ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 10 Αυγούστου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί αυτά είναι θέματα που δεν ταιριάζουν με το ζώδιό σου και μπορεί να σε στεναχωρήσουν. Σχέδια που έχεις για να τα υλοποιήσεις θα δεις ότι σιγά-σιγά αρχίζουν και τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Προβλήματα που μπορεί να αντιμετώπιζες στο οικογενειακό περιβάλλον φτιάχνουν κι αυτό σου προσφέρει αρκετή ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το άγχος που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα σε οδηγεί σε έντονες συζητήσεις με το ταίρι σου. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ακούσεις αυτά που θέλει να σου πει. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι αυτή την περίοδο με την εύνοια της Αφροδίτης από τον Καρκίνο θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα κάνεις κινήσεις για να κάνεις γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα. Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου και για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου. Μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου. Να προσέξεις αρκετά από άσκοπες αγορές που μπορεί να κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα έρθουν στο προσκήνιο σκέψεις για τον εαυτό σου και τον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους. Θα επιδεικνύεις ασυνήθιστα πνευματώδεις ικανότητες σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας. Κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα θα σε βάλουν σε προβληματισμούς. Αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου θα τα πετύχεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να πεις κουβέντες που θα φέρουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Θα φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα και θα πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μην πάρεις οτιδήποτε οικονομικό ρίσκο σήμερα. Αγορές που μπορεί να προκύψουν καλό θα είναι να τις χειριστείς με πολύ σύνεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σήμερα κινήσου με τη λογική και χωρίς καθόλου συναισθηματισμό ώστε να μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου πιο εύκολα. Προγραμμάτισε συνετά όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώνεις τους μελλοντικούς σου στόχους. Τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν με έτσι ακριβώς όπως τα θέλεις. Κάποιες χαρούμενες ειδήσεις θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν γίνει παλιά στην σχέση σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα σε κάνεις να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στην εργασία σου. Πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες και πως θα χειριστείς μερικές καταστάσεις. Οι οικονομικές υποχρεώσεις σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και να υπογράψεις συμβόλαια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η διαίσθηση σου για μια ακόμη φορά σε σώζει από τις κακοτοπιές. Θα σου ανακοινώνονται διάφορα σήμερα και εσύ θα πρέπει να αντιδράσεις και όχι να περιμένεις μοιρολατρικά άλλοι να πάρουν αποφάσεις για σένα. Οι σημαντικές αποφάσεις που αφορούν εσένα θα πρέπει να παίρνονται μόνον από σένα και κανέναν άλλον. Άκου την φωνή της διαίσθησης και όλα θα πάνε καλά όπως πάντα άλλωστε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στην σχέση σου μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν ψυχικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η Αφροδίτη από τον Καρκίνο φέρνει μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για καινούργιες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και θέματα που μπορεί να καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact