ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 24 Αυγούστου

Ζώδια σήμερα Κριός
Μην επιτρέψετε να χαθεί ο έλεγχος σε μια ομαδική δραστηριότητα, αγαπητοί Κριοί! Αν ετοιμάζεστε για έξοδο με φίλους ή το ταίρι σας, να ξέρετε ότι σήμερα το συναίσθημα δεν συμβαδίζει με το χρήμα.

Ένα τετράγωνο έντασης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία, σας συμβουλεύει να πληρώσει ο καθένας το δικό του μερίδιο. Επίσης, αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις περί διαχείρισης χρημάτων, γιατί το πιο πιθανό είναι να έρθετε σε ρήξη με τους υπόλοιπους παριστάμενους!

Ζώδια σήμερα Ταύρος
Κοιτάξτε καλά μπροστά σας πριν κάνετε άλματα, αγαπητοί Ταύροι! Η σημερινή συνάντηση έντασης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία, θα σας αναγκάσει να βγάλετε τα γυαλιά της αισιοδοξίας και να δείτε τη ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων.

Κάποιες φορές, μόνο η αγάπη δεν αρκεί σε μια πολλά υποσχόμενη σχέση. Δεν πρέπει να χάσετε τον μακροπρόθεσμο προσανατολισμό σας, γι’ αυτό μια συμβιβαστική προσέγγιση θα εξυπηρετήσει καλύτερα τον σκοπό σας επί του παρόντος.

Ζώδια σήμερα Δίδυμοι
Τι είπατε ότι θέλετε να κάνετε, αγαπητοί Δίδυμοι; Ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία, ενδέχεται να σας γεμίσει με αισιόδοξα συναισθήματα σήμερα. Ωστόσο, αυτή η οπτική μπορεί να είναι παραπλανητική. Από τη μία λατρεύετε να σας θεωρούν επιτυχημένους και φιλόδοξους, από την άλλη νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάτι παρορμητικό. Κάποιες φορές, η καλύτερη κίνηση είναι να απομακρύνεστε από τους προβολείς. Αρκεστείτε στο να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, χωρίς να κλείσετε το τηλέφωνό σας… Δεν πρέπει να χάσετε στο μεταξύ κάποιο σημαντικό μήνυμα!

Ζώδια σήμερα Καρκίνος
Το συλλογικό πνεύμα θα λειτουργήσει κάπως ιδιόρρυθμα στην ιδιοσυγκρασία σας σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι! Ίσως να δυσκολευτείτε λίγο, αν θελήσετε να συνδυάσετε τα θέλω των άλλων με τα δικά σας. Όταν χρειαστεί να τραβήξετε τη γραμμή ανάμεσα στον εγωισμό και την ανιδιοτέλεια, αναρωτηθείτε αν έχετε ως γνώμονα την υποχρέωση ή την απόλαυσή σας. Θα είναι πιο συνετό για εσάς να απομακρυνθείτε από εκείνους τους ανθρώπους που απομυζούν την ενέργειά σας και ξεπερνούν τα εσκαμμένα. Επιστρέψτε μετά το σαββατοκύριακο, για να ελέγξετε κατά πόσο έχουν λάβει το μήνυμα!

Ζώδια σήμερα Λέων
Η διακριτικότητα θα πρέπει να αντικαταστήσει τον ενθουσιασμό σας για ένα στόχο ή εγχείρημα, αγαπητοί Λέοντες! Κάποιες φορές, είναι καλύτερα να μην διαλαλείτε τα μελλοντικά σας σχέδια και να μην προσκαλείτε ανεξέλεγκτα κι άλλους να μετάσχουν σε αυτά. Οι πολλές απόψεις μπορεί να θολώσουν τους στόχους σας, καθώς η ορμή σας θα έρθει αντιμέτωπη με την αδιαφορία ή και τη ζήλια των άλλων. Η συμβουλή των άστρων για εσάς σήμερα, είναι να κρατήσετε τις ιδέες για τον εαυτό σας και να επιλέξετε μια άλλη μέρα για να τις συζητήσετε.

Ζώδια σήμερα Παρθένος
Ο αυθορμητισμός σας θέλει να πάρει τα ηνία σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι; Καλύτερα να σκεφτείτε διεξοδικά όλες τις πιθανές συνέπειες, πριν «αμολήσετε» το σκανταλιάρικο παιδί που κρύβετε μέσα σας! Αν δεν δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες, ακόμα και η πιο καλοπροαίρετη κίνησή σας μπορεί να αποβεί μοιραία. Ελέγξτε ξανά τον προϋπολογισμό σας, διαβάστε ξανά τους κανόνες, δείτε ξανά τη λίστα των καλεσμένων σας… Όποια κι αν είναι η δραστηριότητα που θέλετε να κάνετε, μην την κάνετε αν δεν έχετε επιβεβαιώσει τα δεδομένα σας. Δεν θέλετε να στέλνετε απολογητικές επιλογές κατόπιν εορτής!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact