ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 7 Ιουνίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, με το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σήμερα, δεν θα λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις, κάθε είδους! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές, θα έρθουν τώρα στο προσκήνιο και εσύ θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις χαρμόσυνες συζητήσεις, αλλά και να λάβεις χαρούμενα νέα και ειδήσεις από φίλους σου, εκεί που δεν το περιμένεις! Ό, τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις σήμερα, θα έχεις μια ανέλπιστα εξαιρετική και ευχάριστη ημέρα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα απ’όσο περιμένεις και οι θετικές αλλαγές θα είναι καθοριστικές για σένα, τον σύντροφο και τον δεσμό σας! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου! Θα λάβεις σήμερα, ένα ερωτικό χαρμόσυνο ξαφνικό νέο, μήνυμα ή τηλεφώνημα, που σου αλλάζει όλα τα δεδομένα και θα σε συναρπάσει! Μεγάλη πιθανότητα επίσης, για μία νέα ερωτική γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στον οικονομικό, ευνοείσαι για νέες συμφωνίες, υπογραφές και συνεργασίες! Κάποιο χαρμόσυνο, θετικό νέο έρχεται!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα, σε βοηθά ώστε επιτέλους να καταφέρεις πολύ εύκολα πια, να λύσεις πολλά προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι σήμερα! Ο σεβασμός και η βοήθεια των προσώπων που συναναστρέφεσαι, θα σε κάνουν να εκπληρώσεις υψηλές φιλοδοξίες και σημαντικούς στόχους! Μπορείς να αναμένεις εξαιρετικά θετικές και απρόσμενες εξελίξεις και αλλαγές, που θα βοηθήσουν πολύ, στην σωστή κοινωνικής σου εικόνα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με ευκολία να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του συντρόφου σου και επιπλέον, μία πρόταση του σε ενθουσιάζει, αφού ούτε καν την περίμενες! Αν είσαι ελεύθερος, η προσγειωμένη σου αυτοπεποίθηση και η ισχυρή σου γοητεία, θα σε βοηθήσουν, ώστε να κάνεις μία νέα αξιόλογη γνωριμία, πολλά υποσχόμενη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έρχονται ξαφνικές θετικές εξελίξεις και προτάσεις στον επαγγελματικό τομέα! Οικονομικά, άρπαξε ευκαιρίες που θα έχεις σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, το ιδιαίτερα ωφέλιμο για σένα Εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό σήμερα, θα σε βοηθήσει, όχι μόνο να περάσεις υπέροχα, αλλά να έχεις και κάποιες απρόβλεπτες εκπλήξεις κάθε είδους, που θα σε συναρπάσουν! Τα νέα και ειδήσεις που θα έρθουν τώρα, θα σου αποδείξουν, πως η τύχη είναι με το μέρος σου! Επίσης, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, να προγραμματίσεις ένα ταξίδι ή μία έξοδο διασκέδασης, που θα σε κάνουν να περάσεις υπέροχα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν να κάνεις μια νέα απρόσμενη, αλλά απόλυτα γοητευτική γνωριμία με ένα άτομο, που θα σου προσφέρει ότι ακριβώς ήθελες και είχες ονειρευτεί! Ένας κεραυνοβόλος έρωτας, είναι πολύ πιθανός τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδέχεται στα ξαφνικά να αποφασίσεις, να επισημοποιήσεις την σχέση σου, μετά από μία πρόταση του!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, πετυχαίνεις εύκολα υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες! Στον οικονομικό τομέα, έρχονται λύσεις και προτάσεις, από το πουθενά!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, το Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, θα σε βοηθήσει πολύ, ώστε να μπορέσεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το παρόν, αλλά και το μέλλον σου! Μην φοβηθείς σήμερα την απομόνωση, αφού κάποιες μοναχικές στιγμές, θα σου δώσουν την δυνατότητα να αναλύσεις και να κατανοήσεις τις βαθιές σκέψεις σου, τις πραγματικές σου επιθυμίες, τα ουσιαστικά συναισθήματά σου και τις σημαντικές σου ανάγκες!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτικές αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφο σου και επιπλέον μπορείς πια να πείσεις το ταίρι σου, για να εκπληρωθούν οι πιο βαθιές σου ανάγκες και επιθυμίες! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα αποκαλύπτεται ένας κρυφός σου θαυμαστής στα ξαφνικά, γεγονός που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα σου και θα σου δώσει μεγάλη χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, επιτέλους αλλάζεις προτεραιότητες και πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να βρεις τις κατάλληλες λύσεις που ήθελες, εκεί που δεν το περιμένεις! Επαγγελματικά, έρχονται ριζικές αλλαγές των σχεδίων σου, για το καλό της επαγγελματικής σου προόδου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact