ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Παρασκευή 29 Αυγούστου.

Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 29 Αυγούστου.

Κριός

Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, συμπεριφέρσου με ανωτερότητα και απόφυγε κάθε συζήτηση που μπορεί να οδηγήσει σε ένταση. Το κλίμα είναι από μόνο του αρκετά βαρύ, μην το επιβαρύνεις με την επιμονή σου. Προσοχή στα οικονομικά και στις συμφωνίες, που μπορεί να σε βάλουν σε νέα έξοδα.

Ταύρος

Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, η ομαδική δουλειά θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις διάφορες δυσκολίες που αντιμετωπίζεις με κάποια σχέδιά σου. Κοίταξε να βρεις μια λύση με τα οικονομικά σου, για να σταματήσεις να αγχώνεσαι και όσο και αν το επιθυμείς μην κάνεις απερίσκεπτες αγορές.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, σήμερα στα επαγγελματικά σου οι διάφορες δυσκολίες μπορεί να σου φέρουν εκνευρισμό, αλλά έτσι κινδυνεύεις να πάρεις εντελώς λάθος αποφάσεις. Μην τα βάλεις με τους συνεργάτες σου, αντίθετα βρες μαζί τους την καλύτερη λύση. Στα οικονομικά σου απόφυγε τις συμφωνίες ή τις αγορές που θα σε βγάλουν από τους υπολογισμούς σου. Καλύτερα βρες τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, στα επαγγελματικά σου οι καταστάσεις βελτιώνονται σήμερα και αρκετές θετικές εξελίξεις θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Η ομαδική δουλειά ευνοείται και με αυτή θα δώσεις λύσεις σε διάφορα προβλήματα. Τα οικονομικά ζητήματα θέλουν μεγάλη προσοχή. Ξεκίνησε τακτοποιώντας εκκρεμότητες από το παρελθόν, για να νιώσεις πιο ήρεμος.

Λέων

Τα επαγγελματικά σου, φίλε Λέοντα, σήμερα ευνοούνται ιδιαίτερα και διάφορες προτάσεις συνεργασίας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Δείξε προσοχή στα οικονομικά σου και να είσαι έτοιμος για κρίσιμες αποφάσεις, που θα πρέπει να πάρεις μετά από αρκετή και ώριμη σκέψη.

Παρθένος

Στη δουλειά σου, αγαπητέ Παρθένε, σήμερα μπορείς να είσαι ήσυχος. Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και ο τρόπος που εξελίσσονται οι επαγγελματικές σου καταστάσεις και έννοιες, σε ικανοποιεί. Αν προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις, να ξέρεις ότι είναι παροδικές. Μην απογοητευτείς. Τα οικονομικά σου θέλουν λίγη προσοχή, αλλά σύντομα θα βελτιωθούν κι αυτά.

Ζυγός

Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ζυγέ, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και θα σου γίνουν προτάσεις, που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σου. Μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί, για να αποφύγεις τα επιπόλαια λάθη, που μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και με λίγη καλή διαχείριση, θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται αισθητά.

Σκορπιός

Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, θα ξεπεράσεις διάφορες δυσκολίες που έχεις, αλλά μείνε μακριά από εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν με συνεργάτες σου και μην παίρνεις θέση σε θέματα που δεν γνωρίζεις καλά, γιατί πολλά είναι τα μυστικά που κρύβονται και σε παραπλανούν, χωρίς να το καταλαβαίνεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Τα έξοδα αυξάνονται και τα έσοδά σου μένουν σταθερά. Μην ξεφεύγεις!

Τοξότης

Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, σήμερα καλό είναι να είσαι συγκεντρωμένος και να λύσεις θέματα του παρελθόντος. Μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις και κυρίως σε αποφάσεις που θα κρίνουν τη συνεργασία σου. Αλλά και τα οικονομικά σου χρειάζονται μια στάση προσεκτική, γιατί τα έξοδα αυξάνονται και σε αγχώνουν.

Αιγόκερως

Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, κράτησε την ψυχραιμία σου και μην παρασυρθείς σε προστριβές και εντάσεις με ανθρώπους από το εργασιακό σου περιβάλλον. Τα οικονομικά σου απαιτούν αυτοέλεγχο σήμερα, γιατί θα μπεις στον πειρασμό να κάνεις έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

Υδροχόος

Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, θα πρέπει να κινηθείς με ηρεμία για να λύσεις τις διάφορες δυσκολίες που θα προκύψουν. Θα πρέπει να ελέγξεις το άγχος σου, για να τα καταφέρεις ακόμα πιο αποτελεσματικά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και εκκρεμότητες του παρελθόντος παίρνουν τον δρόμο τους και δεν στέκονται πλέον εμπόδιο στους στόχους σου.

Ιχθείς

Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, μπορείς να καταφέρεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου. Πολλές οι ευκαιρίες, αλλά και πολύ καλός ο τρόπος που τις διαχειρίζεσαι. Τα οικονομικά σου θέλουν ώριμη σκέψη πριν προχωρήσεις σε κινήσεις, που θα σε βγάλουν από τους υπολογισμούς σου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact