ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, με την σημερινή Πανσέληνος στο Δίδυμο, θα έρθουν κάποια προβλήματα ή και αναποδιές σε επικοινωνίες, ειδήσεις και μετακινήσεις, ενώ επιπλέον, ορισμένες αποκαλύψεις κουτσομπολιών ή συζητήσεων, θα σε απογοητεύσουν και θα σε προσγειώσουν απότομα! Επίσης, συναναστροφές με αδέρφια, γείτονες και συγγενείς, απαιτούν την προσοχή σου, την ωριμότητα και την ψυχραιμία σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε νέα ξεκινήματα στον έρωτα τώρα, μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια και ανούσιο φλερτ και μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά με νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος καλύτερα να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφο σήμερα, αφού το ολόγιομο φεγγάρι, σε επηρεάζει κυρίως επικοινωνιακά και ίσως κάνεις κάποια λεκτικά λάθη!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, μείνε μακριά από κουτσομπολιά, ψέματα και μυστικά σήμερα! Οικονομικά θα προκύψουν έξοδα για ένα μέσο μεταφοράς ή μία μετακίνηση!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Πανσέληνος στο Δίδυμο, ξυπνάει τώρα κάποιες ανασφάλειες σου, όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα σου και πιθανόν αυτό να σε ωθήσει σε καταπιεστική και υπερβολικά απαιτητική συμπεριφορά, απέναντι στα πρόσωπα που θα συναναστραφείς και έτσι, πολύ πιθανόν να υπάρξουν προστριβές! Η ημέρα απαιτεί από σένα, λογική, ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή στους στόχους σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια γεγονότα σήμερα, θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη που είχες στο ταίρι σου και πιθανόν να αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και καταστάσεις μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να αισθανθείς απογοήτευση και συναισθηματική ανασφάλεια, με τις μέχρι τώρα εξελίξεις, αφού δεν μπορείς να σιγουρευτείς, αν τελικά ενδιαφέρεται για σένα το άτομο που σε θες!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες και θα αγχωθείς! Επαγγελματικά, πρέπει οπωσδήποτε, να δραστηριοποιηθείς, γιατί μάλλον οι αργοί σου ρυθμοί, θα σου φέρουν προβλήματα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, με την σημερινή Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο, θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα, καταστάσεις και συγκυρίες, πως πρέπει άμεσα να αναθεωρήσεις όλα σου τα δεδομένα, ξεκινώντας νέες στρατηγικές διεκδίκησης των στόχων σου και να αποδεχθείς την όποια αλλαγή ή εξέλιξη έρθει, σε κάθε τομέα της ζωής σου! Περιόρισε όσο μπορείς, συναισθηματική έξαρση, νεύρα, ευθιξία και υπερευαισθησία!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ορισμένες από τις προσδοκίες που έχεις, για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα ναυαγήσουν, αφού αυτό το άτομο, μάλλον θα σε απογοητεύσει λόγω κάποιων ψεμάτων του ή της αρνητικής συμπεριφοράς του, απέναντι σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν να κλονιστεί η σχέση σου με τον σύντροφο, γι’αυτό παρέμεινε ψύχραιμος και ήρεμος, κάθε στιγμή!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα, έρχονται κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις και αλλαγές, που θα σε αγχώσουν! Αν κάνεις υπομονή, αργά ή γρήγορα, όλα θα ξεπεραστούν!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact