ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 5 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα προσπαθείς αποτελεσματικά, να τραβήξεις τα βλέμματα και την προσοχή των άλλων, γεγονός που σε γεμίζει κέφι, ικανοποίηση και φυσικά αυτοπεποίθηση! Πέρασε, όσο πιο ωραία μπορείς, την σημερινή ημέρα, αφού θα είναι γεμάτη απολαυστικές εμπειρίες, καλοπέραση και λάμψη! Έχεις αρκετή τύχη σχετικά με υποθέσεις που έχουν να κάνουν με ψυχαγωγικές δραστηριότητες, θέματα παιδιών, καλλιτεχνικές και δημιουργικές απασχολήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σε χαρακτηρίζει αστάθεια στις ερωτικές σου υποθέσεις και ίσως κάποιες στιγμές συμπεριφερθείς με έπαρση και εγωισμό στον σύντροφο σου, χωρίς πραγματικά να το θες! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι ιδιαίτερα γοητευτικός, παθιασμένος και λαμπερός σήμερα, γεγονός που θα φέρει πολλές κατακτήσεις στα πόδια σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην προσπαθείς να προβάλλεις τον εαυτό σου, κάνοντας υπερβολικά έξοδα! Στον τομέα της καριέρας, είσαι ιδιαίτερα ικανός και αποτελεσματικός, κυρίως για λάβεις επαίνους!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, να επικεντρωθείς στις ψυχικές σου ανάγκες και στα συναισθήματα σου, ώστε να καταλάβεις τι ακριβώς χρειάζεσαι στην ζωή σου! Τώρα θα έχεις ευκαιρία να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο, το σπίτι και την οικογένεια σου. Έχεις την ανάγκη, να ησυχάσεις από τον έξω κόσμο και από τις έντονες κοινωνικές συναναστροφές, που τον τελευταίο καιρό, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι υπερβολικά προστατευτικός με τον σύντροφο σου και πολύ παραπονιάρης χωρίς λόγο! Άνοιξε το μυαλό σου και προσπάθησε να μην πιέζεις καταστάσεις, ιδίως συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις σίγουρα ευκαιρία, για να προσεγγίσεις ένα άτομο του παρελθόντος και να πετύχεις επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, έχεις άριστη απόδοση, παρά τις όποιες ανασφάλειες! Θα χρειαστεί να κάνεις παραπάνω έξοδα σήμερα για οικογενειακούς λόγους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα φρόντισε να μην παρασυρθείς σε μεγάλα λόγια, κουτσομπολιά ή ψέματα, γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς! Προσπάθησε με σωστή συζήτηση, να διατηρήσεις καλές σχέσεις με αδέρφια, γνωστούς, συγγενείς, αλλά και γείτονες! Πλέον ενδιαφέρεσαι για βαθύτερη και πιο ουσιαστική επικοινωνία με τους γύρω σου και ξέρεις πώς να εκφράσεις αυτό που σκέφτεσαι και έτσι θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αναμένεται μία ημέρα γεμάτη, φλερτ, ερωτικές επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις, αλλά και ευκαιρίες για καινούργιες γοητευτικές γνωριμίες, που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον! Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν σήμερα θετικά αποτελέσματα για σένα, ιδίως αν επιδιώξεις μία ήρεμη και ομαλή συζήτηση με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά χάνεις κάπως τον έλεγχο, λόγω της υπερβολικής ανεμελιάς και επιπολαιότητας που σε διακρίνει σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα προσπάθησε να προστατέψεις τα κεκτημένα σου, ώστε να ανακτήσεις την αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας, που τόσο έχεις ανάγκη στην ζωή σου. Φρόντισε μόνο να μην βρεις διέξοδο σε διατροφικές υπερβολές, που αργότερα ενδεχομένως να μετανιώσεις! Γενικά, θα καταφέρεις να αποφύγεις κάποια γεγονότα που πιθανόν σου δημιουργούν ανασφάλεια και πλήττουν την αυτοεκτίμησή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η θετική πλευρά της ημέρας είναι σαφώς η αισθησιακή και παθιασμένη ατμόσφαιρα, που οφείλεις να εκμεταλλευτείς. Ωστόσο η ημέρα έχει και αρνητική πλευρά, η οποία αφορά την τάση σου για κτητικότητα, ζήλια και ισχυρογνωμοσύνη, χαρακτηριστικά τα οποία μπορεί να προκαλέσουν καυγάδες! Αν είσαι ελεύθερος, δεν θα υπάρξουν πολλές νέες ερωτικές εξελίξεις σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ημέρα δίνει μια αστάθεια στα οικονομικά και επαγγελματική σου ζητήματα και αισθάνεσαι ανασφαλής!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, αν φερθείς έξυπνα και σοφά, χωρίς νευρικότητα και ξεσπάσματα, θα έχεις φήμη, θετικές εξελίξεις, ευχάριστες αλλαγές και όλα τα φώτα πάνω σου. Μπορείς εύκολα να γίνεις ο επικεφαλής των καταστάσεων και να κινήσεις εσύ τα νήματα, σε υποθέσεις που θες άμεσα να δρομολογηθούν! Είσαι ικανός, έξυπνος, με ταλέντο στους σχεδιασμούς και στα νέα ξεκινήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έχεις σήμερα ιδιαίτερα αυξημένη διαίσθηση στον ερωτικό τομέα και στηρίζεσαι περισσότερο στο ένστικτο, παρά στην λογική σου. Αυτό ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε απογοητεύσεις και διαψεύσεις, ιδίως αν περιμένεις από τον άλλο να δείξει το ενδιαφέρον του σε σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να επιστρατεύσεις το πάθος σου, αλλά να τιθασεύσεις τα νεύρα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, είσαι αρκετά επιρρεπής στα λάθη σήμερα! Οικονομικά, θα πρέπει να γίνεις άμεσα πιο υπεύθυνος, περιορίζοντας τα έξοδα σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact