα από τα άτομα που συνεργάζεσαι. Πρόσεξε τα λάθη και την αφηρημάδα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Μπορείς και διαχειρίζεσαι με μεγάλη ευελιξία όλα τα δύσκολα που πιθανόν να σου συμβούν και ενισχύεις με την προσωπική σου επιρροή όλες τις αρετές σου. Μια πολύ καλή ιδέα θα σου ενισχύσει την πίστη ότι όλα θα πάνε καλά.
Ερωτικά: Μοιράζεσαι σε πολλά κομμάτια γιατί αναζητάς να βοηθήσεις και να σταθείς δίπλα στο πρόσωπο που θέλεις. Βέβαια μπορεί να το μπερδέψεις με την συμπεριφορά σου και να νομίζει ότι παίζεις κάποια παιχνίδια. Προσπάθησε να το περάσεις σαν μήνυμα αγάπης και όχι ξελογιάσματος.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να βοηθήσεις όλον τον κόσμο γύρω σου και για αυτό θα κάνεις υποχωρήσεις, θετικές παρεμβάσεις και γενικά ό, τι περνάει από το χέρι σου για να υπάρξει πρόοδος.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Αρχίζεις να βλέπεις τα αποτελέσματα των διαφόρων ψυχολογικών θεωριών ή ακόμα και γνώσεις που έχουν να κάνουν με εσωτερικές εμπειρίες και με πράγματα που πρέπει να αποδείξεις βασικά στον εαυτό σου. Ότι δηλαδή έχεις και μια άλλη διαφορετική υπόσταση που έχει να κάνει κατά πόσο είσαι ελεύθερος/η και δεν έχεις τόσο μεγάλες εξαρτήσεις από ουσίες μέχρι και ψυχολογικές ή σεξουαλικές.
Ερωτικά: Μπορεί η επιστροφή του Ιχθύ να είναι πολύ έντονη και να σε πιάσει τόσο πολύ η επιρροή του ώστε και μακριά να είσαι να τον σκέφτεσαι συνέχεια. Όμως βρίσκεσαι στην τελική φάση και θα πρέπει να δεις βαθιά μέσα σου τι ακριβώς θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν είσαι απογοητευμένος/η σημαίνει ότι σου διαφεύγει μια αλήθεια την οποία θα πρέπει να την βρεις και πάλι μέσα σου για να μην χάσεις μια πολύ σημαντική ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί αυτή την περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Η έκλειψη γίνεται στον άξονά σου και διαμορφώνει αρκετά τις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και τον τρόπο που βλέπεις τους άλλους γύρω σου. Ίσως να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσεις να δεις μέσα από τα μάτια της καρδιά σου που θα περιέχει συγχώρεση και αποδοχή.
Ερωτικά: Καλυτερεύουν τα πράγματα μέσα στην σχέση σου αλλά ίσως να μην μπορείς να πάρεις αποφάσεις που για σένα παλιά ήταν πιο εύκολο. Εξαναγκάζεσαι να δεις μια διαφορετική οπτική γωνία η οποία αν επιμείνεις και πιστέψεις, θα διορθώσει τα πράγματα αρκετά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες προτάσεις οι οποίες μπορεί να μην είναι έτσι όπως τις ήθελες γιατί σου φαίνονται φλου. Ό, τι επιθυμείς φρόντισε να μην μείνει στα λόγια και να κάνεις κι εσύ κάποιες κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχεις πολλά στο μυαλό σου και κάτι από όλα θα σε κάνει να αφοσιωθείς. Θα συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να αλλάξεις για να επικοινωνείς πιο εύκολα με κάποια άτομα. Από το απόγευμα και μετά αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα πετάξεις πολλά πράγματα από τις ντουλάπες σου.
Ερωτικά: Όσο και να είσαι κοντά στον Παρθένο ή τον Ιχθύ δεν πείθεσαι για τα συναισθήματά του γιατί κάτι δεν σου πάει και το ένστικτό σου δε λειτουργεί σωστά. Αν έχεις κάποια προβλήματα υγείας ίσως δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το τι σου συμβαίνει οπότε περίμενε να λάβεις τα πλήρη αποτελέσματα γιατί μπορεί να χάσεις τον χρόνο σου και να στεναχωριέσαι άδικα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αφήνεις να γίνουν τα πράγματα όπως θέλεις γιατί φοβάσαι ή δεν ξέρεις ακριβώς πώς να κινηθείς. Περίμενε λίγο να ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα δεις πως ακριβώς θα κινήσεις τα νήματα. Πάντως όσο λιγότερο φοβάσαι τόσο περισσότερα αποτελέσματα θα δεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η παρουσία σου είναι ευεργετική και αυτό θα σου ενισχύσει την άποψη ότι όταν είσαι καλά μπορείς να κάνεις θαύματα. Επειδή πιθανόν να είσαι σε φάση δίαιτας θα θέλεις να περπατάς ή να κάνεις γυμναστική ή θα το ρίξεις στον χορό γιατί αυτό είναι που θα σου κάνει πολύ καλό. Η σχέση με το σώμα σου, δηλαδή να το φροντίζεις ή να το προσέχεις αυτή την περίοδο είναι πιο έντονη.
Ερωτικά: Ενθουσιάζεσαι με τα συναισθήματά σου τα οποία είναι πολύ έντονα και κυρίως θετικά προς ένα άτομο που όσο κι αν ακόμα δεν ξέρεις καλά εσύ νιώθεις ότι μπορείς να αφεθείς και κατ’ επέκταση να εμπιστευτείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν φοβάσαι και αυτό είναι που σε κάνει αισιόδοξο/η και πολύ ανοικτό/η απέναντι στις προκλήσεις. Βέβαια ίσως ονειρεύεσαι και δουλειές που δεν είναι της δικαιοδοσίας ή της εμπειρίας σου αλλά νιώθεις ότι όλα μπορείς να τα κάνεις.

Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή τώρα στο μεγάλο διαγωνισμό του Astrology.gr με αφορμή την Παγκόσμια μέρα Αστρολογίας και κέρδισε προσωπικές προβλέψεις και αστρολογικά βιβλία!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχεις αφεθεί είτε μέσα στο σπίτι σου είτε προσπαθείς να έχεις καλή σχέση με τον εαυτό σου αλλά με μια μεγάλη εσωστρέφεια η οποία είναι για σένα ασυνήθιστη αλλά έχεις κι αυτό το στοιχείο και πρέπει να το δεχτείς.
Ερωτικά: Η ηρεμία και η ησυχία που δείχνεις προς τα έξω μπορεί να οφείλεται στο ότι σε στενοχωρούν αρκετά πράγματα λόγω της ευαισθησίας που σε έχει πιάσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν πολλές δουλειές που έχεις αφήσει στην μέση και εκεί που νιώθεις ότι πάνε να ολοκληρωθούν, γίνεται μια αναβολή. Αλλά, από εδώ και πέρα, θα τελειώσουν οριστικά και θα βγεις από ένα τέλμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Τα όμορφα λόγια είναι μεγάλο βάλσαμο για την δική σου την ψυχή αλλά και για τους άλλους. Για αυτό να επιδιώξεις μια πιο καλή επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους για να τους ανταμείψεις για λάθη που τυχόν έχουν γίνει σε μια προηγούμενη συνάντηση ή επαφή.
Ερωτικά: Η συνάντηση με ένα άτομο που ίσως είχατε χαθεί θα είναι πολύ έντονη και άκρως συναισθηματική γιατί θα θεωρήσεις ότι όλα μπορεί να λυθούν και να ξεκινήσεις κάτι από την αρχή τελείως ανανεωμένο. Με τον Παρθένο είστε κοντά αλλά η επαφή είναι ισχυρή και δεν μπορείς να φερθείς φυσιολογικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσθέτεις κάποια νέα στοιχεία πάνω στην εμπειρία σου και αυτό θα σε κάνει να κατακτήσεις ακόμα και μια δύσκολη συνεργασία. Το ζητούμενο είναι να μπεις μέσα στην καρδιά των πραγμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Όσο και να έχεις έντονες ανησυχίες, κάτι σε βάζει να αναρωτηθείς αν κάνεις λάθος και ίσως προσπαθήσεις να κρατηθείς από τη λογική σου. Πρόσεξε μόνο εκείνα τα συναισθηματικά «βουλιάγματα» γιατί μπορεί να μην έχουν τέλος.
Ερωτικά: Έχεις πέσει σε μια αυτολύπηση που μπορεί να μην έχει τέλος για αυτό φρόντισε να βγεις από εκεί ώστε να μην χάσεις τον εαυτό σου. Αν κιόλας σχετίζεσαι με Παρθένο ή Ιχθύ αυτό θα είναι πιο έντονο.
Οικονομικά & Καριέρα: Είναι κάπως μπλεγμένες οι οικονομικές σου υποθέσεις γιατί εσύ δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να σταματήσεις κάποια άτομα που ίσως σε εκμεταλλεύονται κιόλας. Η αίσθησή ότι τα πράγματα σε πάνε κάπου αλλού από εκεί που ήθελες και δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό, μην σε ξεγελάει. Πάτα γερά στα πόδια σου και θα αλλάξουν κατεύθυνση.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα επηρεαστείς πάρα πολύ από κάποιες συνθήκες οι οποίες δεν είναι και τόσο ξεκάθαρες γιατί όλα θα είναι τελείως διαφορετικά από ό, τι νόμιζες. Κάποιες ψευδαισθήσεις που έχεις ίσως ενταθούν και να χρειαστεί να τις βγάλεις μία-μία από το κεφάλι σου, με προσωπικό αγώνα γιατί μπορεί να σου χαλάσουν την εσωτερική σου γαλήνη.
Ερωτικά: Έχεις μάλλον κουραστεί να περιμένεις να αλλάξουν τα πράγματα γι’ αυτό θα πάρεις αποφάσεις να αλλάξεις εσύ κάθε τι που δεν σου κάνει. Αν φερθείς δυναμικά, θα δεις ότι όλα μπορεί να γίνουν διαφορετικά με τον Παρθένο ή με το Λιοντάρι.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ έχεις μπροστά σου κάποιες ευκαιρίες, βλέπεις ότι τίποτα δεν είναι όπως το περίμενες. Επειδή όμως τα πάντα έχουν φτάσει σε μια οριακή κατάσταση και πιο κάτω δεν πάνε, μάλλον θα αρχίσει κάτι να αχνοφαίνεται στον ορίζονται και θα είναι ελπιδοφόρο.
Πηγή: astrology.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact