ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η νέα θέση του Άρη απέναντι σου αγαπητέ Κριέ, στο Ζώδιο του Ζυγού, θα σου φέρει αρκετές φορές σήμερα μεταπτώσεις ενεργητικότητας, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Από την μία θα θες να είσαι εξυπηρετικός και φιλικός και από την άλλη θα γίνεσαι νευρικός και εγωιστής! Για να γλιτώσεις λοιπόν ανούσιες παρεξηγήσεις, απέφυγε κόντρες για λόγους επικράτησης! Κάνε κάθε προσπάθεια που πιστεύεις ότι χρειάζεται και εξάντλησε όλη σου την πειστικότητα μέχρι να καταφέρεις να πετύχεις τον στόχο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός τομέας σήμερα, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε ελεύθερος, σου ανοίγει νέους δρόμους για σταθερότητα στον έρωτα! Ο ερωτισμός και το πάθος, χαρακτηρίζουν τις σχέσεις σου σήμερα! Προσοχή μόνο, αν είσαι ελεύθερος, γιατί ερωτεύεσαι πολύ γρήγορα, πολύ συχνά και παρορμητικά και ίσως κάνεις πράγματα, που αργότερα μετανιώσεις! Επίσης, αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι από τον θυμό και τα νεύρα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πάρε σήμερα άφοβα, πρωτοβουλία για νέες συμφωνίες ή συνεργασίες! Η μέρα είναι κατάλληλη για οικονομικές υπογραφές και έγγραφα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αρκετό το άγχος σήμερα και τα τρεξίματα με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό, φίλε Ταύρε! Ωστόσο, είσαι τόσο ενεργητικός και γεμάτος ευεξία, που θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις όλες σου τις δουλειές, εκκρεμότητες και υποχρεώσεις! Φρόντισε λοιπόν να είσαι συνεπής στις ευθύνες σου, αφού η πρακτική σου ικανότητα είναι μεγάλη, συνδυασμένη με μπόλικη εφευρετικότητα! Ιδανική ημέρα για να πάρεις αποφάσεις για έναρξη διατροφής ή άσκησης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μην στεναχωριέσαι υπερβολικά για μικροπράγματα και δημιουργείς από το πουθενά γκρίνιες και προστριβές. Η απορρόφηση σου από ασήμαντες λεπτομέρειες, σε κάνει να χάνεις την ουσία από το συγκεκριμένο πρόβλημα! Αν είσαι ελεύθερος, θα κινήσει σήμερα το ερωτικό ενδιαφέρον σου, ένα άτομο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, αλλά χρειάζονται προσεκτικοί χειρισμοί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι ιδιαίτερα ικανός στην εργασία, αλλά και στην οικονομική διαχείριση! Δουλεύεις σκληρά και σήμερα σίγουρα ολοκληρώνεις αυτό που αρχίζεις και το ίδιο απαιτείς και από τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή είσοδος του Άρη στον Ζυγό, θα σου δώσει πολύ θάρρος, ενθουσιασμό και συναίσθηση του σκοπού σου! Η πλούσια φιλοδοξία, συνδυασμένη με τον έμφυτο δυναμισμό, μπορεί να αποτελέσει ισχυρή κινητήρια δύναμη σήμερα, για να πετύχεις στόχους και να υλοποιήσεις σχέδια! Βγάζεις στην επιφάνεια την μεγαλοψυχία, την στοργή και την ζεστασιά της καρδιάς σου και έτσι απολαμβάνεις την αγάπη και τον θαυμασμό των γύρων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το θετικό στοιχείο της ημέρας, είναι οι παθιασμένες στιγμές που έρχονται με τον σύντροφο σου. Το αρνητικό είναι η φυσική σου τάση για δραματικό στοιχείο, που μπορεί να φτάσει έως και τον μελοδραματισμό και έτσι να δημιουργούνται κόντρες από το πουθενά! Αν είσαι ελεύθερος κάνεις τον έρωτα, χόμπι και απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις και γνωριμίες! Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσεις μία παθιασμένη σχέση, η οποία όμως θα έχει μικρή διάρκεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές είναι οι προοπτικές και οι εξελίξεις για τα επαγγελματικά σου, ιδίως αν σκοπεύεις να πάρεις πρωτοβουλίες στην εργασία σου, για να εκπληρώσεις φιλοδοξίες! Μπορεί να είσαι σπάταλος, αλλά η τύχη οικονομικά είναι με το μέρος σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Καρκίνε με τον Άρη να περνά στο Ζώδιο του Ζυγού, σε διακρίνει ένας υψηλός βαθμός συναισθηματισμού, που χρειάζεται άμεσα σταθεροποίηση με ενσυνείδητη προσπάθεια και επιστράτευση λογικής. Ιδίως για θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι, εύκολα σε αναστατώνουν και χάνεις την ευδιαθεσία σου! Η μνήμη σου τώρα είναι πολύ δυνατή και θα είναι πολλές φορές σύμμαχος σου, στην προσπάθεια σου να βελτιώσεις συγγενικές σχέσεις και να διορθώσεις οικιακά προβλήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, δυσκολεύεσαι να ξεχάσεις το παρελθόν και ίσως σήμερα παρασυρθείς σε έναν παρελθοντικό έρωτα, λόγω πάθους αλλά! Προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός και λογικός πριν κάνεις κίνηση προς ένα πρώην ταίρι! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε εντάσεις και διαμάχες στην σχέση σου, λόγω της συναισθηματικής σου ανασφάλειας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά έχεις επιμονή και φιλοδοξία, αλλά λείπει μάλλον ο σταθερός προγραμματισμός στα οικονομικά σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact