ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, σε επηρεάζει αρκετά αρνητικά και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε κάθε σου δράση! Θα διαπιστώσεις μετά από κάποιες συγκυρίες, πως έχεις αρκετούς κρυφούς εχθρούς ή ανθρώπους που σε φθονούν και σε ζηλεύουν! Γι’ αυτό, φρόντισε να τους αντικρούσεις, να εντείνεις τις προσπάθειές σου και να φροντίσεις με κάθε τρόπο, μην κλονιστεί η καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην μεταφέρεις στο ταίρι σου, τα προβλήματα σου από την δουλειά και ξεσπάς επάνω του! Αν είσαι ελεύθερος, θα σε προσεγγίσει το άτομο που σε ενδιαφέρει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον σήμερα, αλλά καλό θα ήταν, να μην μπερδέψεις ερωτική ζωή με δουλειά, ώστε να μην εκτεθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της δουλειάς, όπως και στον τομέα των χρημάτων, θα υπάρξουν καταλυτικές αλλαγές και αποκαλύψεις, με αρνητικές συνέπειες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, επηρεάζει αρνητικά τις κοινωνικές σου επαφές, γι’ αυτό απέφυγε σημαντικές γνωριμίες, συμφωνίες και συζητήσεις! Επίσης, επηρεάζει άμεσα τον τομέα της ζωής σου, που σχετίζεται με τις μετακινήσεις, οδήγηση και τα ταξίδια σου και γι’ αυτό αν σχεδιάζεις κάτι τέτοιο τώρα, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και τέλεια οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν ανατροπές που δεν αναμένεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να απολαύσεις σήμερα, καυτές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου, ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις σε νεύρα και ξεσπάσματα, για λόγους ζήλιας! Αν είσαι ελεύθερος, μπαίνεις τώρα σε μία διαδικασία, η οποία όμως δεν θα φέρει αυτό που επιθυμείς, αντιθέτως ενδεχομένως θα σε εκθέσει απέναντι σε ερωτικές επικοινωνίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, κάνεις αρκετά λάθη, λόγω υπερβολικής αυτοπεποίθησης και υπεραισιοδοξίας! Οικονομικά, ένα ξαφνικό νέο και σε αναγκάζει να αλλάξεις στρατηγική!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σήμερα, ενδεχομένως να θυμώσεις και να ξεσπάσεις με κάποιες καταστάσεις! Έχεις εξαντληθεί με την πορεία ορισμένων γεγονότων, στα οποία θα θελήσεις να βάλεις τέλος, ξεκινώντας ξανά από την αρχή! Οργάνωσε τώρα, ορθότερα τα πράγματα! Γενικά, θα χρειαστεί να έχεις ψυχική δύναμη, αλλά και σωματική αντοχή σε όποιες δυσάρεστες εξελίξεις κι αν προκύψουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα βιώσεις μία κρίση που αφορά την σχέση σου, η οποία θα προκύψει μετά από εκρήξεις ζήλιας, κτητικότητας και χειριστικότητας, από μέρους σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι λόγω πάθους και πάλι σε μία τοξική ερωτική ιστορία, που σε πληγώνει συνεχώς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν αναμένεις κάποιες συγκεκριμένες εξελίξεις, σε καριέρα ή οικονομικό τομέα σήμερα, οι ανατροπές θα σε διαψεύσουν!

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact