ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ :Υπάρχουν πολλά και ποικίλα πλάνα μέσα στο μυαλό σας, για αυτά που θέλετε να βελτιώσετε μέσα στην αισθηματική ζωή και την εργασία σας πλέον. Ξεκινήστε με το δεύτερο! Από τα μέσα του μήνα και μετά, μερικοί από εσάς, που έχετε χωρίσει ή τσακωθεί με τον άνθρωπο τους, θα επανασυνδεθείτε.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΑΥΡΟΣ : Είσαστε ερωτικά άκρως πληγωμένοι αυτό το διάστημα, με έναν άνθρωπο που ακόμη δεν έχει καταφέρει να απεγκλωβιστεί από τα παλιά, και να στρώσει τους δρόμους για το μέλλον σας. Είναι όμως στην δική σας την ευχέρεια, για το πόσο ακόμη χρόνο θα του πιστώσετε.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Είσαστε τα ζώδια που μέσα σε αυτόν τον μήνα του Οκτωβρίου, θα κάνετε μεγάλες ανατροπές, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Σίγουρα η αστρολογική εύνοια είναι υπέρ σας. Κυνηγήστε πού περισσότερο και το επάγγελμα σας, που δείχνει να έχει την άνοδο που ζητούσατε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Το να μένετε μόνιμα παγιδευμένοι σε έρωτες με πολλά προσωπικά αδιέξοδα, δεν σας ενδιαφέρει. Είναι πλέον μόνο στην δική σας δυναμική, για να κάνετε την αλλαγές σας. Στην οικογένεια σας, έρχονται ειδήσεις οικονομικές που θα σας ευχαριστήσουν πολύ.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΛΕΩΝ : Πολλές οι επαγγελματικές και κοινωνικές σας δραστηριότητες και υποχρεώσεις, που δεν σας επιτρέπουν να βρείτε ένα σωστό ταίρι για να σας στηρίζει. Αυτό πρέπει όμως να το αλλάξετε. Μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα, έρχεται μια καινούργια γνωριμία, που θα σας ικανοποιήσει.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να διορθώσετε μέσα σε επαγγελματικές συνεργασίες. Αυτό το διάστημα, για εσάς θα είναι το πιο προσοδοφόρο. Σε δεύτερο τόνο, μιλήστε και με τον άνθρωπο σας που έχει κάποια άμεσα πλάνα που θέλει να υλοποιήσει.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΖΥΓΟΣ : Συζητήσεις, μετακινήσεις και επικοινωνίες όλων των μορφών είναι στο μενού για το επόμενο χρονικό διάστημα, που σίγουρα θα βάλουν την ζωή σας, σε πιο σταθερά θεμέλια. Κάποιοι από το ζώδιο σας, θα σκεφτούν να κάνουν επόμενα βήματα για έναν άμεσο γάμο.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Μην ταλαιπωρείτε έναν άνθρωπο, απλά και μόνο για να αισθάνεστε εσείς λιγότερο μόνοι. Μπορεί από την άλλη πλευρά, να υπάρχουν δυνατά συναισθήματα. Οι μέρες θα δώσουν ευκαιρίες για συναντήσεις και άμεσα ξεκαθαρίσματα…άρα μην χάσετε τις ευκαιρίες.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Οι μέρες θα σας βοηθήσουν να εδραιώσετε τα σχέδια σας, και να κάνετε όλες τις τροποποιήσεις που έχετε κατά νου. Σίγουρα θα δείτε και τον άνθρωπο σας, να σας υποστηρίζει. Ταξίδια και πολλές δραστηριότητες θα δώσουν στους ελεύθερους, μια νέα αγάπη.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Να γιατί δεν χάνουν τα κινητά τους τηλέφωνα οι «Μετανάστες»

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης Είναι εκπληκτική η ταχύτητα…

«Έτσουξαν» τους Τούρκους τα λόγια του Αντιστράτηγου Φλώρου: «Μας απείλησε και μας προσέβαλε»…

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια_ «Έτσουξαν» τους Τούρκους τα χθεσινά…

Πύρινο μήνυμα του Ελληνοτραφή αρχηγού στόλου της Λιβύης στα Ελληνικά!

Ο ναύαρχος ανήκει στις δυνάμεις του στρατηγού Χαφτάρ…

Γιατί θεωρείται η Κρήτη «αστακός» – Δείτε πόσο στρατό έχει

Η ίδια η γεωπολιτική θέση της Κρήτης την…

Πακιστανοί χτύπησαν Έλληνα επειδή έβριζε το Ισλάμ – «Πήγαν να με κλέψουν και τους έβρισα»

Δεκάδες Πακιστανοί συγκεντρώθηκαν έξω από το Α.Τ. Ομονοίας…

«Θωρακίζεται» ο Νότος του Ελληνισμού και περιμένει τους Τούρκους

Οι κινήσεις προμηνύουν μεγάλο χαμό… «Πρέπει να κινηθούμε…

Ν.Παππάς: «Το Καστελόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο»

Την ώρα που η τουρκική προκλητικότητα σε βάρος…

Ποιος θα είναι νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας – Τα πέντε σενάρια

Εκείνη η πολιτική περιπέτεια κατέληξε όπως όλοι θυμόμαστε…

Σύρια πρόσφυγας: Μας είπαν ψέματα! Φύγαμε από κάτι καλό και καταλήξαμε σε κάτι άσχημο στην Ελλάδα

Το παραμύθι με το «προσυγικό-μεταναστευτικό» έχει πολλούς δράκους…
contact