ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η διάθεση σου βελτιώνεται, τονίζεται η γοητεία, η αισιοδοξία, η ζωτικότητα σου καθώς και ο τεράστιος δυναμισμός με τον οποίο αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Κάποιες δυσαρμονίες που προκαλούν άγχος απομακρύνονται και η ανανέωση σε βοηθά να ανταποκριθείς με τον καλύτερο τρόπο σε όσα έρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άλλαξε στάση απέναντι στο έτερον ήμισυ σου. Μην αδιαφορείς, γιατί το κάνεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Να ξέρεις ότι η στάση σου αυτή θα κουράσει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις όλες τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα να πας πάρα πολύ καλά. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία αλλά και μεγάλη όρεξη για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που αφορούν την εργασία σου. Έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν στα οικονομικά σου. Πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις καινούργιο πλάνο.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η ενέργεια σου βρίσκεται στα ύψη τώρα και η ανάγκη σου να αλλάξεις τα πάντα δεν σε αφήνει να ησυχάσεις. Χαλάρωσε και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Όλα βελτιώνονται σταδιακά και με ήρεμο τρόπο καθοδηγούμενα με οργανωμένες και σωστές κινήσεις. Ο Ερμής από τον Τοξότη κάνει πολύ καλή την επικοινωνία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές νομίζεις ότι αδικείσαι από τον σύντροφο σου. Μπορεί και να μην είναι έτσι τα πράγματα. Μην κρατάς πράγματα μέσα σου. Συζήτησε μαζί με το ταίρι σου και λύσε τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να είστε προσεκτικός σε ότι συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες υπογραφή συμβολαίων και αγορές δεν ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο κοινωνικός σου περίγυρος σε απασχολεί με τα προβλήματα του και δεν μένει ο απαραίτητος χρόνος για σένα. Αυτή η δυσαρμονία στην κάλυψη των αναγκών δημιουργεί απώλειες και άσκοπες εντάσεις. Συγκεντρώσου περισσότερο και θέσε αυστηρότερα όρια στην ιεράρχηση των γεγονότων και καταστάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα μπορεί να γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου για να μπορέσεις να ισορροπήσεις καταστάσεις προβληματικές στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πολύ προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα σε ψώνια που δεν θα τα χρειάζεσαι.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact