ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 20 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, η Αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σήμερα, σε προειδοποιεί να διαχειριστείς ψύχραιμα και ώριμα κάποιες καταστάσεις που θα προκύψουν στο σπίτι, ώστε να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές σχέσεις και όχι να τις επιβαρύνεις, με εντάσεις και τσακωμούς! Ακόμα κι αν έρθουν αρκετές αναποδιές, εσύ θα πρέπει να παραμείνεις έντιμος και λογικός, αποφεύγοντας εγωιστικές συμπεριφορές και σοβαρές ρήξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει οπωσδήποτε, να αντισταθείς και να μην παρασυρθείς σε έναν παρελθοντικό έρωτα που τώρα επιστρέφει, αλλά μόνο για κάτι περιστασιακό! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου ενδέχεται να παρουσιάσει γκρίνιες, εντάσεις και τάση για παιχνίδια εξουσίας, κυρίως για παλαιά προβλήματα, που ακόμα θεωρείς, πως δεν έχουν λυθεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Εμπόλεμη η διάθεση μέσα στο εργασιακό περιβάλλον και όλο αυτό θα σου χαλάσει την διάθεση και θα σε εκνευρίσει! Οικονομικά πιέζεσαι αρκετά, ιδίως από έξοδα στον χώρο του σπιτιού!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με την Αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, χρειάζεται προσοχή από μέρους σου, κυρίως σε κοινωνικές επαφές, μηνύματα, συναντήσεις, συζητήσεις, συμφωνίες, μετακινήσεις, οδήγηση, αλλά και σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες! Απέφυγε οπωσδήποτε κουτσομπολιά, ψέματα, αυθορμητισμό, αγένεια και εριστικότητα στον λόγο σου, διότι αντί να πετύχεις τον σκοπό σου, θα παρεξηγηθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα, θα φέρει νέες γνωριμίες και μηνύματα ερωτικού ενδιαφέροντος, αλλά μην βιαστείς να απαντήσεις, διότι είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθος αποφάσεις, κουβέντες, απαντήσεις και επιλογές! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι στους λεπτούς χειρισμούς, όσον αφορά την επικοινωνία σου με τον σύντροφο σου, η οποία ίσως σήμερα να γίνει περισσότερο νευρική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, να κρατάς την ψυχραιμία σου απέναντι σε αρνητικές συμπεριφορές και έτσι σίγουρα θα κερδίζεις εσύ τις καλές εντυπώσεις και τον έπαινο! Οικονομικά, απέφυγε σήμερα υπογραφές, συμβόλαια και συμφωνίες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, με η Αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, πιθανόν να σε παρασύρει σε αβεβαιότητα και ανασφάλεια, όσον αφορά την προστασία των κεκτημένων σου, αλλά και στην διατήρηση των προσωπικών αξιών σου, αφού τώρα κάποιες καταστάσεις και γεγονότα, θα τα απειλήσουν! Εσύ συνέχισε να είσαι δυνατός και σταθερός και μπορεί κάποιες υλικές απώλειες να σε αγχώσουν, αλλά θα δεις πως είναι σίγουρα παροδικές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική σου σχέση είναι σίγουρα σήμερα, γεμάτη πάθος και συναίσθημα! Αντί να απολαύσεις αυτήν την εύνοια, εσύ παρασύρεσαι χωρίς λόγο, σε απαιτήσεις, ζήλια και κτητικότητα, που πιθανόν να προκαλέσουν προβλήματα και ρήξεις στην σχέση σου με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σε ανούσιο φλερτ και επιφανειακούς θαυμαστές και κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλοί οικονομικοί στόχοι δεν θα εκπληρωθούν, αφού ξοδεύεις μάλλον αλόγιστα και διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου με λάθος τρόπο! Επαγγελματικά είσαι αρκετά απαιτητικός, ιδίως μετά από κάποιες συζητήσεις με συναδέλφους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, η Αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σήμερα, θέλει αρκετή προσοχή και σωστούς χειρισμούς από μέρους σου! Η σημερινή αυτή όψη, μπορεί να σου φέρει μεγάλες απώλειες, αν δεν προσέξεις και δεν συγκρατήσεις την απληστία σου και τις απαιτήσεις σου! Μην το παρακάνεις και επιμένεις σε παράλογα «θέλω», από τους άλλους, χωρίς να υπολογίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις και χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες που ενδεχομένως να προκληθούν, εξαιτίας αυτής σου της συμπεριφοράς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να παραμείνεις οπωσδήποτε συγκρατημένος και ψύχραιμος! Κάποιες έμμονες σκέψεις, εγωισμός και καταπιεσμένος θυμός, βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια, ίσως και με τη μορφή ρήξης και αυτό θα πλήξει την σχέση σου με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε λάθος έρωτες, απλά και μόνο, επειδή σε ωθεί το πάθος, το σώμα και οι πόθοι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πιεστική ημέρα για τα επαγγελματικά σου σήμερα. Προσπάθησε νa μην κάνεις λάθη, διότι θα υπάρξουν σίγουρα απώλειες! Οικονομικά, απέφυγε τα περιττά έξοδα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact