ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 31 Οκτωβρίου

Τα Ζώδια της Παρασκευής 31 Οκτωβρίου

Τι λέει το Ζώδιό σας;

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είσαι πολύ ανοικτός/η προς όλους και αυτό κατά κάποιο τρόπο σε κάνει να κερδίσεις ένας είδος δημοσιότητας είτε στον χώρο που βρίσκεσαι ή με την παρέα σου. Οι πιθανότητες να ξεκινήσεις ένα χόμπι ή μια δραστηριότητα που θα σου προσφέρουν ευχαρίστηση θα είναι μεγάλες.
Ερωτικά: Πιθανόν να κινείσαι χαλαρά και κυρίως φιλικά για αυτό και κάτι που σε πειράζει θα το αντιμετωπίσεις με ένα τρόπο πολύ διαφορετικό από άλλες φορές. Θα καταλήξεις να κερδίσεις εσύ το παιχνίδι γιατί με την άνεσή σου θα δημιουργήσεις γέφυρες και καλύτερη επικοινωνία. Ένας Υδροχόος που υπήρχε παλιά στην ζωή σου θα ξαναμπεί και πάλι χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιμετωπίζεις με μεγάλη ψυχραιμία τις διάφορες καταστάσεις και κυρίως μπορείς να περάσεις τα θέλω σου, χωρίς να χαλάσεις την καρδιά σου με κανέναν. Θα έχεις πάντως βοήθεια από το φιλικό περιβάλλον ή συγγενείς που μπορεί να βρίσκονται ακόμα και στο εξωτερικό.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχεις πολλά στο κεφάλι σου και προσπαθείς να ηρεμήσεις για να κρατήσεις κάποιες σωστές αποστάσεις. Αυτό που θα σε βοηθήσει είναι να κάνεις στροφή 180 μοιρών στο πως βλέπεις κάποιους φίλους και μια ομάδα γιατί από εκεί και μόνο θα έχεις να λαβαίνεις. Άνοιξε το θέμα που σε απασχολεί και θα δεις ότι θα ανταμειφτείς.
Ερωτικά: Όταν κάνεις χιούμορ και δεν έχεις μούτρα ή νεύρα μπορείς και αντιμετωπίζεις πολύ εύκολα ένα πολύ κοινωνικό και ανοικτό Υδροχόο γιατί με αυτόν τον τρόπο τον /την κουμαντάρεις. Όταν λειτουργείς με στυλ πολύ φιλικό να θυμάσαι ότι θα κερδίσεις, ακόμα και έναν Ζυγό που δεν του αρέσουν οι κτητικές σου διαθέσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις σαν καζάνι που βράζει και πιστεύεις ότι κάποιοι σε αδικούν για αυτό δεν σου φέρονται καλά. Φρόντισε να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να μην κάνεις μπαμ, για να είσαι εσύ στο τέλος ο κερδισμένος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Έχεις μια ευθυμία και άνεση στον λόγο και στην επικοινωνία κι έτσι δεν βλέπεις τις δυσκολίες που υπάρχουν αλλά ό, τι προκύψει το λύνεις εύκολα και άνετα. Το να λες την γνώμη σου ανοικτά είναι η καλύτερη λύση γιατί ανοίγεις και τα χαρτιά σου, κυρίως σε μια φιλική ομάδα που συμμετέχεις για να μην υπάρχουν κόντρες.
Ερωτικά: Το κριτήριο σου για τον έρωτα είναι αρκετά αλλοιωμένο αυτό το διάστημα, είτε γιατί γνωρίζεις άτομα που είναι πολύ αφύσικα και αταίριαστα ως προς εσένα ή νιώθεις ότι δεν είναι και πολύ εύκολο να τα βρεις με τον Σκορπιό, Παρθένο ή Αιγόκερω, εκτός αν πάρει την πρωτοβουλία και κάνει το πρώτο βήμα. Το καλό είναι ότι εσύ όμως έχεις αποκτήσεις ανοχές και κυρίως παραμένεις σε μια πολύ πολιτισμένη συμπεριφορά που βοηθάει.
Οικονομικά & Καριέρα: Ευτυχώς δεν αναλώνεσαι σε κρίσεις που θα σε βγάλουν έξω από τον παιχνίδι, παρόλο που νιώθεις ότι υπάρχει ένα περιβάλλον που σε ανταγωνίζεται γιατί δεν θέλει με τίποτε να συνεργαστεί μαζί σου. Στο χέρι σου είναι να το αγνοήσεις ή να έρθεις πιο κοντά και να προσπαθήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχεις ανάγκη να κινηθείς με ένα διαφορετικό τρόπο και έξω από την πεπατημένη για να είσαι μέσα στο παιχνίδι. Όταν εκφράζεσαι έχεις φυσικότητα και οι άλλοι νομίζουν ότι είσαι το πολύ δικό τους πρόσωπο για αυτό παρέμεινε έτσι όπως είσαι γιατί σε βοηθάει να είσαι κοινωνικός/η.
Ερωτικά: Η ανταπόκριση στα συναισθήματά σου από έναν Υδροχόο θα σε οδηγήσει σε νέες αποφάσεις και από εκεί που φοβόσουν την απόρριψη και δεν ήθελες να είστε μαζί, τώρα σκέφτεσαι και πάλι την συντροφικότητα και μάλιστα μπορεί να γίνεις αρκετά πιεστικός/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι ένα άνοιγμα σε δρόμους και σε μονοπάτια που δεν τα συμπεριλαμβάνεις σχεδόν ποτέ στην λίστα σου ή στα ενδιαφέροντά σου. Όμως επειδή δεν κρατάς πλέον τα προσχήματα γιατί έχεις ανάγκη να πετύχεις θα κάνεις τα πάντα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Νιώθεις ότι υπάρχουν εμπόδια και δε σ’ αφήνουν να τελειώσεις κάτι που αφορά και άλλα άτομα γύρω σου και μάλλον σε σπρώχνουν σε υπερβολές, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι για το καλό σου.
Ερωτικά: Η σχέση με έναν Σκορπιό ή Υδροχόο βρίσκεται σε έξαρση γιατί μέσα από την κόντρα και τις αντιξοότητες θα ξεπεράσεις κάποια δύσκολα σημεία. Πάντως έχεις απαιτήσεις οπότε να μην παραπονιέσαι για κάτι που δεν γίνεται εύκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα ξοδέψεις περισσότερο ενέργεια και κόπο, θα δουλέψεις σκληρά για να κερδίσεις σχεδόν όσα έπαιρνες άλλες εποχές, αλλά ευτυχώς που το θα κάνεις αυτό γιατί μπορεί να ξεμείνεις. Μερικές φορές παραμένεις αδρανής και δεν ζητάς αυτό που ανήκει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Μια ανομοιογενής παρέα θα σε τραβήξει γιατί εκεί θα συναντήσεις άτομα που έχουν όλες τις ειδικότητες και όλες τις ιδιότητες. Που και που ανοίγεσαι και ξεχνιέσαι από τα υπάρχοντα προβλήματα. Αυτό είναι που σου δίνει ενέργεια αλλά και δεν βαριέσαι με την καθημερινότητά σου.
Ερωτικά: Ένα πρόσωπο που του έχεις δηλώσει ότι το βλέπεις φιλικά μπορεί να είναι τελικά κοντά σου και να σε εκπλήξει με την επιμονή του να είστε μαζί ενώ με τον Υδροχόο μπορεί να είστε μαζί, χωρίς όμως να δηλώνει ότι έχετε σχέση. Σε ενοχλεί αλλά δεν θέλεις να τον κάνεις να πιστεύει ότι εσύ είσαι το άτομο που θα τον/την καλουπώσεις. Με το Λιοντάρι έχετε έρθει πολύ κοντά αλλά πρόσεξε να μην το παρατραβήξεις και το κάνεις και περιμένει για πολύ γιατί θα φύγει χωρίς να το καταλάβεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν είσαι σε φάση που ψάχνεις να βρεις δουλειά θα δεις ότι θα υπάρχουν μεγαλύτερες δυνατότητες να βρεις τώρα γιατί λειτουργείς καλύτερα και περισσότερο οργανωμένα. Αν σκέφτεσαι να κάνεις μια σοβαρή δουλειά με ένα φίλο σου, καλό είναι να μελετήσεις πρώτα τι θέλεις και πως πρέπει να τεθούν σωστά όλες οι βάσεις.
Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Όπου υπάρχει ευκολία στην επικοινωνία εσύ είσαι μέσα γιατί σου αρέσει να γνωρίζεσαι και να κάνεις νέες επαφές αλλά και να αποκτάς καινούργιες γνώσεις. Μερικές φορές χρειάζεται δίνεις μεγαλύτερη αξία στον εαυτό σου για να μπορέσεις να τα πάρεις πάνω σου και να μην εξαρτιέσαι από κανένα και σίγουρα για σήμερα θα το σκέφτεσαι έντονα. Η σκέψη ενός παιδιού στροβιλίζεται στο μυαλό σου και κάποιοι φίλοι μπορεί να σε επηρεάσουν να σκεφτείς θετικά για αυτό.
Ερωτικά: Παρόλο που είσαι σε μια φάση περίεργη γιατί ο ανταγωνισμός που νιώθεις με τον Αιγόκερω δεν σε αφήνει να σηκώσεις κεφάλι, σήμερα μπορείς και τον αντιμετωπίζεις πολύ καλύτερα γιατί δεν παίρνεις στους ώμους σου όλα τα προβλήματα. Αντίθετα με το Λιοντάρι έχετε πολλά να πείτε και θα βρεθείτε πιο κοντά, αφού θα στηρίξει ο ένας τον άλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ανάγκη σου να ρισκάρεις και να φερθείς περισσότερο ανοικτά και φιλικά σε όλους θα σου δώσει το έναυσμα για κάτι καλύτερο. Επειδή σε συμφέρει πάντως να βρίσκεσαι με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα θα διαπιστώσεις ότι όλα θα γίνουν πιο εύκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η απόρριψη που μπορεί να νιώσεις από μια ομάδα ή από ένα φίλο θα είναι το έναυσμα που θα συμπαρασύρει κάποια κρυμμένα συναισθήματά σου να βγουν στην επιφάνεια. Βέβαια υπάρχει πιθανότητα να μην το δείξεις και να πάρεις υπερβολικές αποστάσεις.
Ερωτικά: Χρειάζεται να δείξεις κατανόηση και πολύ άνετη συμπεριφορά για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως γιατί ο Υδροχόος μπορεί να σου περάσει κάποια αντιφατικά μηνύματα τα οποία δεν θα σου είναι καθόλου ευκολοχώνευτα. Πάντως όσο πιο πολύ τσιμπάς τόσο θα καρφώνεσαι και θα δημιουργείς μεγάλες εντάσεις μαζί του που δεν θέλει να έχει κανέναν έλεγχο από εσένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια απόσταση από κάποιες καταστάσεις και πιθανόν να σε κατηγορήσουν για αδιαφορία ή ακόμα και για έλλειψη προσοχής στο αντικείμενο που δουλεύεις. Χρειάζεσαι πάντως συνεργάτες οι οποίοι θα έχουν ανοικτά μυαλά για να σε επηρεάζουν θετικά και να μπορείς να κοιτάς μπροστά στις εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Η θετική στάση μιας φιλικής παρέας που είσαι συνέχεια μαζί τους θα σου αλλάξει την διάθεση και θα σε βάλει να μπεις πιο βαθιά στην ουσία κάποιων πραγμάτων, κυρίως ιδέες και θετικές πράξεις που είναι αναγκαίες για να ενωθούν άτομα με κοινό πρόβλημα.
Ερωτικά: Όταν έχεις χιούμορ και άνεση προδιαθέτεις μια κατάσταση, ακόμα και αρνητική να είναι, να γίνει θετική με δική σου πρωτοβουλία. Όταν βγαίνεις πάντως έξω ξεσκάς και για αυτό συνιστάται ώστε να ξεσπάνε οι εντάσεις θετικά. Η κρυφή σκέψη του Σκορπιού μπορεί να σε καθηλώνει αλλά βρίσκεις τρόπους να ξεφεύγεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ένα βάρος μέσα σου αλλά με κάποιο τρόπο το εκτονώνεις γιατί καταλαβαίνεις ότι το φταίξιμο δεν είναι δικό σου, οπότε θα δεχτείς να διαπραγματευτείς με νέα πρόσωπα που δεν είναι της νοοτροπίας σου μεν, αλλά σας ενώνουν κοινές ιδέες. Αν είναι να μιλήσεις ή να παρουσιάσεις δουλειά σε κόσμο, θα πετύχεις γιατί ξέρεις πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλουν να ακούσουν από εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Είσαι περισσότερο εξωστρεφής γιατί κατά κάποιο τρόπο επιβάλλεται από τις συγκυρίες να έχεις πιο ανοικτό πνεύμα ακόμα και σε μικρά πράγματα που θα αγοράσεις ή θα διαλέξεις. Η ιδέα των ηλεκτρονικών συσκευών και της προχωρημένης τεχνολογίας θα σε κάνει να θέλεις να έχεις τον πρώτο λόγο.
Ερωτικά: Μπορεί να γνωρίσεις ένα πιο νέο άτομο και η ανάγκη σου να φερθείς εφηβικά να είναι μεγαλύτερη. Ίσως να είναι μια από τις λίγες φορές που δε σε νοιάζει για το μέλλον, κυρίως αν το άτομο είναι Κριός ή Υδροχόος.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια φάση που όλα θα γίνουν όπως τα περιμένεις αλλά με ένα διαφορετικό τρόπο διαχείρισης. Δεν θέλεις να φανερώσεις τις σκέψεις ή τις κινήσεις σου σε άτομα που δεν βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος με σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου γιατί θα μπορέσεις να σταθείς στα πόδια σου και να δυναμώσεις τις θετικές σκέψεις σου. Μην δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που κατά κάποιο τρόπο δεν αφορούν την ουσία σου, κυρίως να μην μπλεχτείς καθόλου σε ίντριγκες και σε λόγια που ενέχουν ένα είδος ανταγωνισμού.
Ερωτικά: Η σχέση σου με ένα Καρκίνο μπορεί να μην είναι ιδανική αλλά βλέπεις ότι έχεις ανάγκη να τον/την έχεις κοντά σου. Η πιθανότητα να κοντραριστείς με τον Σκορπιό είναι αρκετά μεγάλη γιατί έχετε κάποιες διαφορές σε ιδεολογικό επίπεδο.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα κινηθείς εκ του ασφαλούς και θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις αυτό που θέλεις χωρίς να έχεις ενόχληση και μάλιστα θα δεις ότι έχεις δείξει ανοχές σε άτομα που σε εκμεταλλεύτηκαν και ίσως σε πιάσει να κάνεις και εσύ το ίδιο.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Προτιμάς να γίνονται όλα ανοικτά και να μην κρύβεις κάτι από τα δικά σου άτομα γιατί υπάρχει ανάγκη να πετάξεις από πάνω σου όλα τα βάρη και τις ευθύνες που σε ζορίζουν.
Ερωτικά: Ο Σκορπιός βρίσκεται πολύ κοντά σου αλλά μπορεί τα μηνύματα που παίρνεις να είναι περισσότερο παθιασμένα και ζηλότυπα χωρίς να υπάρχει εκείνο το ρομαντικό στοιχείο που ήθελες να έχεις στη μεταξύ σας σχέση. Με τον Δίδυμο θα βρεθείτε πολύ πιο κοντά και η αφορμή θα είναι ένας φίλος.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι μια δυναμική παρέμβαση που θα σε βγάλει από ένα κυκεώνα σκέψεων, διαπραγματεύσεων και ατέρμονων συζητήσεων. Θέλεις μια υγιή βάση για να κάνεις τα δικά σου και αυτό θα το διαπιστώσεις και στην πορεία διαφόρων θεμάτων που έχεις να διαπραγματευτείς. Καλό είναι να μην παρασυρθείς από άτομα που κάνουν την ίδια δουλειά με εσένα γιατί εσύ έχεις άλλες προσλαμβάνουσες.
Πηγή: www.astrology.gr

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact