ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 7 Ιουνίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, η Ερμής σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ουρανό σήμερα και σου δίνεται η απρόσμενη ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα, να βελτιώσεις διαπροσωπικές σχέσεις, επαφές και συναναστροφές, να προγραμματίσεις τα σχέδια σου και να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά επίσης, να πάρεις και μία μεγάλη χαρά, μέσα από ξαφνικές ευχάριστες εξελίξεις και ειδήσεις, κάθε είδους!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για εκπλήξεις και δωράκια από τον σύντροφο σου και μάλιστα, πολύ πιθανόν, να σου κάνει και μία πρόταση που θα σου δώσει μεγάλη χαρά και θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα! Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτικός τομέας είναι απόλυτα ευνοημένος σήμερα, αφού χορταίνεις κατακτήσεις, θαυμαστές, ραντεβού, μηνύματα και φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ένα χαρούμενο και απρόσμενο νέο, σε βγάζει σήμερα από το οικονομικό αδιέξοδο! Στον τομέα της εργασίας, πετυχαίνεις στόχους και θα έχεις σίγουρα και μία ξαφνική ευκαιρία για διάκριση και έπαινο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Φίλε Υδροχόε, το σημερινό Εξάγωνο Ερμή–Ουρανού, σου δίνει λύσεις από το πουθενά και επιτέλους απαλλάσσεσαι από τρεξίματα και άγχη, που σε είχαν κουράσει τελευταία! Θα έχεις τώρα, την ανέλπιστη ξαφνική ευκαιρία, να πραγματοποιήσεις όλες τις επιθυμίες σου, ιδίως σε θέματα που αφορούν καθημερινότητα, υποχρεώσεις, λεπτομέρειες, βελτίωση ή αλλαγή εμφάνισης, όπως και την φροντίδα της σωματικής σου κατάστασης και ευεξίας! Μία ημέρα…, σκέτη ανανέωση!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις επιτέλους θέματα που σε απασχολούν καιρό τώρα στην σχέση σου και ανανεώνετε με τον σύντροφο σου, την καθημερινότητα σας! Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει ένα πρόσωπο, από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, σήμερα μπορεί ξαφνικά να σε προσεγγίσει ερωτικά και αυτό να σε ξαφνιάσει ευχάριστα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα οικονομικά σου, αλλά και η καριέρα σου αποκτούν ιδιαίτερη σημασία σήμερα και η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου! Όλα βελτιώνονται απρόσμενα!

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, μια ιδιαίτερα τυχερή όψη για το ζώδιό σου, το Εξάγωνο Ερμή – Ουρανό, θα σου προσφέρει σήμερα την ευκαιρία, να κοινωνικοποιηθείς, να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την τύχη σου, να γνωρίσεις ξεχωριστά και ενδιαφέροντα άτομα, να ανοίξεις τους ορίζοντες σου και να διασκεδάσεις όσο περισσότερο μπορείς! Σε χαρακτηρίζει ενέργεια και ενθουσιασμός και πολύ πιθανόν να αποφασίσεις τώρα, να ξεκινήσεις μια δημιουργική ψυχαγωγική δραστηριότητα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις ένα ευχάριστο ερωτικό νέο, ένα απρόσμενο χαρμόσυνο μήνυμα ή μία νέα συναρπαστική γνωριμία! Η ημέρα είναι γεμάτη φλερτ, κινητικότητα και ερωτική τύχη! Αν είσαι δεσμευμένος, οι συζητήσεις σου και η επικοινωνία σου με τον σύντροφο σου, βελτιώνονται και θα φέρουν θετικές αλλαγές στην σχέση σας, όπως και λύσεις σε πολλά προβλήματα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή ημέρα, θα σου φέρει απρόσμενες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα κέρδη και τα έσοδά σου! Πετυχαίνεις με ευκολία επαγγελματικούς στόχους!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact