ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 3 Μαϊου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου, κυρίως όσον αφορά βαθιές σου επιθυμίες και σχέδια που έχεις σαν σκοπό να υλοποιήσεις εδώ και καιρό! Έχεις πλέον την εσωτερική δύναμη, να διεκδικήσεις ό,τι επιθυμείς σήμερα, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Εκμεταλλεύσου την ισχυρή σου διορατικότητα, σε κάθε διαπροσωπική ή κοινωνική επαφή και σχέση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου σεξουαλικότητα, ώστε να απολαύσεις καυτές παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος έχεις πολλές ευκαιρίες σήμερα, για να σαγηνεύσεις το πρόσωπο που θες ή απλά για να ανανεώσεις και να μεταμορφώσεις την ερωτική σου ζωή, με μία νέα, άκρως γοητευτική γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις πολύ εύκολα σήμερα, να διευθετήσεις οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες! Στην δουλειά κάποιες αποκαλύψεις λεκτικές, ευνοούν την πρόοδο σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, με το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Δία, θα έρθουν κάποιες λύσεις και ευκαιρίες για κάθε σημαντική εκκρεμότητα που έχεις και θες επιτέλους να διεκπεραιωθεί! Αν πρόσφατα μάλιστα, είχες μία παρεξήγηση με κάποιον, σήμερα θα μπορέσει να λυθεί και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις σας! Μπορείς σήμερα, να πάρεις αρκετές σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, που θα βελτιώσουν πολύ την ζωή σου γενικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος μπορείς να αναμένεις σήμερα, νέες σημαντικές γνωριμίες, που πολύ πιθανόν αργότερα να οδηγήσουν σε μία σταθερή και ρομαντική σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, θα βιώσεις την απόλυτη ανανέωση και βελτίωση της σχέσης σου, ιδίως μετά από κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφο! Υπάρχει μάλιστα η πιθανότητα για μία πρόταση ή εξομολόγηση από τον σύντροφο σου, που θα σου δώσει ανέλπιστη χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οι συνεργασίες σου και οι συναδελφικές σου σχέσεις, είναι αυτές που θα βοηθήσουν την επαγγελματική σου άνοδο! Μία οικονομική λύση έρχεται και σε βγάζει από την αναποφασιστικότητα των τελευταίων ημερών!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, φροντίζεις τον εαυτό σου και ομορφαίνεις, λάμπεις, ανανεώνεσαι ψυχικά και εμφανισιακά! Επιπλέον, η όψη θα σου φέρει σίγουρη επιτυχία και εύνοια στην καθημερινότητα σου και θα γλυκάνει με πολλούς τρόπους την ημέρα αυτή! Θα καταφέρεις να κάνεις θετικές κινήσεις και όλες οι υποχρεώσεις σου θα διεκπεραιωθούν με ευκολία! Βρίσκεις σημαντικές λύσεις στα προβλήματα σου, κυρίως μέσα από συζητήσεις και επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η επικοινωνία σου με έναν συνάδελφο ή συνεργάτη, παύει να είναι απλά επαγγελματική και πιθανόν να εκδηλωθεί ερωτικό ενδιαφέρον ή κάποια ερωτική προσέγγιση από μέρους του, προς το πρόσωπο σου! Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε με πράξεις την αγάπη σου και αυτό θα κάνει τον σύντροφο σου να στο ανταποδώσει με ποικίλους τρόπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μπορείς τώρα να καταφέρεις πάρα πολλά στον εργασιακό τομέα και να καταπλήξεις τους πάντες, με τις αποδόσεις σου! Οικονομικά, τα προβλήματα λαμβάνουν τέλος, αφού έρχονται λύσεις απρόσμενα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Τοξότη, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, μπορείς να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο, αφού η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου! Έχεις όλα τα βλέμματα θαυμασμού επάνω σου, ανανεώνεσαι κοινωνικά και καταφέρνεις να βελτιώσεις απόλυτα την φήμη και την δημοτικότητα σου! Μπορείς να αναμένεις καλοπέραση, διασκεδάσεις, απολαύσεις στο έπακρο, δημιουργικότητα, λάμψη και φυσικά ένα συναρπαστικό νέο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές! Ένας νέος μεγάλος έρωτας είναι πολύ πιθανός τώρα, ο οποίος μετά από μία εξομολόγηση, θα σου αλλάξει στην κυριολεξία την ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις με κάθε τρόπο, την σχέση σου και περνάτε υπέροχα μαζί με τον σύντροφο, αφού και αυτός σε κακομαθαίνει με κομπλιμέντα και ερωτόλογα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Εύνοια έχεις σε τυχερά παιχνίδια, αρκεί να αποφύγεις υπερβολές και ρίσκο! Στον τομέα της καριέρας, απολαμβάνεις επαίνους, επιτυχίες και εκπλήρωση φιλοδοξιών!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact