ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου, φέρνει εξωστρέφεια που σε βοηθάει να διεκδικήσεις δίχως φόβο όσα σου αξίζουν και το αποτέλεσμα σε δικαιώνει. Μην επιτρέψεις παρεμβάσεις τρίτων να εμποδίσουν τις πρωτοβουλίες σου γιατί απλώς θα σου χαλάσουν τη διάθεση προσωρινά. Το αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε περίπτωση διαφαίνεται θετικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποιοι καινούργιοι έρωτες μπορεί να εισβάλλουν στην ζωή σου. Καλό θα είναι να μην τα χάσεις και να κινηθείς ανάλογα με τις περιστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε τίποτα, για να μην βρεθείς μπλεγμένος χωρίς λόγο. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα η επικοινωνία ευνοείται και σε παροτρύνει να σκεφτείς αλλαγές χωρίς φόβο για το μέλλον. Δείξε προσοχή γιατί σου χρειάζεται σταθερότητα. Η τύχη είναι με το μέρος σου και κάποια μικροπροβλήματα απομακρύνονται με σχετική ευκολία δίχως να αφήσουν καμία επίπτωση. Κάποια άτομα με αρνητική στάση απέναντι σου θα μπορέσεις με ευκολία να τους κατατροπώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αμελείς θέματα που αφορούν τον συναισθηματικό σου τομέα. Ο σύντροφός σου μπορεί να σου δείξει κατανόηση και έχει και υπομονή, αλλά πρέπει και εσύ να δώσεις πολλά πράγματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι γιατί η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου αυτή την περίοδο σε ευνοεί και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι σχέσεις σου σε πιέζουν με προβλήματα και υποχρεώσεις την ίδια στιγμή που οι πρωτοβουλίες σου σε κοινωνικό επίπεδο σου χαρίζουν επιβράβευση τονώνοντας σου την αυτοπεποίθηση. Φρόντισε την ξεκούραση σου και μην ξοδεύεις ενέργεια σε ανώφελες καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να προγραμματίσεις κάποιο ταξίδι με τον σύντροφό σου. Θα κάνει πολύ καλό στην σχέση, αλλά θα δημιουργήσει και αίσθημα ασφάλειας στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα συμβούν κάποιες αλλαγές που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα στην εργασία σου. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτή την ημέρα. Καλό είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου, γιατί δεν είσαι σε σημείο που μπορείς να κάνεις ανοίγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Με τις θετικές οι επιρροές των πλανητών μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα αρκεί να τολμήσεις να εκφράσεις τις επιθυμίες σου. Η ανανέωση που έρχεται στη ζωή σου είναι δεδομένη και βελτιώνει αισθητά τη διάθεση σου. Αλλαγές θα ακολουθήσουν αρκεί να μην φοβηθείς να αξιοποιήσεις τις δυνάμεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μίλησε με τον σύντροφο σου, πες του τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και σε προβληματίζει. Δεν μπορείς να συνεχίσεις μια σχέση που μπορεί να υπάρχουν προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά θέματα και νομικά ευνοούνται αυτή την περίοδο. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact