ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 10 Αυγούστου

Τοξότης

Η ειλικρίνεια είναι η πιο ενδεδειγμένη πολιτική για εσάς σήμερα, ακόμα κι αν θα έχει κόστος έναντι της ομάδας! Όσο κι αν διστάζετε να αποκαλύψετε τα μυστικά σας, θα νιώσετε πολύ καλύτερα αν οι άλλοι έχουν τη ρεαλιστική εικόνα σας αντί για μια διαστρεβλωμένη οπτική της πραγματικότητας – ίσως και από άλλες πηγές. Θα χειριστείτε πιο άρτια κάποιες συγκρουσιακές καταστάσεις, αν τολμήσετε να τις αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο.

Αιγόκερως

Σήμερα καλείστε να ακολουθήσετε τη ροή των γεγονότων, αγαπητοί Αιγόκεροι. Ειδικά αν κάποια κατάσταση δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που θα θέλατε, είναι πιο συνετό να κάνετε λίγα βήματα οπισθοχώρησης. Ο κυβερνήτης σας και μετρημένος Κρόνος θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με την γοητευτική Αφροδίτη, που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις δυνάμεις σας με αποδοτικούς τρόπους. Αναζητήστε εναλλακτικές, σκεφτείτε άλλες προοπτικές και συζητήστε τις ιδέες σας με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και ίσως μπορούν να σας ανοίξουν πόρτες.

Υδροχόος

Σήμερα πρέπει να θυμάστε ότι η κατανόηση είναι πρωταγωνιστής, όταν πρόκειται να εκφράσετε τις απόψεις σας! Αντί να φανείτε επιθετικοί ή επικριτικοί προς κάποιους, σκεφτείτε αν έχετε σφάλλει εσείς σε αντίστοιχη περίπτωση. Όλοι οι άνθρωποι είναι εύθικτοι – περιλαμβανομένου εσάς – γι’ αυτό δεν θέλετε να προκαλέσετε συγκρούσεις… Όσο κι αν δικαιωματικά ταράζεστε, το ζητούμενό σας είναι να χτίσετε γέφυρες και όχι να γκρεμίσετε!

Ιχθύες

Σήμερα πρέπει να αποποιηθείτε το σκεπτικό και τη συμπεριφορά του θύματος, αγαπητοί Ιχθύες! Η ζωή σας δίνει προκλήσεις, για να καταφέρετε να ωριμάσετε και να εξελιχθείτε. Όσο ονειροβατείτε σε μια καθημερινότητα γεμάτη λιακάδες και ουράνια τόξα, δεν πρόκειται να χειριστείτε τη ρεαλιστική κατάσταση των πραγμάτων – αλλά και τη δική σας. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι γύρω σας που θέλουν να σας βοηθήσουν. Ακούστε τις συμβουλές τους ή απευθυνθείτε σε έναν ειδικό για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημά σας!

Πηγή: astro-live.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact