ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 12 Μαρτίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Καρκίνε, νιώθεις χαρούμενος, κεφάτος, προσφέρεις τα συναισθήματα σου με γενναιοδωρία και δοτικότητα και οι άλλοι σε αγαπούν ακόμα περισσότερο και επιδιώκουν να σε έχουν στο περιβάλλον τους! Εκφράζεις την αγάπη σου με κάθε τρόπο, αλλά επιπλέον δέχεσαι και εσύ τις συναισθηματικές εκδηλώσεις των γύρω σου, με επαίνους και λόγια θαυμασμού! Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου, σε κάθε σου δραστηριότητα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε όσο μπορείς μεγάλα λόγια και μεγάλες υποσχέσεις, απλά για να εντυπωσιάσεις τον σύντροφο σου, διότι αυτό θα σε εκθέσει στα μάτια του. Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, γνωριμίες, θαυμαστές και κατακτήσεις! Η αυτοπεποίθηση σου, είναι στα ύψη και μπράβο σου, όμως μην παρασύρεσαι από υπερβολικές προσδοκίες!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, καλό είναι να βοηθάς τους άλλους, αλλά χωρίς να γίνεσαι αντικείμενο εκμετάλλευσης! Παρελθοντικά οικονομικά προβλήματα ξεπερνιούνται, με την βοήθεια της τύχης σήμερα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα φίλε Λέοντα, είσαι απίστευτα ευαίσθητος, συναισθηματικός και τρυφερός με τον περίγυρο σου! Όμως και οι άλλοι σου προσφέρουν απλόχερα την συμπάθεια, την αδυναμία και την αγάπη τους! Την σημερινή ημέρα θα ασχοληθείς και θα αντλείς δύναμη από την αγάπη της οικογένειας σου και των επικείμενων θετικών γεγονότων μέσα στο σπίτι! Καλό θα ήταν, να μην είσαι τόσο προστατευτικός με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ώστε να μην θεωρήσουν την συμπεριφορά σου, αποπνικτική!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι ιδιαίτερα προστατευτικός και διοχετεύεις τα συναισθήματα σου, σε περιποιήσεις και φροντίδα για τον σύντροφο σου! Συνέχισε έτσι! Αν είσαι ελεύθερος, τείνεις να προσκολλάσαι σε ένα συγκεκριμένο άτομο από το παρελθόν και επιμένεις, ακόμα κι αν δεν ξέρεις σίγουρα κατά πόσο είναι διαθέσιμος για σένα ή αν έχει αισθήματα, ίδια με τα δικά σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες στις οικονομικές σου υποθέσεις, γι’αυτό σκέψου πριν από κάθε κίνηση σου! Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και στον τομέα της εργασίας, αφού η τάση σου για ευθιξία, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, θα νιώσεις ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός! Μέσα από κοινωνικές σχέσεις, συναναστροφές και επαφές, ο περίγυρος σου θα θελήσει να σου εκφράσει με ποικίλους τρόπους, τα αισθήματα του και τις σκέψεις του! Η ευθεία και άμεση επικοινωνία και συζήτηση, θα σε βοηθήσει πολύ να προωθήσεις τα σχέδια σου και τους στόχους σου σήμερα και να τα υλοποιήσεις! Σχέσεις με γείτονες, αδέρφια, βελτιώνονται!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως φαίνεσαι ψυχρός και απόμακρος στον σύντροφο σου, ο οποίος θα σχηματίσει την εντύπωση, ότι αγνοείς τα αισθήματα του και την ανάγκη του για τρυφερότητα και συναισθηματισμό! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα παραδόξως, θα προτιμήσεις το φλερτ και το παιχνίδι, κυρίως μέσω διαδικτύου ή μέσω εξόδου ψυχαγωγίας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι γεμάτος ιδέες και οξυδέρκεια και αποζητάς το ίδιο απ’τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου. Οικονομικά, ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες μικρές απώλειες, σήμερα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact