ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 30 Αυγούστου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα στο δικό σου ζώδιο και φυσικά σε καθιστά, τον πρωταγωνιστή, όχι μόνο της μέρας, αλλά όλης της επικείμενης περιόδου! Όλοι οι προβολείς είναι πάνω στους στόχους σου και στους τρόπους που θα τους πετύχεις, ωστόσο οφείλεις να περιορίσεις ψευδαισθήσεις και υπερβολικές προσδοκίες, για να μην απογοητευτείς! Η ημέρα αυτή σηματοδοτεί μία ιδιαίτερα σημαντική έναρξη, για να δρομολογήσεις ότι αλλαγές χρειάζεσαι και ότι νέο ξεκίνημα επιθυμείς, αρκεί να παραμείνεις προσγειωμένος και λογικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται η σημερινή ημέρα, προκειμένου να καταφέρεις να βελτιώσεις με κάθε τρόπο την ερωτική σου ζωή! Νέες σχέσεις, νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, καθώς επίσης και η ευκαιρία να ασχοληθείς με την εμφάνιση σου και να ενισχύσεις την γοητεία σου και φυσικά πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές, έρχονται! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις πρόταση για επισημοποίηση ή απλά πλήρη ανανέωση και συναίσθημα με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πετυχαίνεις σήμερα μεγάλους στόχους που σου εξασφαλίζουν, ένα νέο επαγγελματικό επιτυχημένο ξεκίνημα! Οικονομικά, η εύνοια είναι εμφανής, αρκεί να μην παρασυρθείς σε αλόγιστα έξοδα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο ζώδιο της Παρθένου, σε ωθεί να προτιμήσεις την απομόνωση σου και να αποφύγεις την πολυκοσμία και τον κοινωνικό σου περίγυρο, προκειμένου να βρεις λύσεις, αλλά και επιτέλους να ηρεμήσεις! Επικοινώνησε με τον εαυτό σου, κάνε την ενδοσκόπηση σου, άκου την καρδιά και την διαίσθηση σου και πες ναι στην συντροφιά μόνο των λίγων, που αγαπάς και εμπιστεύεσαι! Επίσης, την σημερινή ημέρα θα αποκαλυφθεί κάτι, το οποίο είναι ωφέλιμο για σένα και θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ίσως πεις όχι σε προσκλήσεις ή προτάσεις για ραντεβού ή σε ανούσιο φλερτ και να επιλέξεις μία μυστική ερωτική επαφή ή ένα άτομο που είναι το απωθημένο σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να παρασυρθείς αυτήν την περίοδο, σε έναν έρωτα παράλληλο και παράνομο! Καλό θα ήταν να προσέξεις πολύ, αφού δεν θες απρόσμενες αποκαλύψεις και απογοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα οικονομικά σου είναι στα καλύτερα τους, αφού τώρα βρίσκονται λύσεις από το πουθενά! Στην καριέρα, ωστόσο θα υπάρξουν προβλήματα, λόγω της ασθενούς σου μνήμης και της αφηρημάδας σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, στο φιλικό Ζώδιο της Παρθένου, αποτελεί μια σπουδαία ευκαιρία για σένα, να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, να αφήσεις πίσω τα μέχρι τώρα προβλήματα, να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει και ότι σου κάνει κακό και να απολαύσεις γνωριμίες, διασκεδάσεις, φιλικές συναναστροφές και στιγμές εποικοδομητικής ομαδικότητας. Σήμερα, αλλά και τις ημέρες που ακολουθούν, θα έχεις αρκετές δυνατότητες να αναπληρώσεις πολλά κενά στην ζωή σου, κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για μόνο ανανεωτικές στιγμές! Θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο και να ανανεώσετε πλήρως την σχέση σας, με κάθε δυνατό τρόπο και να περάσετε μαζί πολύ όμορφα! Αν είσαι ελεύθερος απολαμβάνεις πολλές νέες γνωριμίες και προτάσεις για ραντεβού ή συναντήσεις, όπου θα περάσεις πραγματικά πολύ όμορφα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά έρχεται απρόσμενη εύνοια και λύσεις! Επαγγελματικά, ετοιμάσου για μεγάλες αλλαγές, οι οποίες θα σε ωφελήσουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο Ζώδιο της Παρθένου, είναι η ιδανική για να αρχίσεις να δραστηριοποιείσαι προς τις φιλοδοξίες σου, φίλε Τοξότη! Συγκυρίες και γεγονότα θα σε βοηθήσουν και με κάποιο τρόπο θα σου προσδώσουν καλή φήμη και κύρος, κοινωνικά! Να είσαι σε ετοιμότητα, αλλά και ωριμότητα, αφού θα έρθουν τώρα, νέες σημαντικές ευκαιρίες που θα σου ανοίξουν νέες ουσιαστικές πόρτες και προοπτικές στην ζωή σου και θα σου δώσουν την δυνατότητα βελτιώσεις την κοινωνική σου υπόσταση, κερδίζοντας τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες στην σχέση σου, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις χωρίς λάθη στους κοινούς σας ουσιαστικούς στόχους! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα σε συμβουλεύει να κινηθείς συνετά και αποφασιστικά, ώστε να μην χάσεις καμία ουσιαστική ευκαιρία για άνοδο στην προσωπική σου ζωή! Κάποιες νέες γνωριμίες που έρχονται, σε κάνουν να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επιτυχία θα έχεις σε όλες τις επαγγελματικές σου υποθέσεις και νέα επαγγελματικά ξεκινήματα! Πες ναι χωρίς δισταγμό, σε οικονομικές συμφωνίες και συμβόλαια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
H Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, φίλε Αιγόκερε, στο θετικό για σένα ζώδιο της Παρθένου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και τυχερή! Χορταίνεις ευκαιρίες για ολοκαίνουργια ξεκινήματα μέσα στην ημέρα, αλλά και το ερχόμενο διάστημα, που θα σε βοηθήσουν σίγουρα να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου, να αυξήσεις τις εμπειρίες σου, να περάσεις πολύ όμορφα, να εκμεταλλευτείς την τύχη σου, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να έχεις ωφέλιμες επαφές, να πραγματοποιήσεις ευχάριστες μετακινήσεις ή ταξίδια και να πετύχεις σπουδαίους στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος απολαμβάνεις ασταμάτητα φλερτ, ραντεβού, γνωριμίες και πολλές ευκαιρίες για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζήτηση και εξόδους ψυχαγωγίας, να ανανεώσεις και σαφώς να βελτιώσεις την σχέση σου με τον σύντροφο! Όποια κι αν είναι πάντως η προσωπική σου κατάσταση, σήμερα θα έρθει ένα πολύ καλό νέο, που αφορά τα ερωτικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις που θα επηρεάσουν θετικά την πρόοδο σου και έναν στόχο σου! Οικονομικά, μάλλον το παρακάνεις με τα περιττά έξοδα και κινδυνεύεις να ξεμείνεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact