ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 12 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές και επαφές σε κάθε τομέα της ζωής σου, για κάποιο λόγο, ξυπνούν την καχυποψία σου, όπως και την κτητικότητα σου! Προσπαθείς χωρίς λόγο, να έχεις το πάνω χέρι και να εξουσιάσεις κάθε πρόσωπο που συναναστρέφεσαι και ενίοτε να χειραγωγείς τις καταστάσεις, γεγονός που θα γυρίσει εναντίον σου, αργά ή γρήγορα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν έχεις δεσμευμένος, απολαμβάνεις την σεξουαλική ζωή με τον σύντροφο σου, αλλά επιπλέον πιθανόν να σε διακατέχει μια έντονη ανασφάλεια που μεταφράζεται σε ζήλια και κτητικότητα. Αν είσαι ελεύθερος και έχεις ήδη επενδύσει σε κάποιο πρόσωπο συναισθηματικά, σήμερα ξέρεις και έχεις τον τρόπο για να το γοηατεύσεις και να το σαγηνεύσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ξεπερνάς δυσκολίες και καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις ακόμα και σε μεγάλα προβλήματα! Οικονομικές δράσεις και ενέργειες σήμερα, θα έχουν σίγουρα επιτυχία!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ταύρε, είσαι ιδιαίτερα ευχάριστος, φιλικός και φυσικά –όπως πάντα- γοητευτικός! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, αποφεύγεις να πάρεις μέρος σε τσακωμούς και καταφέρνεις να φέρεις την αρμονία και την ισορροπία! Πιθανόν την σημερινή ημέρα, να εξαρτάσαι συναισθηματικά απ’την αποδοχή των άλλων και έτσι, να μην δίνεις την απαραίτητη προσοχή στα βαθύτερα και ουσιαστικότερα συναισθήματα τους!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος μην χάσεις σήμερα την ευκαιρία για μία νέα σχέση ή μία νέα γνωριμία που υπόσχεται σταθερό μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις αναζωπύρωση της σχέσης ή του γάμου σου! Η τύχη σε βοηθά για ουσιαστική συντροφικότητα και για πλούσιες ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, σε εμποδίζουν στην απόδοση σου, η τάση σου για αναποφασιστικότητα και αργούς ρυθμούς! Οικονομικά, είσαι αρκετά επιρρεπής στα έξοδα, λόγω καλοπέρασης!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα λες όχι στις περιπέτειες και τις διασκεδάσεις και επικεντρώνεσαι σε πρακτικά και ουσιαστικά θέματα! Ιδανική ημέρα λοιπόν, για να βρεις μόνιμες λύσεις, σε όλα σου τα προβλήματα και να αποφασίσεις να σκεφτείς σοβαρά για την εξέλιξη της ζωής σου, βλέποντας επιτέλους την ουσία! Σε αφορά μόνο, το βάθος και το νόημα της συμπεριφοράς των άλλων ανθρώπων, γεγονός που θα σε ευνοήσει!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο ρεαλισμός και η σοβαρότητα σου σήμερα, δεν σου επιτρέπουν να παρασυρθείς σε παθιασμένες ή συναισθηματικές στιγμές, γεγονός που ίσως προκαλέσει ψυχρότητα μεταξύ εσένα και του συντρόφου! Αν είσαι ελεύθερος, γίνεσαι σήμερα πιο επιλεκτικός και δεν αφήνεσαι σε μία νέα γνωριμία, πριν διαπιστώσεις, πως όντως ταιριάζετε!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η επιτυχία είναι εδώ, ενώ οικονομικά, μία λύση έρχεται και σε βγάζει από το άγχος που είχες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact