ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 10 Μαρτίου

Η Σελήνη στους Διδύμους, υπόσχεται επικοινωνία, χαρμόσυνες συζητήσεις και κοινωνικοποίηση!

Οι επαφές μας με τους γύρω μας, οι γνωριμίες, αλλά και οι μετακινήσεις, σου δίνουν μεγάλη χαρά!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, θα αισθανθείς ιδιαίτερα περιζήτητος κοινωνικά και οι γύρω σου θα είναι πιο ομιλητικοί μαζί σου και θα νιώσεις απόλυτα αγαπητός. Οι αποφάσεις και οι δράσεις σου, βασίζονται κυρίως στην πνευματική σου περιέργεια, αλλά και στις πρωτοπόρες ιδέες σου. Η επιτυχία, θα έρθει σίγουρα, ακόμα κι αν φτάσει με αργούς ρυθμούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις νέες γνωριμίες, ερωτικές επικοινωνίες και πολύ φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα με το άλλο σου μισό και επιπλέον κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις, προκειμένου να βρείτε σημαντικές λύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον χώρο της δουλειάς, συνεργάζεσαι άψογα, γεγονός που θα εξυπηρετήσει απόλυτα τους στόχους σου! Οικονομικά, κάνεις παραπάνω έξοδα απ’όσα πρέπει!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η έμφυτη ανάγκη σου για σιγουριά, ηρεμία και ασφάλεια, φίλε Ταύρε, θα είναι αυτή που θα σε ωθήσει σε δράση, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου! Θα καταφέρεις να αναδείξεις τα προσόντα σου και να ενισχύσεις την αυτοεκτίμηση σου, με ποικίλους τρόπους! Προστατεύεις με επιτυχία, κεκτημένα και αξίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αναγνωρίσεις τις προσπάθειες του άλλου σου μισού, να ηρεμήσει τα πνεύματα , να επαναφέρει την αρμονία μεταξύ σας και να βάλει γερές βάσεις στην σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο θα σου δείξει έμμεσα το ενδιαφέρον του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, κάνεις κάποια αναγκαία ξεκαθαρίσματα, ιδίως όσον αφορά συνεργασίες! Οικονομικά, η ημέρα, θα σου δώσει την ευκαιρία για αύξηση εσόδων!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, θα βρεις ξανά τον ξεχωριστό εαυτό σου, με το Φεγγάρι στο δικό σου Ζώδιο! Σε χαρακτηρίζουν δυναμικότητα, λάμψη, ενέργεια, ενθουσιασμός και θάρρος, σε όλες τις σημαντικές διαπροσωπικές σου επαφές και συναναστροφές! Προσοχή μόνο στην τάση σου για έπαρση και βιασύνη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η παρορμητικότητα σου, ακόμα κι αν είναι ενθουσιώδης, ενδεχομένως να δημιουργήσει παρεξηγήσεις, κόντρες και καυγάδες, με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, πλησίασε με αυτοπεποίθηση, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δεν θα χάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, οφείλεις να δράσεις άμεσα και να αρπάξεις ευκαιρίες για την απόλυτη επιτυχία! Οικονομικά, μείωσε τους ρυθμούς σου, διότι πιθανόν να κάνεις έξοδα που θα μετανιώσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Την σημερινή φίλε Καρκίνε, εντείνεται η ευαισθησία σου, η διαίσθηση σου και ο συναισθηματισμός σου! Επικεντρώνεσαι στην ψυχολογική και συναισθηματική σου ηρεμία, αναγνωρίζεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και πρόκειται σίγουρα για την κατάλληλη ημέρα, ώστε να κάνεις σχέδια για το μέλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα αισθανθείς πως το έτερον ήμισυ, εκμεταλλεύεται την καλοσύνη σου και προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος, μην επιτρέπεις στον εαυτό σου, να παραμυθιάζεσαι από μεγάλα λόγια και παχυλές υποσχέσεις, γιατί θα απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η αφηρημάδα σου σήμερα, ενδεχομένως να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα! Οικονομικά, βρίσκεις σημαντικές λύσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ετοιμάσου την σημερινή ημέρα φίλε Λέοντα, για μεγάλες και θετικές αλλαγές στην καθημερινότητα σου! Οι κοινωνικές σου σχέσεις και συναναστροφές, χαρακτηρίζονται από χαρά, εξωστρέφεια και ενθουσιασμό! Πολλοί φίλοι σε πλησιάζουν και έρχεστε περισσότερο κοντά συναισθηματικά, αφού σου αποδεικνύουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους, με ποικίλους τρόπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, την σημερινή ημέρα, απρόσμενα θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε ένα νέο πρόσωπο, που θα αλλάξει την ζωή του! Αν είσαι δεσμευμένος, αν περιορίσεις τα νεύρα σου, θα απολαύσεις με το άλλο σου μισό, πολλές διασκεδαστικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, έχεις αξιοθαύμαστες ιδέες, τις εκφράζεις και αυτό σε ευνοεί! Οικονομικά, σπαταλάς χρήματα για έναν σου φίλο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, καταφέρνεις και εκπληρώνεις στόχους, με τις γοργές επικοινωνιακές αντιδράσεις σου, αλλά και με τις ώριμες και αξιοθαύμαστες σου αποκρίσεις! Κερδίζεις με ευκολία, τον σεβασμό και τον θαυμασμό των γύρων σου, βελτιώνοντας στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να δείχνεις υπευθυνότητα και εντιμότητα στην σχέση ή τον γάμο σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές αξιόλογες κατακτήσεις σήμερα και ίσως και κάποιο φλερτ, μέσα από τον εργασιακό σου χώρο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πνεύμα αποταμίευσης σε χαρακτηρίζει την σημερινή ημέρα! Στην καριέρα πετυχαίνεις φιλοδοξίες και έχεις επιτυχία!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, η συμπεριφορά σου και οι εκφράσεις σου, θα είναι ειλικρινείς, καθαρές και έντιμες, γεγονός που θα σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή και αγαπητό στους κοινωνικούς σου κύκλους! Ξεχωρίζεις για την οξυδέρκεια σου και κατά την διάρκεια της ημέρας, απολαμβάνεις στο έπακρο τις χαρές της ζωής! Επιπλέον, ευνοούνται σήμερα οι μετακινήσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπαίνεις για τα καλά στο ερωτικό παιχνίδι! Φλερτ, γνωριμίες και ερωτόλογα, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η κατάλληλη ημέρα να κάνεις μία σοβαρή συζήτηση και να βρείτε λύσεις, με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται προσοχή ο επαγγελματικός, όπως και ο οικονομικός τομέας, διότι ενδέχεται να παρασυρθείς σήμερα και να κάνεις κάποια λαθάκια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, ανάγκη για συναισθηματική και ψυχολογική εκβάθυνση, αλλά και ορισμένες στιγμές, μία ήπια εσωτερική ένταση! Απέφυγε να εκδηλώνεις τα συναισθήματα σου την σημερινή ημέρα, αφού πριν ανοιχθείς στους άλλους, πρέπει να σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα τους! Εκμεταλλεύσου την ισχυρή σου διαίσθηση και διορατικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ισχυρή γοητεία σου και η σεξουαλική σου ενέργεια είναι οι σύμμαχοι σου την σημερινή ημέρα, στα ερωτικά σου ζητήματα, αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις σεξουαλική εύνοια και παθιασμένες στιγμές! Ωστόσο, απέφυγε τάσεις ζήλιας και κτητικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, επιδεικνύεις δυναμικότητα, έλεγχο και δημιουργικότητα! Στα οικονομικά σου, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, φίλε Τοξότη, αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις σχέσεις και καταστάσεις, με ηρεμία, δικαιοσύνη και ανιδιοτέλεια! Πρόκειται για την κατάλληλη ημέρα, ώστε να παραδεχθείς τα λάθη σου, να πλησιάσεις πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί και να διευρύνεις τους κοινωνικούς σου κύκλους, με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου, ωστόσο πρέπει να αποφύγεις εγωιστικές αντιδράσεις και υπερβολές! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις το ερωτικό παιχνίδι, το φλερτ και τις πολλές ερωτικές συνομιλίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ηρεμία και ισορροπία θα έχει ο εργασιακός τομέας! Στον οικονομικό τομέα, είναι η κατάλληλη ημέρα για υπογραφές συμφωνίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Καταφέρνεις σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, μετά από ποικίλες δοκιμασίες, να απολαύσεις την άνεση και τις ευκολίες που χρειαζόσουν, προκειμένου να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητας σου! Ιδανική ημέρα, για αποφάσεις έναρξης διατροφής, άσκησης ή ψυχολογικής ενδυνάμωσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην κολλάς σε ανούσιες λεπτομέρειες, γεγονός που θα φέρει γκρίνια στην σχέση ή τον γάμο σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει ένα διακριτικό φλερτ, μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με σκληρή δουλειά, θα καταφέρεις πολλά στην καριέρα! Οικονομικά, δεν θα υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη ή αλλαγή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, καταφέρνεις την σημερινή και πετυχαίνεις στόχους, χωρίς καν να κοπιάσεις για αυτό! Τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου και αυτό ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου! Δημιουργική απασχόληση με παιδιά, αλλά και προβολή του εαυτού σου, ευνοούνται! Κοινωνικά, η φήμη σου βελτιώνεται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος η σχέση σου χαρακτηρίζεται από πάθος, χαρά, αυθορμητισμό, ειλικρίνεια και αμεσότητα! Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική τύχη είναι στο τσεπάκι σου! Απολαμβάνεις κατακτήσεις, φλερτ και επιτυχία στις ερωτικές υποθέσεις σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ορισμένες καταστάσεις στον εργασιακό τομέα, σε βοηθούν για να εκπληρώσεις σημαντικές φιλοδοξίες! Οικονομικά, προσοχή στην υπερβολική γενναιοδωρία σου στους άλλους!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ιχθύ, καταφέρνεις και αναγνωρίζεις συνειδητά και απόλυτα τις ανάγκες σου και να διαγράψεις κάθε αμφιβολία και κάθε ανασφάλεια! Ένα ισχυρό δέσιμο θα υπάρξει με το σπίτι και την οικογένεια και συγγενικές σχέσεις, θα αποκατασταθούν! Εμπιστεύσου την διαίσθηση σου, άφοβα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην επηρεάζεσαι από το περιβάλλον σου και τις γνώμες των άλλων, για το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε χωρίς νεύρα και γκρίνια, να κάνεις μία ωφέλιμη συζήτηση με το ταίρι σου, ώστε να λύσετε ήρεμα τις διαφορές σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα ορισμένες καταστάσεις στον εργασιακό τομέα, θα σε βοηθήσουν να βελτιωθείς ως εργαζόμενος και επαγγελματίας! Οικονομικά θα υπάρξει ανησυχία, κυρίως για έξοδα του σπιτιού!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact