ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 24 Αυγούστου

Ζώδια σήμερα Ζυγός
Τα όρια θα θαμπώσουν κάπως σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί. Η γραμμή που χωρίζει το σικ από το κιτς είναι πολύ λεπτή, γι’ αυτό μην το ρισκάρετε. Θωρακίστε τον εαυτό σας έναντι στις παρορμητικές κινήσεις, τόσο όσο αφορά αχρείαστες αγορές όσο και στην αρένα του ρομαντισμού. Μην κοιτάτε τις βιτρίνες που σας γνέφουν δελεαστικά, μην αναμένετε με κομμένη την ανάσα απάντηση στο μήνυμα που στείλατε… Κάντε μια παύση από αυτά, κοιταχτείτε στον καθρέφτη και αγαπήστε τον εαυτό σας λίγο περισσότερο!

Ζώδια σήμερα Σκορπιός
Δεν ισχύει πάντα το «δούναι και λαβείν», αγαπητοί Σκορπιοί! Ο κόσμος είναι γεμάτος με ανθρώπους που μόνο παίρνουν – κάτι που γνωρίζετε κι εσείς πολύ καλά, μιας και έχετε ενίοτε αυτή την τάση. Σήμερα καλείστε να μελετήσετε τις σοβαρές σχέσεις της ζωής σας, προκειμένου να δείτε αν υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που δίνετε και αυτά που παίρνετε. Κανείς δεν θα διαβάσει τη σκέψη της, γι’ αυτό εκφράστε τις ανάγκες σας. Εστιάστε στη γαλήνη που θα νιώσετε από αυτή την τακτική, παρά να ρισκάρετε να πληγωθείτε ή να πληγώσετε.

Ζώδια σήμερα Τοξότης
Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, αγαπητοί Τοξότες! Μήπως το έχετε παρακάνει με τα καθήκοντα που αναλαμβάνετε; Ρισκάρετε να εξουθενώσετε τον εαυτό σας, όσο κι αν σας αρέσει να απασχολείστε συνεχώς με κάτι. Σήμερα στραφείτε στην ομαδική εργασία, ακόμα κι αν δυσκολεύεστε να βρείτε συνεργούς εξίσου αποδοτικούς με εσάς. Λειτουργήστε ως καθοδηγητές, προκειμένου να βρεθείτε όλοι στο ίδιο επίπεδο.

Ζώδια σήμερα Αιγόκερως
Επενδύστε στην ηρεμία σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Όσο κι αν οι στόχοι σας διαφαίνονται λαμπεροί στον ορίζοντα, η ταχύτητα μπορεί να σας οδηγήσει σε απώλεια ή παράβλεψη σημαντικών λεπτομερειών. Επιλέξτε να κινηθείτε αργά και σταθερά, για να κερδίσετε στην κούρσα της ημέρας. Αφού επιβεβαιώσετε ότι όλα βαίνουν καλώς, μπορείτε να στραφείτε και στις δημιουργικές πτυχές των εγχειρημάτων σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact