ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 24 Δεκεμβρίου

Πως θα πάνε ερωτικά και οικονομικά την πέμπτη;

Διαβάστε αναλυτικά το ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε ευνοεί και ίσως λάβεις μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση ή ένα δώρο που θα σε χαροποιήσει. Επιπλέον, στην δουλειά σου φαίνεται να απαλλάσσεσαι από κάποια βάρη, κάτι που μπορεί να συμβεί ευκολότερα ύστερα από την μεσολάβηση ενός «ισχυρού» προσώπου, γι’ αυτό μην διστάσεις να ζητήσεις αυτά που θεωρείς πως σου αξίζουν κι ακόμη… περισσότερα!
Ερωτικά
Η ανταλλαγή δώρων και ευχών μπορεί να δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή, ακόμη όμως κι αν σήμερα συμβάλλουν σε μια νέα «κατάκτηση» ποτέ μην… πιστέψεις ότι τα υλικά αγαθά αρκούν για να «εξαγοράσουν» την αγάπη.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου παρέχει τις προϋποθέσεις για να ωφεληθείς από μια συνεργασία ή την γνωριμία σου με ένα πρόσωπο κύρους, ίσως μάλιστα λάβεις κάποιες υποσχέσεις που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά φιλία, συμβάλλοντας σε έντονες συγκινήσεις και την δημιουργία μιας όμορφης ατμόσφαιρας.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη σου δίνει πλεονέκτημα στα προσωπικά σου κι αν το επιθυμείς μπορείς προχωρήσεις σε μια σχέση. Ωστόσο είναι πιθανόν να μπεις σε… δίλημμα μεταξύ δύο προσώπων, που το ένα σε καλύπτει κυρίως υλικά και το άλλο συναισθηματικά.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το σύμπαν επιθυμεί να σου χαρίσει όμορφες και θετικά φορτισμένες στιγμές κοντά στην οικογένεια σου, ίσως μάλιστα να σε ανταμείψει και με συγκεκριμένες παροχές που θα κάνουν το μέλλον σου να δείχνει πιο φωτεινό. Επιπλέον, αν το επιθυμείς μπορεί να αποκτήσεις και την συντροφιά ενός οικιακού ζώου. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας δείχνει πρόθυμος να συμβάλλει στην αναβίωση μιας σπουδαίας προοπτικής.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο υπάρχει και επαγγελματική σχέση, από την άλλη πλευρά όμως ο Άρης και ο Κρόνος… δυσκολεύονται να σου δώσουν κάτι που να κινείται κοντά στα πλαίσια που επιθυμείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλεί να ξεχάσεις σκοτούρες και βάσανα και να διασκεδάσεις απολαμβάνοντας την παρέα σου με αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας δείχνει πρόθυμος να σου προσφέρει μια σημαντική απολαβή αλλά ίσως η μεγαλύτερη συνεισφορά του να είναι η δημιουργία ενός «ζεστού» κλίματος, που ταιριάζει «γάντι» με την παραμονή των Χριστουγέννων!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, έχεις ίσως μια μοναδική ευκαιρία να μπεις σε μια σχέση που έχει ουσιαστικές προδιαγραφές μονιμότητας, ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια επανασύνδεση. Αλλά κι αν είσαι δεσμευμένος/η, αναμένονται περισσότερες… αγκαλιές!
ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να εξασφαλίσεις όλα τα καλά για σένα και τους οικείους σου και τελικά σε συμφέρει να «τιμήσεις» τον οικογενειακό χαρακτήρα των Χριστουγέννων, επιλέγοντας να μην αναλωθείς σε μια έξοδο που μπορεί να αποδειχθεί κάπως… πολυέξοδη! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε ανταμείψει με ένα παλαιό αντικείμενο αξίας ή απλά την επιστροφή κάποιων δανεικών.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, η Αφροδίτη σε καλεί απλά να… απολαύσεις τα πλεονεκτήματα της. Αν όμως είσαι μόνος/η, φρόντισε να βρεθείς με πρόσωπα που ξέρεις ότι σε αγαπούν και τα αγαπάς χωρίς όμως να έχεις το μυαλό σου σε «μπλεξίματα»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να σηματοδοτήσει πολλές ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητα σου, γι’ αυτό μην διστάσεις να «κυκλοφορήσεις»! Ίσως μάλιστα σου προσφέρει κι ένα ταξίδι ή μια εκδρομή που θα συμβάλλει άμεσα στην βελτίωση της ψυχολογίας σου. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν ή καταστάσεις που έχεις ξαναζήσει και σου… άρεσαν!
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από τα παλιά μπορεί να σου βάλει… ιδέες για κάτι περισσότερο κι ίσως πραγματικά να αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να «τρέξει» μια κατάσταση με ένα άτομο αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας.
Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact