ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 3 Μαϊου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, η τύχη θα σε βοηθήσει να λύσεις προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό και σε άγχωναν! Ήρθε η στιγμή, να τακτοποιήσεις με ευκολία τα πάντα και να νιώσεις και πάλι ήρεμος και κατασταλαγμένος! Υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια και εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις! Ένα καλό νέο, θα φέρει χαρά, όχι μόνο σε σένα, αλλά και στους ανθρώπους που αγαπάς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις πολλά ερωτικά μηνύματα σήμερα, αλλά δέχεσαι και μία μεγάλη ευκαιρία να έρθεις κοντά ξανά με έναν έρωτα από το παρελθόν! Η επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή τώρα, αρκεί να αρπάξεις ευκαιρίες! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική ημέρα η σημερινή, για μία απόφαση συμβίωσης, αλλά και επίλυση σε παλαιά προβλήματα της σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι απόλυτα αποτελεσματικός και ικανός, γεγονός που αναγνωρίζεται από το επαγγελματικό σου περιβάλλον! Κάποιες οικογενειακές οικονομικές υποχρεώσεις, έχουν τώρα την ευκαιρία, να διεκπεραιωθούν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Υδροχόε, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, μία ευχάριστη είδηση έρχεται και αλλάζει τα δεδομένα σου! Επίσης, οποιαδήποτε μετακίνηση σου σήμερα, στέφεται με επιτυχία και την απολαμβάνεις στο έπακρο! Κυρίως όμως, την σημερινή ημέρα ευνοούνται, επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, νέες γνωριμίες, αλλά και σχέσεις με αδέλφια και γείτονες, που τώρα θα έχουν την ευκαιρία να βελτιωθούν και να εξομαλυνθούν με ποικίλους τρόπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, καλωσορίζεις σήμερα την χαρά του φλερτ και με τον τρόπο αυτό, έρχεται η ευκαιρία για μία νέα γνωριμία, που θα σε συναρπάσει και πιθανόν να οδηγηθεί σε μία όμορφη σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, η συζήτηση και τα λόγια αγάπης, θα σε φέρουν σαφώς πιο κοντά με τον σύντροφο, με τον οποίο θα πάρετε μία κοινή απόφαση για να ωφεληθεί η σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, λόγω των πλούσιων εκφραστικών σου μέσων, πετυχαίνεις αυτό ακριβώς που θες! Οικονομικά, η ημέρα είναι ιδανική για συμφωνίες, συμβόλαια, αποφάσεις και υπογραφές!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ιχθύ, με το Τρίγωνο Ερμή-Δία, όλα θα βελτιωθούν, έστω και με αργούς ρυθμούς! Ουσιαστικές και βαθιές επιθυμίες πραγματοποιούνται σαφώς εύκολα τώρα, που σε χαρακτηρίζουν υπομονή και επιμονή! Θα ξεχωρίσεις σίγουρα, για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ώριμη γοητεία σου τώρα! Επίσης, σημαντικά για σένα θέματα, αλλά και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται και επιτέλους νιώθεις ξανά σιγουριά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σεξουαλική ζωή με τον σύντροφο βελτιώνεται σημαντικά, με καυτές, ερωτικές παθιασμένες στιγμές, αλλά και… ερωτόλογα! Αν είσαι ελεύθερος, ξέρεις πολύ καλά, πότε μία νέα γνωριμία, έχει μέλλον και έτσι κάνεις τις επιλογές που πρέπει! Αν σε ενδιαφέρει ήδη κάποιο άτομο, μπορείς να αναμένεις ένα… πονηρό μήνυμα σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η αυτοπεποίθηση σου, είναι το χαρακτηριστικό, που θα σε βοηθήσει να πετύχεις στόχους! Απόλυτη τύχη θα έχεις στα οικονομικά σου, αρκεί να δραστηριοποιηθείς σήμερα!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact