ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η όψη Τετραγώνου του Ερμή με τον Πλούτωνα, θα σε επηρεάσει άμεσα και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι κι αν κάνεις και πεις σήμερα, φίλε Αιγόκερες! Θα πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειές σου, ώστε οι σταθερές καταστάσεις και σχέσεις της ζωής σου να διατηρηθούν και να μην κλονιστούν λόγω ρήξεων και εντάσεων! Θα διαπιστώσεις, πως έχεις αρκετούς ανταγωνιστές, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να μπουν στον δρόμο σου και να σου βάλουν εμπόδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην μεταφέρεις στο σύντροφο τα νεύρα σου από την δουλειά και αν είσαι ελεύθερος, μην μπλέξεις ερωτικά με συνάδελφο ή συνεργάτη σήμερα. Γενικά, καλό θα είναι να αποφύγεις εντάσεις και νεύρα με το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί σήμερα θα φέρουν σίγουρα αρνητικές συνέπειες για τη μελλοντική πορεία της σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, αλλά και στα οικονομικά σου, αυθορμητισμός, εγωισμός, βιασύνη, νεύρα και απαιτήσεις, μόνο κακό θα φέρουν, γι’αυτό προσοχή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής σήμερα, σχηματίζει Τετράγωνο με τον Πλούτωνα, αγαπητέ Υδροχόε και επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου! Αν λοιπόν σχεδιάζεις κάτι τέτοιο αυτήν την περίοδο, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και απόλυτα οργανωμένος! Επιπλέον, ίσως νιώσεις την ανάγκη να κάνεις πράξη τις ιδέες και τα πιστεύω σου μέσα από κοινωνικές επαφές, όμως καλύτερα να αναβάλλεις κάποια σχέδια προς το παρόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτικά μπαίνεις σε μία διαδικασία περίεργου για τον χαρακτήρα σου, πειραματισμού, ο οποίος δεν θα σε ωφελήσει, αντίθετα θα σε εκθέσει! Αν είσαι ελεύθερος νέες γνωριμίες σε συναρπάζουν και αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να περιμένεις καυτές στιγμές, πέρα από αυτά που έχεις συνηθίσει, με τον σύντροφο. Ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις σε ανώριμες ή επιπόλαιες πράξεις, αλλά ούτε και σε προσδοκίες ή προκλητικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, αλλά και στον οικονομικό, η αυξημένη αισιοδοξία σου, σε οδηγεί σε γκάφες, που μετά θα είναι αργά για να τις διορθώσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, με το Τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σήμερα, θα χρειαστεί να επιδείξεις ψυχική δύναμη και αντοχή σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν, ιδίως σε διαπροσωπικές σχέσεις! Ίσως αγανακτήσεις με κάποια θέματα και θελήσεις να βάλεις τέλος σε αυτά, ξεκινώντας ξανά από το μηδέν, ακόμα κι αν αυτό σε πονέσει αρχικά. Θα προσπαθήσεις και θα καταφέρεις να έχεις εσύ τον έλεγχο, μετά από σκληρό όμως αγώνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην ερωτική ζωή, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μία κρίση που αφορά μία σημαντική για σένα σχέση και πιθανόν να μπεις σε διαδικασία εσωτερικού ψαξίματος σχετικά με το πόσο εμπιστεύεσαι αυτά που αποκομίζεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μην αφήνεις κτητικότητα, τάσεις χειραγώγησης, σκληρότητας και απολυτότητας, να χαλάνε την ερωτική ατμόσφαιρα που υπάρχει στη ζωή σου αυτή τη περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν περιμένεις κάτι, αυτή τη περίοδο σε επάγγελμα ή χρήμα, θα το δεις να εξελίσσεται, αλλά ίσως όχι έτσι όπως θα ήθελες! Γενικά, καλό θα είναι να αποφύγεις περιττές αγορές ή οικονομικά ανοίγματα!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact