ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου

Τι λένε για την Παρασκευή τα ερωτικά και τα οικονομικά σας;

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα έπρεπε να σε απασχολούν περισσότερο, αφού πολύ εύκολα μπορεί να «χαντακωθείς» από ενέργειες άλλων που είτε λαθεύουν, είτε εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα. Επιπλέον, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σου τονίζει ότι για να πετύχεις τους υψηλούς στόχους σου, χρειάζεσαι απαραιτήτως και μια «κρυφή» υποστήριξη από κάποιο κέντρο εξουσίας.

Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει αφορμή κι αιτία να «χάσεις» τον εαυτό σου και να παρασυρθείς σε ένα μάλλον αδιέξοδο πάθος. Παράλληλα, μια «ατυχία» στα προσωπικά σου, ίσως να οφείλεται στην υπονόμευση από ένα τρίτο πρόσωπο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Όλα συνηγορούν στο να πάρεις μια δύσκολη απόφαση σχετικά με την δουλειά ή τις εργασιακές σχέσεις σου, που στην παρούσα φάση η εξέλιξή τους φαίνεται να εξαρτάται από το κατά πόσο θα υποταχθείς στην χειραγώγηση άλλων.
Επιπλέον το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η με την διατροφή σου, αποφεύγοντας οτιδήποτε το «βρώμικο» ή ανθυγιεινό.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η ενδέχεται να βρεθείς προ σοβαρού διλήμματος ανάμεσα σε ένα πρόσωπο που διαμένει μακριά σου και σε ένα άλλο που σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Πριν όμως αποφασίσεις, ρώτησε για να μάθεις περισσότερα!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο φαίνεται να βασανίζεται από κάτι σοβαρό και παρά την ενδεχόμενη αγωνία σου έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις ότι ξέρεις να συμπαρίστασαι ακόμη και στα δύσκολα. Παράλληλα όμως το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σου προσφέρει ένα απροσδόκητο οικονομικό πλεονέκτημα, έστω κι αν αυτά που θα κερδίσεις προέρχονται από απώλειες κάποιων άλλων.

Ερωτικά
Αν θεωρείς τον εαυτό σου «απρόσβλητο» από πάθη, ίσως ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου. Ένα αρχικά «αθώο» παιχνίδι μπορεί να εξελιχθεί σε «βασανάκι», είτε από την καλή είτε από την ανάποδη!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε αναγκάζει να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου και δεν έχουν απαραίτητα μια ευχάριστη διάσταση. Ο Πλούτωνας επιμένει ότι ήρθε η ώρα να αποδεσμευτείς από τις εξαρτήσεις σου και να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και συνειδητοποιώντας ότι ένα «τέλος», φέρει πάντα την σφραγίδα μιας νέας αρχής.

Ερωτικά
Όσο κι αν αποφεύγεις να πάρεις κάποιες αποφάσεις που σου φαίνονται «επώδυνες» ή ίδια η ζωή θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ότι τελικά είναι απελευθερωτικές! Βρίσκεσαι στο τέλος ενός κύκλου και στην αρχή του επόμενου.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Οι σχέσεις σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο φαίνεται να δοκιμάζονται, ενώ στη δουλειά σου γίνονται κάποια «υποχθόνια» πράγματα που δεν σου αρέσουν αλλά αυτές μπορεί να είναι μόνον οι αφορμές να πάρεις κάποιες αποφάσεις «εφ’ όλης της ύλης». Επιπλέον, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σηματοδοτήσει δυσάρεστες καταστάσεις σε σχέση με ζώα, φυτά και καλλιέργειες.

Ερωτικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε θέτει προ μιας σημαντικής απόφασης, είτε πρόκειται για την τρέχουσα, είτε για μια νέα σχέση. Μέχρι να την πάρεις όμως, μπορείς να αφεθείς στις ερωτικές απολαύσεις που σου «υπόσχεται» η Σελήνη στους Ιχθύες!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο προβληματισμός σου για την πορεία των οικονομικών σου μπορεί να αποδώσει αν κινηθείς σε μια ρεαλιστική βάση, υπολογίζοντας όχι μόνον τις δικές σου δυνατότητες αλλά και τις γενικότερες συγκυρίες. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σου υπενθυμίζει ότι αυτοί που ορίζουν τις τύχες σου, έχουν πάντα τον τρόπο να σε βοηθήσουν, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι θα είσαι για πάντα δεμένος/η στο άρμα τους.

Ερωτικά
Αν ψάχνεις για κάτι νέο, σε αυτήν την φάση ίσως είναι σκόπιμο να αρκεστείς στην διερεύνηση προσώπων και καταστάσεων, χωρίς να κάνεις κάποια συγκεκριμένη κίνηση. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, απλά ανάλυσέ το!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact