ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 18 Δεκεμβρίου

Τα Ζώδια της Πέμπτης 18 Δεκεμβρίου

Τα Προσωπικά, τα οικονομικά και τα ερωτικά πως πάνε; Τι λέει το ζώδιό σας για την Πέμπτη;

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Μπαίνεις στα βαθιά και αν δεν ξέρεις κολύμπι μπορεί να κινδυνέψεις να πνιγείς από τα πολλά συναισθήματα και τις ευαισθησίες. Για αυτό άφησε μακριά σου τις σκέψεις που μπορεί να σε κάνουν καχύποπτο/η. Ο προβληματισμός σου θα σχετιστεί με ένα βαθύ κομμάτι σου που χρειάζεται μεγαλύτερη κατανόηση και αποδοχή.
Ερωτικά: Η σκέψη σου είναι πολύ έντονη και χρειάζεται για να κάνεις κάποιες βασικές κινήσεις να διασφαλίσεις μέσα σου κάποια ψυχολογικά εχέγγυα τα οποία έχεις ανάγκη να καλύψεις για να νιώσεις ασφάλεια, κυρίως με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό που σε βάζει σε μια φάση ωρίμανσης.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις κάποιες διεργασίες για να διασφαλίσεις τα χρήματά σου από τρίτους και συνεργάτες που δεν είναι αξιόπιστοι ή τόσο εύκολοι στις πληρωμές. Ίσως βγει κάτι που σχετίζεται με οικονομικά του παρελθόντος και να πρέπει να το καλύψεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι υπό την επίδραση άλλων ατόμων και ακολουθείς τα χνάρια και τη ρώτα τους, χωρίς να σημαίνει ότι εσύ δεν κάνεις τα δικά σου. Αλλά μάλλον έχεις ανάγκη να δείξεις ότι είσαι πολύ κοντά τους γιατί πιθανόν να υπάρχει ένα είδος εξάρτησης από την παρουσία τους.
Ερωτικά: Η ζήλεια πιθανόν να σου κτυπήσει καμπανάκι και χωρίς όμως να το δείξεις γιατί θα το κρατήσεις μέσα σου θα φερθείς κάπως περίεργα ή ακόμα και λίγο επιθετικά. Όμως καλύτερα να το βγάλεις και να μιλήσεις ανοιχτά για να μην πλανάται η καχυποψία.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να βγουν οι φόβοι σου στην επιφάνεια και πιθανόν να προσπαθήσεις να κρατήσεις πολύ γερά στα χέρια σου οτιδήποτε είναι δικό σου. Για αυτό πιθανόν να εκδηλώσεις μια ιδιαίτερη κτητικότητα και αυτό μάλλον θα σε φέρει σε ρήξη με άτομα που είστε πολύ κοντά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Είσαι στις κλειστές σου και θα μπεις σε μια κατάσταση έρευνας σε βάθος. Το συναισθηματικό σου κομμάτι είναι πολύ έντονο και θα βγουν οι ευαισθησίες σου που τις κρατάς καλά κρυμμένες μέσα σου.
Ερωτικά: Ο Καρκίνος και ο Σκορπιός βρίσκονται πολύ κοντά σου και σίγουρα καταλαβαίνεις ότι με κάποιο τρόπο εσύ κινείς τα νήματα αλλά σε πιο κρυφό επίπεδο. Επειδή είσαι ένα πολύ έξυπνο άτομο καταλαβαίνεις την ανάγκη του και το ψυχολογικό του υπόβαθρο.
Οικονομικά & Καριέρα: Από ένστικτο κάνεις κινήσεις που σίγουρα θα σε διασφαλίσουν και θα σε βάλουν να κάνεις πράξη κάποιες σκέψεις σου που είχες στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Φρόντισε όσο μπορείς τα θέματα που πιθανόν να έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Μην περιμένεις να σου προδώσει κάποιος άλλος την αξία σου. Μπορείς και μόνος/η σου να την ανακαλύψεις και να βρεθείς σε ένα πολύ καλό επίπεδο, κυρίως με τον εαυτό σου. Αν αποδεχτείς τις ιδιαιτερότητές σου σίγουρα θα είσαι καλύτερα.
Ερωτικά: Βαδίζεις πάνω σε χνάρια που σίγουρα είναι πολύ σταθερά και ασφαλή. Με κάποιον τρόπο ίσως νιώθεις την εξασφάλιση ακόμα και από τον Υδροχόο κι αυτό σίγουρα θα σου δημιουργήσει μια μεγάλη αναζωογόνηση. Θα έχεις μια πληθωρική παρουσία απέναντι σε ένα πρόσωπο που σου δείχνει ενδιαφέρον και αγάπη γιατί θα μπορείς να την αναγνωρίσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιλαμβάνεσαι μια πραγματικότητα η οποία ήταν δύσκολο να πιάσεις σε όλο το φάσμα της και τώρα έχεις τη δύναμη να τη δεις σφαιρικά και κυρίως να κάνεις μια κίνηση που θα σε εξασφαλίσει.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Ανεβάζεις τον πήχη και μάλιστα με ένα τρόπο που μπορεί να είναι τελείως ακατάλληλος για σένα. Αλλά θα το κάνεις γιατί θα μπεις πλέον πιο βαθιά και δεν έχεις άλλο περιθώριο και να πεις από μέσα σου «ή Ταν ή επί Τας».
Ερωτικά: Με τον Σκορπιό υπάρχει τέτοια ένταση και πάθος που και μακριά να είσαι θα πιάσεις με τις κεραίες σου τις σκέψεις του. Τώρα εσύ θα αποφασίσεις αν αυτή η σχέση θα είναι για το καλό σου ή αν τελικά παραδοθείς, δεν θα είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να βουτήξεις στα βαθιά αλλά μερικές φορές φοβάσαι γιατί σε νοιάζει μήπως οι άλλοι σκεφτούν ότι είσαι φιλοχρήματος/η. Όμως δεν είναι έτσι η πραγματικότητα. Πρέπει, φέτος, με την εύνοια που έχεις να λύσεις ένα μέρος των οικονομικών σου ζητημάτων που σχετίζεται ίσως με παλιά υπόλοιπα και μετά να προχωρήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που νιώθεις ότι κατανοείς πλήρως τις δυνατότητές σου γιατί έχουν έτσι έρθει τα πράγματα που πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου.
Ερωτικά: Το ότι αξίζεις το καταλαβαίνεις από τις αντιδράσεις του άλλου ατόμου γιατί βλέπεις ότι είναι κοντά σου και σου προσφέρει με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Ο Σκορπιός θα κάνει το βήμα για μια σημαντική πρόταση. Στο χέρι σου είναι πως θα διαχειριστείς ακόμα και την σχέση με τον Ιχθύ γιατί θα πρέπει να μην παρασυρθείς καθόλου και να παραμείνεις μέσα στον δικό σου χώρο, εκεί που νιώθεις καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορείς να κάνεις βήματα για να εξασφαλίσεις κάποια από τα δεδουλευμένα σου. Αν ασχολείσαι με υπηρεσία προς τους τρίτους θα δεις ότι θα βρεις λύσεις πρακτικές και θα βγεις από τα μικροπροβλήματά σου, βοηθώντας παράλληλα και άλλους.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχεις ανάγκη να κρατήσεις όλα τα δικά σου πράγματα και να μην τα μοιράζεις από εδώ και από εκεί για αυτό θα διαπιστώσεις ότι μπορεί να κάνεις και μια ποιοτική επιλογή σε φίλους και επαφές.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις με πάθος να κατακτήσεις ένα άτομο αλλά μπορεί να χρησιμοποιήσεις την ενέργεια σου με λάθος τρόπο. Για αυτό πρέπει να βάλεις μπροστά τη λογική και να μην παρασυρθείς από λάθος ένστικτα και ανεπαρκή συναισθήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Κρατιέσαι σε μια κατάσταση η οποία μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολη για σένα αλλά έχεις ανάγκη να συμμαζέψεις τα οικονομικά σου και να κινηθείς πιο προσεκτικά σε αυτό που κάνεις. Καλό είναι να μην έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου κάποιες σκέψεις που δεν βοηθάνε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Θα σταματήσεις να παραπονιέσαι και θα δυναμώσεις. Θα δεις την κατάσταση κάποιων ατόμων που μπορεί να είναι χειρότερη από τη δική σου. Αν παραμένεις ανικανοποίητος /η, για να το ξεπεράσεις, θα πρέπει να βλέπεις και τα προβλήματα των άλλων που ίσως είναι μεγαλύτερα. Για αυτό θα χρειαστεί να ευγνωμονήσεις για την κάθε στιγμή.
Ερωτικά: Συγκεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε ένα Κριό και ίσως να δείξει πλέον η πυξίδα προς τα πού πρέπει να κατευθυνθείς. Πιθανόν με το Λιοντάρι να αποφασίσεις να μείνετε μακριά και αγαπημένοι.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να δεις πιο αισιόδοξα αλλά και με υπομονή ένα πρόβλημα για το οποίο μπορεί να μην θέλεις να μιλήσεις, γιατί λόγω του χαρακτήρα σου να το έχεις μεγεθύνει και τώρα να πάρει τις σωστές του διαστάσεις. Για αυτό μην στεναχωριέσαι και θα βρεις την άκρη στην προσωπική σου δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είσαι στις κλειστές σου γιατί σου έχει βγει ένα βαθύ τραύμα και θα πρέπει να το κατανοήσεις. Μην σκέφτεσαι το παρελθόν. Άστο να φύγει, κι αν έχει γίνει κάποια αδικία στο πρόσωπό σου μην τη στροβιλίζεις τόσο στο κεφάλι σου γιατί μερικές φορές ακόμα και κάποια δικά σου πρόσωπα που σε έχουν πονέσει χρειάζεται να τα συγχωρείς για να κάνεις χώρο μέσα στην καρδιά σου.
Ερωτικά: Κατευθύνεις την ενέργειά σου σε μια πιο βαθιά και εσωτερική κατάσταση γιατί δεν θέλεις με τίποτε να αφήσεις να πάει χαμένη η υπόθεση με τον Ταύρο και μπορεί να του δείξεις τι νιώθεις γιατί δεν θα σε παρεξηγήσει. Η αγωνία σου όμως για ένα πρόσωπο που δεν επικοινωνείτε αυτή την περίοδο μπορεί να είναι έντονη γιατί θα συνοδεύεται και από φόβο ή ζήλεια και ίσως να μην έχεις ξεκάθαρο μυαλό για να κρίνεις την κατάσταση. Για αυτό άφησε χώρο και χρόνο για να δεις μπροστά την αλήθεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πάρει κάποιες αποφάσεις αλλά φοβάσαι γιατί βλέπεις ότι δεν ρέει εύκολα μια κατάσταση η οποία όμως δεν είναι στο χέρι σου, τουλάχιστον για σήμερα, ώστε να κάνεις κάτι. Για αυτό εμπιστεύσου τον εαυτό σου ότι καλώς έπραξε και θα δεις ότι υπάρχουν και τα θαύματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Ερευνάς κάποια πράγματα τα οποία θα εμφανιστούν μπροστά σου με το που θα ξεκινήσεις να τα ψάχνεις. Οπότε μην ανησυχείς γιατί έχεις ευκαιρίες οι οποίες σου δίνουν την δυνατότητα να σκεφτείς και να βάλεις τα πράγματα στην σωστή τους θέση.
Ερωτικά: Σχεδιάζεις να βρεθείς με τον Σκορπιό και ίσως να στριφογυρνάς μέσα στο μυαλό σου συνέχεια αν αξίζει ή όχι να προχωρήσεις γιατί μπορεί στην αρχή να ξεκίνησε η σχέση σας με τον καλύτερο τρόπο αλλά τώρα ίσως θέλεις κάτι να αλλάξεις και να μην μπορείς εκ των συνθηκών. Από την άλλη δοκιμάζεις και την αξία σου η οποία αυτή την περίοδο είναι πολύ δυνατή. Για αυτό δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι, όλα θα γίνουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις στέρεο έδαφος και πατάς γερά, οπότε μπορείς να μιλήσεις σε άλλους τόνους γιατί θα έχεις αποτέλεσμα βάσει της δουλειάς που έχεις ρίξει μέχρι τώρα. Πάντως θα επιβληθείς και θα ακούσεις αυτά που θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Οι συνθήκες σου φαίνονται κάπως δύσκολες γιατί θέλεις να βάλεις τα όρια σου και αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει. Ίσως όμως προδικάζεις την κατάσταση. Μην αφήνεις κάποιες αρνητικές σκέψεις να σε επηρεάζουν και να σε γυρνάνε στο παρελθόν.
Ερωτικά: Δεν κινείσαι όπως έχεις συνηθίσει για αυτό ίσως να εκπλήξεις το άτομο που είσαι μαζί γιατί θα έχεις μια περίεργη και μυστικοπαθή συμπεριφορά. Όμως έχεις τον λόγο σου γιατί κάτι έχεις μαζέψει και τώρα σου βγαίνει στην επιφάνεια. Με το Λιοντάρι ειδικά έχεις κάποιες δυσκολίες στον τρόπο που βλέπει ο καθένας και διαχειρίζεται την σχέση. Αντίθετα τον Σκορπιό θα τον καταλάβεις περισσότερο γιατί θα πιάσεις κάτι από τον βαθύ του χαρακτήρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Διαπραγματεύεσαι και μπορεί να βγεις από την δική σου πραγματικότητα και να δεις κάτι διαφορετικό που μέχρι τώρα μάλλον δεν είχες αντιληφθεί. Καλό είναι να μην οπισθοχωρήσεις από την πίεση κάποιων ατόμων γιατί θα χάσεις χρήματα και αυτό δε σε συμφέρει.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Βλέπεις κάποια πράγματα πιο εύκολα τώρα και ίσως να εμβαθύνεις στις καταστάσεις. Έχεις μάτια πίσω στην πλάτη αυτή την στιγμή, οπότε ίσως προλάβεις μια κίνηση που δεν είχες σκεφτεί.
Ερωτικά: Νιώθεις έντονα συναισθήματα που θα σε σπρώξουν, από εκεί που ήσουν σε μια αδρανή θέση, να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό. Έτσι, θα διεκδικήσεις ένα άτομο που σου αρέσει υπερβολικά και ίσως τώρα να το εκπλήξεις με την συμπεριφορά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις κάποιες άκρες και έχεις τη δυνατότητα να τις χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου. Δεν θα αφήσεις τίποτε στην τύχη και από αυτό και μόνο θα δεις ότι θα έχεις κέρδος.

Πηγή:astrology.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact