ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σήμερα, σε προειδοποιεί να διαχειρίζεσαι ωριμότερα ορισμένα πράγματα και καταστάσεις στο σπίτι, ώστε να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές σχέσεις και όχι να τις κλονίσεις με αντιπαραθέσεις! Ακόμα κι αν έρθουν προβλήματα, δυσκολίες και αναποδιές, εσύ θα πρέπει να παραμείνεις έντιμος, ψύχραιμος και κυρίως λογικός, αποφεύγοντας εγωιστικές και επιθετικές συμπεριφορές, για να μην έρθουν ρήξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις οπωσδήποτε, να προσέχεις και κυρίως να έχεις αυτοσυγκράτηση, απέναντι σε έναν παρελθοντικό έρωτα που επιστρέφει, αλλά μόνο για κάτι περιστασιακό και αμφίβολο! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου ενδέχεται να παρουσιάσει κάποιες εντάσεις, κόντρες και ανταγωνιστικότητα, κυρίως για παλαιά προβλήματα, που ακόμα δεν έχουν λυθεί εντελώς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συζητήσεις και τα έντονα λόγια που θα ειπωθούν μέσα στο εργασιακό περιβάλλον, θα σου χαλάσουν την διάθεση και θα σε εκνευρίσουν! Οικονομικά πιέζεσαι αρκετά, αφού αναμένεται να προκύψουν κάποια έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σήμερα, να αποφύγεις κουτσομπολιά και επικοινωνιακά λάθη, αλλά γενικά τις επικοινωνίες σου! Προσπάθησε να μην είσαι εγωκεντρικός, ανέντιμος, επιπόλαιος, αγενής και εριστικός, διότι θα παρεξηγηθείς! Γενικά, χρειάζεται προσοχή από μέρους σου, σε κοινωνικές επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες, μετακινήσεις, μηνύματα, συναντήσεις, οδήγηση και σχέσεις με αδέρφια και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες και ερωτικά μηνύματα, αλλά μην βιαστείς να απαντήσεις! Την σημερινή ημέρα, είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθος αποφάσεις και επιλογές! Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς η επικοινωνία σου με το ταίρι σου, ώστε να μην καταλήξετε σε καυγά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, κράτα οπωσδήποτε την ψυχραιμία σου σε τυχόν αρνητικές συμπεριφορές, ώστε να κερδίζεις τις καλές εντυπώσεις! Οικονομικά, πες όχι σήμερα υπογραφές, συμβόλαια και συμφωνίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, μπορεί κάποιες απώλειες να σε γεμίσουν άγχος, αλλά να ξέρεις πως είναι παροδικές! Μην παρασύρεσαι, από την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια που φέρνει η ημέρα και συνέχισε να στέκεσαι στα πόδια σου, κρατώντας ψηλά την αυτοπεποίθηση σου! Ορισμένες συγκυρίες, θα σε ωθήσουν να επικεντρωθείς στην προστασία των κεκτημένων σου, αλλά και στην διατήρηση των προσωπικών αξιών σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, δεν σε ενδιαφέρει πια το επιφανειακό φλερτ και οι κατακτήσεις οι περιστασιακές, αφού πια δεν τα έχεις ανάγκη και επικεντρώνεσαι σε κάτι πιο αξιόλογο! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου είναι γεμάτη πάθος και ερωτισμό! Μακριά ωστόσο, από απαιτήσεις, ζήλια και κτητικότητα, που πιθανόν να προκαλέσουν ρήξεις με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, οικονομικοί στόχοι ναυαγούν, αφού ξοδεύεις αλόγιστα και ανώριμα! Επαγγελματικά είσαι νευρικός, ιδίως μετά από κάποιες συζητήσεις εντός επαγγελματικού περιβάλλοντος!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact