ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 10 Αυγούστου

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Έχεις πάρα πολλά πράγματα να κάνεις και σήμερα. Μην εκνευριστείς για θέματα που μπορεί να έχουν μηδαμινή σημασία για σένα. Αντί να ξοδεύεις τις δυνάμεις σου άσκοπα κοίτα να θέσεις τους στόχους σου για το μέλλον γιατί η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη και μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν αρκεί να δείξεις διαλλακτικότητα στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι αυτή την περίοδο θα δέχεσαι τα φλερτ και τα κομπλιμέντα σε ύψιστο βαθμό. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε στα επαγγελματικά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι πολύ καλά. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η διαίσθησή σου δεν σε έχει προδώσει ποτέ. Ακολούθησε την και σήμερα ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι αρκετά αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις, θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Στο τέλος της ημέρας θα αισθάνεσαι μεγάλη ικανοποίηση από τις αποδόσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ότι είναι αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και αισθάνεσαι και ανασφάλεια. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Έχεις πολύ θάρρος και μπορείς και ξεπερνάς πολλά προβλήματα με ευκολία. Κατάστρωσε καινούργια σχέδια για το μέλλον. Η επιτυχία τους είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Μόνο μην χάσεις την ψυχραιμία σου από κάποια γεγονότα που θα γίνουν και δεν τα περίμενες. Τα δικά σου άτομα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν και η διάθεση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα. Σήμερα θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου αρνητικά. Αν δεν έχεις ταίρι προσπάθησε να κινηθείς χαλαρά και είναι σίγουρο ότι θα κάνεις υπέροχη σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Μπορείς από σήμερα να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια σου. Θα αρχίσεις και θα πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα έξοδα που έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα προσπάθησε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις για να τελειώνεις κάποια θέματα πιο γρήγορα. Φρόντισε να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες αντιπαραθέσεις. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να κάνεις θετικές σκέψεις έλα πιο κοντά στο ταίρι σου και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει να είσαι σίγουρο ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν στην δουλειά σουθα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα μπορείς να τα κάνεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact