ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 11 Οκτωβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Συγκράτησε λίγο το άγχος σου, Σκορπιέ μου. Ξέρω, ότι νιώθεις πως δε σε κατανοούν και πως απομακρύνθηκες από κοντινά σου άτομα. Είναι λίγο πιεστική η μέρα, αλλά θα έχει ευχάριστη κατάληξη κι αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν μπορείς να δεχτείς τους περιορισμούς, Σκορπιέ μου, που ίσως σου βάζει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε τις συνθήκες που τους ευνοούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου. Μη χάσεις την ψυχραιμία σου κι όλα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σημαντική μέρα είναι αυτή για σένα, Τοξότη, επειδή ένα άτομο με δύναμη και κύρος θα σε βοηθήσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που μακροπρόθεσμα θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που επιδιώκεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άλλαξε στάση απέναντι στο ταίρι σου, Τοξότη μου. Μην αδιαφορείς για κάποια πράγματα. Να ξέρεις ότι η συμπεριφορά σου αυτή, αν συνεχιστεί, θα κουράσει το ταίρι σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, να ξέρεις πως έφτασε ο καιρός για να κινηθείς έξυπνα και γρήγορα, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Τοξότη μου, θα έχεις πολύ άγχος και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος πάντως είναι καλή για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δε θα είναι σήμερα στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις τα νέα έξοδα, αφού οφείλεις να καλύψεις τις εκκρεμότητες που έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Είσαι ιδιαίτερα χαρούμενος με τη χαλάρωση που σου προσφέρει η μέρα, Αιγόκερε. Το βραδάκι, οι συναντήσεις με αγαπημένα σου άτομα κι η διάθεσή σου για ξεφάντωμα, θα σου γεμίσουν ευχάριστα τις ώρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερέ μου, κάποιες φορές σε οδηγεί σε πολλούς προβληματισμούς. Μην τους αφήνεις να σε βασανίζουν και φρόντισε να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο, Αιγόκερε. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να λύσεις θέματα, που μέχρι τώρα είναι στάσιμα. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact