ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Υπογραμμίστε τους προσωπικούς σας στόχους, αγαπητοί Κριοί! Το Τέταρτο της Σελήνης αναδύεται στον Υδροχόο και κεντρίζει τον 11ο Οίκο σας της καινοτομίας. Αυτή η συγκυρία θα κορυφώσει τις ιδιόρρυθμες πτυχές σας – που είναι και οι πιο ευχάριστες. Τα βήματα που θα κάνετε τώρα, θα διέπονται από τη γνησιότητά σας και μπορούν να αποδώσουν περισσότερα. Ακούστε τη διαίσθησή σας και ενδώστε στην ανάγκη για περισσότερες κοινωνικές επαφές. Γνωστοποιήστε εσείς στους άλλους τα καλά μελετημένα σχέδιά σας – και θα συλλέξετε πολλούς συμμάχους!

ΤΑΥΡΟΣ
Ανεβάστε τα μανίκια και πιάστε δουλειά, αγαπητοί Ταύροι: Το Τέταρτο της Σελήνης αναδύεται στον Υδροχόο και τον τομέα σας των επαγγελματικών κερδών! Είναι μια προειδοποίηση ότι σας προσεγγίζουν σημαντικές ευκαιρίες καριέρας. Θα σημειώσετε πολύ γρήγορη πρόοδο, αν επιστρατεύσετε τον πολυπράγμονα εαυτό σας και εστιάσετε σε ένα σχέδιο δράσης. Αν χειρίζεστε κάποιο μεγάλο εγχείρημα, σπάστε το σε μικρότερα κομμάτια που θα είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμα. Πρέπει να είστε διαυγείς, οργανωμένοι για τις συναντήσεις σας και έτοιμοι να κάνετε τα στιβαρά επόμενα βήματά σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μήπως νιώθετε κάπως πιο εσωστρεφείς, αγαπητοί Δίδυμοι; Αυτό οφείλεται στο Τέταρτο της Σελήνης, που αναδύεται στον Υδροχόο και τον 9ο Οίκο σας της ενδοσκόπησης. Η διάθεσή σας θα είναι να διερευνήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο! Αν πρέπει, καταγράψτε την αναταραχή σας σε ένα παλιομοδίτικο ημερολόγιο ή διοχετεύστε τη στην προσέγγιση ενός ατόμου που εμπιστεύεστε. Αν βρεθείτε μπροστά σε κάποια αναμνηστικά ή φωτογραφίες, είναι αποδεκτό να τους αφιερώσετε λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσετε πόσο έχει αλλάξει. Γιορτάστε τη συναρπαστική διαδρομή που έχετε διανύσει και μετά ανοίξτε την καρδιά σας στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αντίληψή σας θα είναι σε έξαρση, αγαπητοί Καρκίνοι! Το Τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο, φωτίζει τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας. Είναι καιρός να κάνετε μια επισκόπηση στα διαπροσωπικά σας θέματα: Να κατανοήσετε τη διαφορά ανάμεσα στο να στηρίζετε κάποιους ή να ανέχεστε συμπεριφορές που δεν σας αρμόζουν. Αν και οι δύο πλευρές είναι ειλικρινείς με τα αισθήματά τους, υπάρχει ακόμη ελπίδα. Αν παραβλέπετε αυτό το κομμάτι, το τέλος είναι βέβαιο. Αυτό που πρέπει να αναρωτηθείτε για κάθε τύπου σχέση σας, είναι πόση θετική ενέργεια δίνει στη ζωή σας!

ΛΕΩΝ
Πόσο ισορροπημένο είναι το «δούναι και λαβείν» στις σχέσεις σας, αγαπητοί Λέοντες; Το Τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο, θα σας βοηθήσει να τις αξιολογήσετε! Πρέπει πλέον να βάλετε τις σχέσεις σας σειρά προτεραιότητας, να αποφασίσετε ποιες θα κρατήσετε και ποιες όχι. Σας ενθουσιάζουν οι καινούργιες γνωριμίες σε οποιοδήποτε επίπεδο, όπως πρέπει τα αισθήματα να είναι αμοιβαία πριν προχωρήσετε σε μια σύμπραξη. Έχει σημασία η σύμπνοια στα μακροπρόθεσμα βήματα, γι’ αυτό συλλογιστείτε αν υπάρχει η προοπτική – και διάθεση από την άλλη πλευρά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ώρα για τάξη και ξεκαθαρίσματα, αγαπητοί Παρθένοι! Σε αυτή την κατεύθυνση σας ωθεί το Τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο και τον σχολαστικό 6ο Οίκο σας. Εσείς ξέρετε καλά ότι η οργάνωση και η αποτελεσματικότητα αποτελούν κλειδιά για την ευτυχία σας. Μια τακτοποίηση ενδέχεται να σας αποκαλύψει ότι έχετε περισσότερα χρήματα απ’ όσα νομίζατε ή να ανακαλύψετε μια επιταγή που δεν έχετε εξαργυρώσει! Φροντίστε επίσης το γραφείο σας, πετάξτε όλη την άχρηστη χαρτούρα, βάλτε κρυστάλλους στα ράφια σας για να έλξουν θετική ενέργεια. Αλλά για να μην γίνετε εμμονικοί με το εγχείρημα, καλό είναι να θέσετε και ένα χρονικό όριο!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact