ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, το Τρίγωνο Άρη-Ουρανού, που διαμορφώνεται σήμερα, θα σου προσφέρει εξαιρετικά θετικές και μάλιστα απρόσμενες εξελίξεις, που θα βοηθήσουν πολύ, στην πλήρη βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης! Ο σεβασμός και η συμπάθεια των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι, θα τους ωθήσει να σε βοηθήσουν έμπρακτα στις υψηλές φιλοδοξίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος η ώριμη και προσγειωμένη αυτοπεποίθηση σου και η ουσιαστική σου γοητεία σήμερα, θα βοηθήσουν, να κάνεις μία νέα πολλά υποσχόμενη γνωριμία, που θα πιθανόν να οδηγηθεί σε σοβαρή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του συντρόφου και έτσι κερδίζεις εσύ το «πάνω χέρι» στην σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά έρχονται νέες προτάσεις και πρόοδος! Οικονομικά, θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις κατά πολύ τα έσοδά σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, το Τρίγωνο Άρη-Ουρανού, σήμερα, προμηνύει πολύ ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου και μάλιστα στα ξαφνικά, χωρίς καν να το περιμένεις! Ιδανική ημέρα για να προγραμματίσεις ένα ταξίδι ή μία έξοδο ψυχαγωγίας! Το σίγουρο είναι πως θα περάσεις πολύ καλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως έρθει ξαφνικά μία ευκαιρία, να επισημοποιήσεις την σχέση σου ή αν είσαι ήδη παντρεμένος, να βελτιώσετε πλήρως την ζωή σας και την καθημερινότητα σας με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να κάνεις σήμερα μια σοβαρή και αξιοθαύμαστη γνωριμία με ένα άτομο που θα σου προσφέρει ότι ακριβώς είχες ονειρευτεί, ως το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, αλλά και στον οικονομικό τομέα, πετυχαίνεις υψηλούς στόχους! Ιδανική ημέρα για συμφωνίες και υπογραφές!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, το Τρίγωνο Άρη-Ουρανού, που σχηματίζεται σήμερα, θα σε βοηθήσει πολύ να αναλύσεις και να κατανοήσεις τις βαθιές σκέψεις σου, τις πραγματικές σου επιθυμίες και ανάγκες, όπως και τα αισθήματά σου! Η ημέρα ενδείκνυται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το παρόν, αλλά και το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα γίνει η αποκάλυψη κρυφών θαυμαστών! Αυτό φυσικά θα αλλάξει τα σχέδια σου και θα ανατρέψει τα δεδομένα σου, αλλά και θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα! Αν είσαι δεσμευμένος, εκτός από τις καυτές αισθησιακές στιγμές που θα περάσεις με τον σύντροφο, η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει κιόλας να πείσεις το ταίρι σου, για τις πιο βαθιές σου συναισθηματικές ανάγκες και εκείνος να σε καταλάβει απόλυτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πρέπει να προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές των σχεδίων σου, για να έχεις πρόοδο! Οικονομικά, αλλάζεις τις προτεραιότητές σου και έτσι βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact