ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 11 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Συγκράτησε λίγο τα νεύρα σου σήμερα, Κριέ μου. Θέλεις να ξεσπάσεις σε όλους, πράγμα που δε θα σε οδηγήσει κάπου, ενώ αντίθετα θα δημιουργηθούν με τους οικείους σου προβλήματα – ξεπεράσιμα μεν, ανώφελα δε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Κριέ, μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές, που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου! Εσύ που είσαι ακόμη χωρίς ταίρι, έχε τη σιγουριά, ότι με τις καλές επιρροές των πλανητών πάνω σου, πλησιάζει ο καιρός που θα γνωρίσεις την αγκαλιά του συντρόφου των ονείρων σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, φρόντισε να υλοποιήσεις τις ιδέες που έχεις, για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά, καλό είναι να αποκτήσεις ρεαλιστικότερο πρόγραμμα, αφού δεν είσαι σε σημείο για νέα ανοίγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Δε χρειάζεται να σε πιάνει απελπισία, Ταύρε μου, λόγω των διαφωνιών που σήμερα θα έχεις με φιλικά σου πρόσωπα. Αντίθετα θα δεις, ότι είναι μια παροδική κατάσταση και μάλιστα γρήγορα ξεπεράσιμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση, Ταύρε, και η υπομονή που δείχνεις, θα κάνουν το ταίρι σου να σου πει κάποια πράγματα, τα οποία θα σ’ ευχαριστήσουν αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς, Ταύρε, σήμερα να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Τα γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Αν κάνεις χρηματικές συναλλαγές, πρέπει να προσέχεις αρκετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Όσο κι αν θέλεις, Δίδυμε, δε θα μπορείς να κρύψεις τη χαρά και την ικανοποίηση σου, για τις ευχάριστες στιγμές που θα περάσεις με κοντινά σου άτομα. Όλα σήμερα σου πηγαίνουν υπέροχα και αυτό ζωγραφίζεται στο πρόσωπό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Δίδυμε, αρχίσει να ισορροπεί και σήμερα θα έχεις πολλές ευκαιρίες, για να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου. Φρόντισε να διαχειριστείς με δεξιοτεχνία τις καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις όλες τις δυνατότητες στη δουλειά σου, Δίδυμε, να τα πας πάρα πολύ καλά. Σήμερα, θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη, για ν’ αλλάξεις όλα αυτά που δε σου αρέσουν. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις τις επενδύσεις και τα συμβόλαια που σκέφτεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Πετάς πλέον από πάνω σου τις ψευδαισθήσεις, Καρκίνε μου, ισορροπείς καλύτερα και σήμερα φτιάχνεις τη σχέση σου με άτομα, από τα οποία έχεις απομακρυνθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι αρκετά καλή, Καρκίνε, αλλά εσύ ζητάς κάτι περισσότερο. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και είναι σίγουρο, ότι θα κάνει τα πάντα για να σ’ ευχαριστήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις σήμερα κάποια αλλαγή και φρόντισε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις σε κάποιους τομείς, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact