ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 13 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Κριέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, οποιαδήποτε μετακίνηση σου, θα είναι ευχάριστη και εποικοδομητική! Ένα ταξίδι μπορεί να σε ανανεώσει σίγουρα αυτήν την περίοδο, γι’αυτό σήμερα οργάνωσε το! Μία χαρμόσυνη είδηση έρχεται από το πουθενά και σε χαροποιεί! Επιπλέον, ευνοούνται πολύ επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, σχέσεις με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες! Θα έχεις και αρκετές ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες γνωριμίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις την χαρά του φλερτ, και που ξέρεις, μέσα από το ερωτικό παιχνίδι, μπορεί να προκύψει μία νέα συναρπαστική σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις συναισθηματική επικοινωνία με τον σύντροφο σου και καταφέρνεις να την πετύχεις! Η συζήτηση είναι η λύση, που θα σας φέρει πιο κοντά και ίσως μάλιστα, πάρετε μία κοινή ωφέλιμη απόφαση σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οι εξελίξεις που έρχονται, θα είναι ιδιαίτερα θετικές και εποικοδομητικές για την πρόοδο σου! Οικονομικά, η ημέρα είναι ιδανική για συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σήμερα, πολλά σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται και βελτιώνονται, ακριβώς όπως εσύ επιθυμείς! Πραγματικά όλα καλυτερεύουν, ακόμα και με αργούς ρυθμούς! Ναι, ήρθε η στιγμή που οι βαθιές σου επιθυμίες θα πραγματοποιούνται η μία μετά την άλλη, αρκεί απλά να επιστρατεύσεις υπομονή και επιμονή! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ισχυρή σου γοητεία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, προσπάθησε να περιορίσεις την ζήλια και την κτητικότητα προς τον σύντροφό σου και αντ’αυτού απολαύστε μαζί ερωτικές και αισθησιακές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν σίγουρα θετικές εξελίξεις σήμερα, ακόμα κι αν δεν το διαπιστώσεις αμέσως αυτό! Κάποιος κρυφός θαυμαστής σταδιακά, αποκαλύπτεται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα έχεις αυτοπεποίθηση και θέληση, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πετύχεις αυτά που θες! Στα οικονομικά σου, θα έχεις απρόσμενη τύχη και εύνοια!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σήμερα, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, εξομαλύνονται και βελτιώνονται! Σπουδαίες λύσεις έρχονται από το πουθενά και είσαι δυναμικός, δραστήριος, αποφασιστικός και ικανός να καταφέρεις ότι έχεις βάλει σκοπό και στόχο! Δεν χρειάζεται να ανησυχείς, αφού η τύχη είναι θα είναι στο πλάι σου, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και επιτέλους καταφέρνεις και ηρεμείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι εξελίξεις θα είναι θετικές για σένα! Διορθώνεις λάθη που έκανες στο παρελθόν, κλείνεις πληγές, πιθανόν κάνεις τώρα μία νέα γνωριμία, το γλεντάς, φλερτάρεις και ναι, ίσως τώρα βρεις τον μεγάλο έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου σήμερα, θα σου κάνει μία χαρούμενη πρόταση, που θα αλλάξει και θα βελτιώσει κατά πολύ την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, θα έχουν μόνο θετικές εξελίξεις, αφού οι ιδέες σου θα σου φέρουν εκπλήρωση υψηλών στόχων σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σήμερα, φρόντισε να ακούς χωρίς δισταγμό τη διαίσθηση και το ένστικτο σου, ξεπερνώντας άγχη, φοβίες και ανασφάλειες του παρελθόντος! Προσπάθησε τώρα, να κινηθείς παρασκηνιακά, να κάνεις μια θετική και εποικοδομητική ενδοσκόπηση των συναισθημάτων και των βαθύτερων αναγκών σου και θα δεις ότι θα βγεις κερδισμένος! Ανανεώσου με κάθε τρόπο ψυχικά και συναισθηματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος και απολαμβάνεις την μαγεία ενός κρυφού παρασκηνιακού έρωτα, προφυλάξου από αποκαλύψεις που ενδεχομένως να πλήξουν σοβαρά την σχέση σου και ίσως προκαλέσουν και ρήξη! Αν είσαι ελεύθερος, επιστράτευσε την λογική σου, πριν μπλεχτείς σε μία ερωτική ιστορία που εξιδανικεύσεις και ωραιοποιείς!
|
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, είσαι μάλλον αφηρημένος και απρόσεκτος! Στον οικονομικό τομέα, θα βρεθεί μία λύση σήμερα, σε ένα παρελθοντικό πρόβλημα, που ακόμα σε απασχολεί!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact