ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Με το Τετράγωνο Ερμή -Πλούτωνα σήμερα, είσαι αυθόρμητος, ανοιχτός και απόλυτα γοητευτικός σε νέες γνωριμίες και κοινωνικές επαφές κάθε είδους, φίλε Λέοντα. Είσαι σίγουρα ακαταμάχητος στα εκφραστικά σου μέσα, αλλά χρειάζεται προσοχή! Να είσαι μεν τολμηρός στα λόγια σου αλλά όχι ριψοκίνδυνος, εγωιστής, ανέντιμος, επιπόλαιος, κουτσομπόλης και εριστικός. Πρόσεξε τι λες, που το λες και πως το λες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, επηρεάζει την επικοινωνία σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει, η οποία ίσως να γίνει περισσότερο αιχμηρή, υπόγεια, νευρική, αλλά και χειριστική. Δεν χρειάζεται να δημιουργηθεί μία διαμάχη έντονη, για ανούσια πράγματα! Επιπλέον σήμερα, έρχονται ερωτικά μηνύματα που περιμένεις, αλλά μην βιαστείς να απαντήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, αν φερθείς έξυπνα και ψύχραιμα, καταφέρνεις και κερδίζεις τους συνεργάτες σου ή κάποιον πελάτη, διότι ο λόγος σου αποκτά πυγμή και πειθώ! Οικονομικά, καλύτερα να αποφύγεις υπογραφές και συμφωνίες σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, με την σημερινή όψη Τετραγώνου μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα, θα επικεντρωθείς στην προστασία των κεκτημένων σου αλλά και στην διατήρηση των προσωπικών αξιών σου! Πιθανόν να φταίει η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια που προέκυψαν, από κάποια γεγονότα των τελευταίων ημερών και τώρα σου ξυπνά το ένστικτο της επιβίωσης. Για να δεις τα σχέδια σου να εξελίσσονται, απάλλαξε την συμπεριφορά σου από πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ερωτική σου ζωή είναι γεμάτη πάθος και βαθύ συναίσθημα, αλλά καλό θα ήταν να περιορίσεις τις απαιτήσεις, την ζήλια και την κτητικότητα σου, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, απορρίπτεις φλερτ και επιφανειακούς θαυμαστές! Δεν έχεις πια διάθεση για παιχνίδια με ημερομηνία λήξης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλούς οικονομικούς στόχους, αν ξοδεύεις και διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου συνετά και χωρίς παρορμητισμό! Επαγγελματικά έχεις ανασφάλειες σχετικά με την δουλειά που έχεις και δεν σε ικανοποιεί πια!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα, χρειάζεται προσοχή φίλε Ζυγέ! Μην το παρακάνεις και απαιτείς με ένταση όλο και περισσότερα, χωρίς να υπολογίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις και χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες, γιατί θα υπάρξουν μεγάλες απώλειες! Η σημερινή όψη Τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα που αφορά άμεσα το δικό σου ζώδιο και μπορεί να σου φέρει μεγάλες ζημιές, αν δεν χειριστείς σωστά επικοινωνίες και επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Εμμονές, απωθημένα και θυμός, βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια, ίσως με τη μορφή σύγκρουσης και ρήξης, στον ερωτικό τομέα. Καλό θα είναι να επιδείξεις ηρεμία και να σκεφτείς πολύ, κατά πόσο σε ικανοποιεί να διατηρείς σχέσεις, οι οποίες στηρίζονται σε παιχνίδια επιβολής και εξουσίας! Όχι στον εγωισμό και στην παρόρμηση σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι ανώτεροι σε πιέζουν σήμερα να λάβεις αποφάσεις, να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου και να θέσεις νέους στόχους, διορθώνοντας λάθη. Οικονομικά κάνεις περιττά έξοδα, που θα φέρουν απώλειες στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Ερμή -Πλούτωνα, ακολούθησε μεν την διαίσθηση σου, αλλά χειρίσου σωστά και κυρίως συνειδητά τον συναισθηματικό και ψυχικό σου κόσμο, χωρίς να παρασύρεσαι σε παρορμητισμούς και ξεσπάσματα! Η ανάγκη σου για απομόνωση και εσωτερικό ψάξιμο, εντείνεται πολύ τώρα, όπως και οι φοβίες ή τα άγχη σου! Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να σκεφτείς πως το στρες δεν λειτούργησε ποτέ εποικοδομητικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα ερωτικά, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, πες όχι οπωσδήποτε, σε ένα παρασκηνιακό πάθος ή έρωτα που τώρα μπορεί να σε παρασύρει, διότι θα πληγωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν αντέχεις την καταπίεση και ασφυκτιείς συναισθηματικά, από εντάσεις που δημιουργεί ο σύντροφος σου, από το πουθενά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ταρακουνιούνται οι εργασιακές σου σχέσεις σήμερα και καλό θα ήταν να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου! Ένας από τους κύριους λόγους του άγχους σου, είναι οι οικονομικές υποχρεώσεις σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, η όψη Τετραγώνου του Ερμή με τον Πλούτωνα επηρεάζει άμεσα τις φιλίες σου και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Θα αναθεωρήσεις, μετά από εντάσεις ή παρεξηγήσεις, κάποιες φιλικές σου σχέσεις! Υπάρχει μάλιστα, μεγάλη πιθανότητα, μία σημαντική φιλία να έρθει σε ρήξη ή ακόμα και σε λήξη! Γενικά μείνε συγκρατημένος στις κοινωνικές σου επαφές, ιδίως αν εξυπηρετούν τους μελλοντικούς σου στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποιο πάθος μέσα από φιλικούς σου κύκλους, που μέχρι τώρα έμενε κρυφό, αποκαλύπτεται και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς! Προσοχή λοιπόν, γιατί θα πρέπει να αποφύγεις προκλητική συμπεριφορά, ώστε να μην εκτεθείς ή παρεξηγηθείς! Αν είσαι ήδη σε σχέση, μακριά από ξαφνικά ξεσπάσματα και ανούσια νεύρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, αναρωτιέσαι αν νιώθεις ικανοποιημένος όσον αφορά το πού έχεις φτάσει ως τώρα κι αν όντως έχεις εκπληρώσει τα όνειρα σου! Οικονομικά, σε διακατέχει ανασφάλεια και νευρικότητα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact