ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ :Υπάρχουν πολλά και ποικίλα πλάνα μέσα στο μυαλό σας, για αυτά που θέλετε να βελτιώσετε μέσα στην αισθηματική ζωή και την εργασία σας πλέον. Ξεκινήστε με το δεύτερο! Από τα μέσα του μήνα και μετά, μερικοί από εσάς, που έχετε χωρίσει ή τσακωθεί με τον άνθρωπο τους, θα επανασυνδεθείτε.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΑΥΡΟΣ : Είσαστε ερωτικά άκρως πληγωμένοι αυτό το διάστημα, με έναν άνθρωπο που ακόμη δεν έχει καταφέρει να απεγκλωβιστεί από τα παλιά, και να στρώσει τους δρόμους για το μέλλον σας. Είναι όμως στην δική σας την ευχέρεια, για το πόσο ακόμη χρόνο θα του πιστώσετε.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Είσαστε τα ζώδια που μέσα σε αυτόν τον μήνα του Οκτωβρίου, θα κάνετε μεγάλες ανατροπές, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Σίγουρα η αστρολογική εύνοια είναι υπέρ σας. Κυνηγήστε πού περισσότερο και το επάγγελμα σας, που δείχνει να έχει την άνοδο που ζητούσατε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Το να μένετε μόνιμα παγιδευμένοι σε έρωτες με πολλά προσωπικά αδιέξοδα, δεν σας ενδιαφέρει. Είναι πλέον μόνο στην δική σας δυναμική, για να κάνετε την αλλαγές σας. Στην οικογένεια σας, έρχονται ειδήσεις οικονομικές που θα σας ευχαριστήσουν πολύ.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΛΕΩΝ : Πολλές οι επαγγελματικές και κοινωνικές σας δραστηριότητες και υποχρεώσεις, που δεν σας επιτρέπουν να βρείτε ένα σωστό ταίρι για να σας στηρίζει. Αυτό πρέπει όμως να το αλλάξετε. Μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα, έρχεται μια καινούργια γνωριμία, που θα σας ικανοποιήσει.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να διορθώσετε μέσα σε επαγγελματικές συνεργασίες. Αυτό το διάστημα, για εσάς θα είναι το πιο προσοδοφόρο. Σε δεύτερο τόνο, μιλήστε και με τον άνθρωπο σας που έχει κάποια άμεσα πλάνα που θέλει να υλοποιήσει.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΖΥΓΟΣ : Συζητήσεις, μετακινήσεις και επικοινωνίες όλων των μορφών είναι στο μενού για το επόμενο χρονικό διάστημα, που σίγουρα θα βάλουν την ζωή σας, σε πιο σταθερά θεμέλια. Κάποιοι από το ζώδιο σας, θα σκεφτούν να κάνουν επόμενα βήματα για έναν άμεσο γάμο.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Μην ταλαιπωρείτε έναν άνθρωπο, απλά και μόνο για να αισθάνεστε εσείς λιγότερο μόνοι. Μπορεί από την άλλη πλευρά, να υπάρχουν δυνατά συναισθήματα. Οι μέρες θα δώσουν ευκαιρίες για συναντήσεις και άμεσα ξεκαθαρίσματα…άρα μην χάσετε τις ευκαιρίες.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Οι μέρες θα σας βοηθήσουν να εδραιώσετε τα σχέδια σας, και να κάνετε όλες τις τροποποιήσεις που έχετε κατά νου. Σίγουρα θα δείτε και τον άνθρωπο σας, να σας υποστηρίζει. Ταξίδια και πολλές δραστηριότητες θα δώσουν στους ελεύθερους, μια νέα αγάπη.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Νέο παραλήρημα Ερντογάν: “Διορθώσαμε το λάθος του 1934”

Νέο «λάδι στη φωτιά» έριξε ο Τούρκος πρόεδρος…

Πόρισμα κόλαφος: Παραπομπή Παπαγγελόπουλου με 8 βαριά αδικήματα

Για 8 βαριά αδικήματα παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο…

Έρχεται μάσκα παντού

Συναγερμός σήμανε στη χώρα μετά την ανακοίνωση του…

Τα μυστήρια της Αγιάς Σοφιάς

Αν κάποια εκκλησιά ειχε λόγους να συμβολίζει τον…

Η Ελλάδα ζήτησε την ενεργοποίηση του άρθρου 42 σε περίπτωση που δεχθεί επίθεση

«Κατόπιν αιτήματος της Ελλάδος, υπήρξε ευρύτατη συναίνεση για…

Κλείνει τζαμιά και απελαύνει ιμάμηδες η Αυστρία – Οργή στην Άγκυρα

Καταδικάζει το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας την απόφαση…

Πρωτοφανές άδειασμα Βερολίνου για την Αγία Σοφία

Πρωτοφανές άδειασμα του Βερολίνου για την Αγία Σοφία…

Έρχεται έκτακτο φθινοπωρινό επίδομα σε 400.000 εργαζομένους

Έξτρα οικονομική ενίσχυση σε έως 400.000 εργαζομένους του…

Τουρκικά ΜΜΕ κατά Βορίδη: «Μπ@στ@δρε τι θέλεις από το σπίτι του Κεμάλ»

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, τα τουρκικά ΜΜΕ συνεχίζουν…
contact