ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 8 Ιουνίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φρόντισε, αγαπητέ Σκορπιέ, το ερχόμενο διάστημα να περάσει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και μην προσπαθείς να επιβεβαιώσεις καταστάσεις που αργούν να δρομολογηθούν ακόμα. Χρειάζεσαι ξεκούραση και αν την αμελήσεις θα βρεθείς προ εκπλήξεων. Απόφυγε κάθε είδους υπερβολές που επιβαρύνουν την ψυχολογία σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου και να υλοποιήσεις τα καινούργια επαγγελματικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικα

Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, αγαπητέ Τοξότη, και χαίρονται με την πρόοδό σου. Κάποιοι άλλοι όμως δείχνουν να έχουν ενοχληθεί από την ξαφνική σου άνοδο. Δυστυχώς δεν γνωρίζουν πόσο προσπάθησες για να φτάσεις ως εδώ. Αγνόησέ τους και ασχολήσου με το μέλλον που θα σε δικαιώσει ακόμα περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Το έχει ανάγκη και το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σου χαρίσει ό,τι ζητούσες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μην δώσεις άλλες αναβολές. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο δεν σε ευχαριστούν. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Είναι πολύ εύκολο, αγαπητέ Αιγόκερε, να δημιουργήσεις ρήξη με κάποιο άτομο. Το δύσκολο είναι να την ξεπεράσεις και για αυτό οφείλεις να φροντίσεις τώρα. Η καλύτερη ιδέα που θα έχεις θα γίνει αφορμή για να αποκατασταθούν σχέσεις μπερδεμένες από καιρό και να επέλθει ισορροπία οριστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έφτασε ο καιρός που θα τακτοποιήσεις πολλά θέματα στα αισθηματικά σου και η πορεία της σχέσης σου θα είναι ξεκάθαρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, κάνε τις πρέπουσες κινήσεις που μόνο εσύ ξέρεις και θα έχεις όλη την επιτυχία δική σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα και ξέρεις ότι έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικα

Μια ευχάριστη έκπληξη προβλέπεται για το ζώδιό σου, η οποία θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες, ώστε να προχωρήσεις σε όλα τα επίπεδα. Φρόντισε να μην υπάρξουν υπερβολές που αργότερα δεν θα μπορούν να διορθωθούν. Τώρα είναι η ώρα να κλείσεις συμφωνίες με θετικούς για σένα όρους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην έχεις άγχος. Περάστε χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις τον ερωτισμό και την ευτυχία στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές θα πρέπει να γίνουν, ούτως ώστε να αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις κάποια φορολογικά θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Κάποιο πρόσωπο στο στενό φιλικό σου περιβάλλον σε ανταγωνίζεται, αγαπητέ Ιχθύ, σε υπερβολικό βαθμό. Αγνόησε εντελώς τις προθέσεις του και μην βιαστείς να εμπλακείς σε συζητήσεις που δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Εστίασε την προσοχή σου σε ζητήματα που περιμένουν τη φροντίδα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να ζήσεις την πραγματική ευτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα προβλέπεται αρκετή κούραση και άγχος. Φρόντισε να κάνεις καλό προγραμματισμό. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact