ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 20 Ιουνίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα φίλε Λέοντα, με την Αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, εντείνεται η ανάγκη σου για απομόνωση, μαζί με αυτήν όμως και οι φοβίες, οι προβληματισμοί και τα άγχη σου! Μην ακολουθείς την διαίσθηση σου τώρα, αλλά αντίθετα, επιστράτευσε οπωσδήποτε την λογική σου και τις παρελθοντικές εμπειρίες σου και πριν πάρεις αποφάσεις και πριν κάνεις κινήσεις! Χειρίσου ορθά και κυρίως συνειδητά τις συναισθηματικές και ψυχικές σου ανάγκες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε οπωσδήποτε, ένα παρασκηνιακό πάθος ή έναν κρυφό έρωτα, διότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αποκαλυφθείς και να υπάρξουν σοβαρές συνέπειες στην σχέση σου με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην επιστρέψεις, τουλάχιστον για τώρα, σε έναν έρωτα απωθημένο, γιατί στο τέλος θα πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Διατήρησε οπωσδήποτε την ψυχραιμία σου, σε ενδεχόμενες συναδελφικές αντιθέσεις! Οικονομικά, είναι αρκετά τα προβλήματα σήμερα και αυτός είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που έχεις άγχος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, η Αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις φιλίες σου, αλλά και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Προσπάθησε να παραμείνεις συγκρατημένος στις κοινωνικές σου συναναστροφές, όσο κι αν κάποιες καταστάσεις σε φτάσουν στα άκρα! Μην φέρεσαι παρορμητικά και επιθετικά, γιατί θα αναγκαστείς ίσως να αναθεωρήσεις, μετά από μία ένταση, συμπεριφορά, παρεξήγηση, κάποια σημαντική, ακόμα και μακροχρόνια φιλία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, κάποιο πάθος μέσα από φιλικούς σου κύκλους, που εδώ και καιρό υπήρχε, αλλά δεν το γνώριζες, εκδηλώνεται! Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να πετύχεις τώρα τους υψηλούς στόχους που έχουν να κάνουν με την σχέση σου, αρκεί να δραστηριοποιηθείς σωστά και οπωσδήποτε με γνώμονα την εντιμότητα, την ωριμότητα και την λογική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, δεν αναγνωρίζεις τα λάθη σου, με αποτέλεσμα να τα επαναλαμβάνεις! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε λάθος κινήσεις και υπερβολές που θα φέρουν απώλειες!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, η Αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα! Θα διαπιστώσεις, πως έχεις αρκετούς ανταγωνιστές ή ακόμα και εχθρούς που σε φθονούν και σε ζηλεύουν για τις επιτυχίες σου! Εσύ οφείλεις να τους αντικρούσεις, να εντείνεις τις προσπάθειές σου, έτσι ώστε οι σταθερές διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου να διατηρηθούν και κυρίως να μην κλονιστεί η καλή κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ακόμα κι αν σε προσεγγίσει το άτομο που σε ενδιαφέρει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, καλό θα ήταν σήμερα, να μην μπερδέψεις έρωτα με δουλειά, γιατί σίγουρα θα εκτεθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην μεταφέρεις στο σύντροφο τα προβλήματα που κουβαλάς, από την δουλειά και ξεσπάς πάνω του, χωρίς να φταίει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας και του χρήματος, θα υπάρξουν αποκαλύψεις, που θα προκαλέσουν απώλειες, γι’αυτό προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς και κυρίως στις συμφωνίες σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, επηρεάζει άμεσα τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου! Αν λοιπόν σχεδιάζεις κάτι τέτοιο τώρα, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και πλήρως οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν αλλαγές, αναβολές και καθυστερήσεις που δεν θες! Επιπλέον, η σημερινή ημέρα, κλονίζει τις κοινωνικές σου επαφές και επικοινωνίες, διότι είσαι αρκετά αντιδραστικός, οξύθυμος και επιπόλαιος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις πειραματισμούς ερωτικούς και παίρνεις ρίσκα, τα οποία δεν θα σε ωφελήσουν, αντιθέτως θα σε εκθέσουν απέναντι σε νέες γνωριμίες ή το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να αναμένεις καυτές στιγμές σήμερα με τον σύντροφο σου, ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις σε νεύρα, καταπιέσεις και ξεσπάσματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, κάνεις αρκετά λάθη, λόγω υπερβολικής σιγουριάς για τον εαυτό σου και υπεραισιοδοξίας! Οικονομικά, αναγκάζεσαι να αλλάξεις στρατηγική για ένα συγκεκριμένο στόχο σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, με την Αντίθεση Άρη-Πλούτωνα την σημερινή ημέρα, θα χρειαστεί να έχεις περισσότερη ψυχική δύναμη, αλλά και σωματική αντοχή σε όποιες δύσκολες καταστάσεις και τρεξίματα προκύψουν! Πιθανόν να εξαντληθείς με κάποιες συγκυρίες ή γεγονότα και να θελήσεις να βάλεις τέλος σε αυτά, ξεκινώντας ξανά από την αρχή, οργανώνοντας πλέον εξυπνότερα κάποια πράγματα! Επιπλέον, θα πρέπει να βρεις και ελεύθερο χρόνο για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, αφού το χρειάζεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί τώρα να αντιμετωπίσεις μία αρκετά δυσάρεστη κρίση που αφορά την σχέση σου, η οποία θα προκύψει μετά από εκρήξεις ζήλιας, κτητικότητας, καχυποψίας και τάσης για χειραγώγηση και εγωισμό! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι λόγω πάθους και πάλι σε μία λάθος ερωτική ιστορία, που αργά ή γρήγορα, θα σε πληγώσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν περιμένεις μία συγκεκριμένη εξέλιξη ή απάντηση, αυτή τη περίοδο σε καριέρα ή οικονομικό τομέα, θα την δεις να προχωρά, τελείως διαφορετικά από τον τρόπο που περίμενες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact