ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου

Κριός
Η Σελήνη στους Διδύμους σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ η επικοινωνία είναι το στοιχείο που σε βοηθά να προχωρήσεις πολλά βήματα. Παράλληλα, επικοινωνείς πιο εύκολα τις ιδέες σου στον περίγυρό σου, ενώ είναι μια μέρα που κάνεις σημαντικές επαφές, συναντήσεις ή συζητήσεις που διαμορφώνουν το τοπίο.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές ευκαιρίες να κινηθείς, κυρίως σε πρακτικά ζητήματα που σε απασχολούν, ενώ παράλληλα αναγνωρίζονται οι κόποι σου και οι προσπάθειες που κάνεις για όσα προσφέρεις. Επίσης, μέσα σε αυτή την περίοδο εξαρτάσαι και από άλλους για να διευθετήσεις τις υποθέσεις σου, όμως σήμερα μπορείς να περάσεις πιο ευχάριστα μέσα στην ρουτίνα της καθημερινότητας.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνώντας στο δικό σου ζώδιο σχηματίζει ιδιαίτερα βοηθητικές όψεις με τον Άρη, γεγονός που δείχνει ότι μπορείς να προβάλλεις πιο εύκολα τον εαυτό σου και τις υποθέσεις που σε απασχολούν σήμερα, ενώ τα βλέμματα είναι στραμμένα σε σένα. Επιπλέον, είσαι ιδιαίτερα μαχητικός και αυτό σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου, ωστόσο υπάρχουν και… υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να φανείς συνεπής!

Καρκίνος
Η Σελήνη περνώντας στο δικό σου ζώδιο σχηματίζει ιδιαίτερα βοηθητικές όψεις με τον Άρη, γεγονός που δείχνει ότι μπορείς να προβάλλεις πιο εύκολα τον εαυτό σου και τις υποθέσεις που σε απασχολούν σήμερα, ενώ τα βλέμματα είναι στραμμένα σε σένα. Επιπλέον, είσαι ιδιαίτερα μαχητικός και αυτό σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου, ωστόσο υπάρχουν και… υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να φανείς συνεπής!

Λέων
Η σημερινή ημέρα σου προσφέρει ένα πολύ βοηθητικό πλαίσιο για να κινηθείς, ενώ παράλληλα είναι ευνοϊκή για να θέσεις νέους στόχους ή να υλοποιήσεις τους παλιούς. Γενικότερα όμως η επικοινωνία σήμερα είναι το δυνατό σου σημείο και μπορείς να βασιστείς σε ανθρώπους που μοιράζεσαι τα ίδια οράματα, ενώ οι συλλογικές προσπάθειες μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάς να είσαι προσεκτικός στις μετακινήσεις σου ή με τις συσκευές επικοινωνίας!

Παρθένος
Μέσα στον ορίζοντα της ημέρας σου παρουσιάζονται ευκαιρίες για να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, ενώ παράλληλα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να χρησιμοποιήσεις τις κοινωνικές σου διασυνδέσεις για τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Χρησιμοποίησε τα ταλέντα σου!

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα κινείται στις ίδιες συχνότητες περίπου με την χθεσινή, με τη μόνη διαφορά πως σήμερα οι ανασφάλειές σου είναι πιο τονισμένες και ψάχνεις σε άλλα πρόσωπα να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου, σε γενικές γραμμές πάντως σήμερα μπορείς να έρθεις σε επαφή με το ένστικτό σου και να το ακολουθήσεις.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα κυλά αρκετά εποικοδομητικά για σένα, καθώς σου δίνονται απαντήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, ενώ παράλληλα κινείσαι μυστικά για να αποκομίσεις αυτό που θες, μακριά από «αδιάκριτα βλέμματα». Επιπλέον, θέλεις να αφουγκραστείς τις δικές σου ανάγκες, τις αληθινές και να βγάλεις προς τα έξω όλο τον δυναμισμό σου, ο οποίος για την ώρα νιώθεις να… σκαλώνει σε διάφορα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρωτοφανείς εικόνες: Γέμισε στρατιώτες το Καπιτώλιο

Απίστευτες οι εικόνες που κάνουν το γύρο του…

«Χαστούκι»-προειδοποίηση από τα ΗΑΕ στον Ερντογάν!

Ηχηρό μήνυμα έστειλαν τα ΗΑΕ στη Τουρκία. Την…

Τα μέτρα που θα ανακοινώσει ο Ν. Χαρδαλιάς την Παρασκευή

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως όλα θα σταθμίζονται μέχρι…

Το διασκεδάζουν οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα

Ιδιαίτερος λόγος έχει γίνει για τις συνθήκες και…

Οι επιστήμονες προβλέπουν τι θα γίνει με τον κορονοϊό σε 10 χρόνια

Σαν ένας ιός κοινού κρυολογήματος – που μάλιστα…

Πολάκης: Χάσαμε τις εκλογές επειδή γ@@@σαμε μεσαία τάξη

Ένα βίντεο που δημοσίευσε η «Ομάδα Αλήθειας» με…

Το Πακιστάν δίνει πυρηνική βόμβα στην Τουρκία

Το Πακιστάν μεταφέρει ταχέως τεχνολογίες πυραύλων στην Τουρκία και Πακιστανοί…

Η Πολεμική Αεροπορία αναβαθμίζεται σε εφιαλτικό υπερόπλο κάτω από τα φτερά της

Η ελληνική Πολεμική Αεροπορία εξοπλίζεται, εκσυγχρονίζεται, ενισχύεται. Στην…

Πλημμυρίζει με θαλασσινό νερό ο πυρηνικός σταθμός του Ερντογάν

Υπάρχει μια ρωγμή στο τσιμεντένιο δάπεδο του πυρηνικού…

Διπλή γυναικοκτονία έφερε στο φως εμπόριο βρεφών στη Θεσσαλονίκη

Μια υπόθεση διπλής γυναικοκτονίας συγκλονίζει την κοινή γνώμη…
contact