ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 5 Ιουλίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, τα αγαπημένα σου πρόσωπα και οι στενοί σου συνεργάτες ή φίλοι, είναι τώρα πιο σημαντικοί από ποτέ, γι’αυτό καλύτερα να αποφύγεις εγωισμούς και υποκειμενικότητα. Αν θες όντως ενδυνάμωση διαπροσωπικών σχέσεων, ο σωστός τρόπος είναι η προσαρμοστικότητα και όχι η ανούσια κόντρα! Κράτα χαμηλούς τόνους και θα μπορέσεις να απολαύσεις την αρμονία και την γαλήνη που επιθυμείς την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα έχεις ανάγκη από συντροφικότητα, ασφάλεια και συναισθηματική υποστήριξη στην ερωτική ζωή! Λόγω της αυξημένης σου γοητείας, είναι πολύ πιθανό, να κάνεις σήμερα μία αξιόλογη γνωριμία, πολλά υποσχόμενη! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να προσέξεις την τάση σου για υπερβολικές απαιτήσεις και αν το καταφέρεις αυτό, όλα θα πάνε όπως θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ένας συνάδελφος σήμερα θα σου ζητήσει ή θα σου προσφέρει βοήθεια! Είναι λοιπόν ευκαιρία, να δείξεις πόσο καλός συνεργάτης είσαι! Οικονομικά, μην πάρεις σήμερα απόφαση για μία νέα σημαντική αγορά!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, σήμερα καταφέρνεις και τακτοποιείς ζητήματα που έχουν να κάνουν με έμπρακτη προσφορά βοήθειας, προσωπική υγιεινή, φροντίδα και καθαριότητα σπιτιού, οργάνωση χρόνου και γενικά βελτίωση της καθημερινότητας! Αποφασίζεις να ασχοληθείς με τις άμεσες ανάγκες της καθημερινότητας σου και να διευθετήσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Επίσης, υπάρχει περίπτωση τώρα, να σε απασχολήσει ένα θέμα που έχει να κάνει με το κατοικίδιο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι αρκετά εγκρατής και σε χαρακτηρίζει συναισθηματική καταστολή. Ωστόσο, η εμφάνιση σου είναι στα καλύτερα της και θα έχεις σίγουρα πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, θα λάβεις με ποικίλους τρόπους, τον θαυμασμό του συντρόφου σου! Πρόσεξε μόνο μην πέσεις στην παγίδα της τελειομανίας και έχεις συνεχώς απαιτήσεις και παράπονα από το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρα, θα διαπρέψεις σήμερα και θα πετύχεις πολλούς στόχους! Οικονομικά, θα βρεθείς σε μία σύγχυση σήμερα!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact