ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 25 Ιουλίου

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, ανήκεις σίγουρα, στους απόλυτα τυχερούς και ευνοημένους, του σημερινού Τριγώνου Άρη-Δία! Καταφθάνουν χαρμόσυνες ειδήσεις που σε κάνουν να χαμογελάς, καλοπέραση, τύχη, θαυμασμός από τους γύρω σου, γενική επιτυχία και αναγνώριση, νέα ξεκινήματα, νέοι δρόμοι με λύσεις στα μέχρι τώρα προβλήματα και φυσικά εσύ είσαι γεμάτος αισιοδοξία και ικανοποίηση από τα δρώμενα! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα αποκαλύψει ένα μυστικό που θα σε χαροποιήσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απόλυτη τύχη και θετικές εξελίξεις, έρχονται στον ερωτικό τομέα! Όλα βελτιώνονται και στόχοι ερωτικοί, πραγματοποιούνται, μέσα από γνωριμίες και επαφές, θα έχεις την ευκαιρία για μία νέα σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα θα σου ανοίξει τον δρόμο για να επιδιώξεις και να διεκδικήσεις ένα «μεγάλο βήμα» για την απόλυτη βελτίωση της σχέσης σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σίγουρη η επαγγελματική εύνοια σήμερα, αλλά χρειάζονται πρωτοβουλίες κι από σένα! Οικονομικά, περιόρισε τα έξοδα, διότι πιθανόν να ξεμείνεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ημέρα ανακούφισης και ηρεμίας, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή, για σένα, φίλε Παρθένε, με το Τρίγωνο Άρη-Δία! Η όψη αφενός θα βοηθήσει αποτελεσματικά, να ξεπεραστούν και να ξεχαστούν, κάποια προσωπικά σου προβλήματα ή άγχη και αφετέρου θα φέρει λύσεις ακόμα και για παρελθοντικές υποθέσεις! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης , θα φέρει μία φιλική επανασύνδεση, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον τομέα της καριέρα, μπορεί να είσαι κάπως επιρρεπής σε λάθη, αλλά η τύχη είναι με το μέρος σου στο τέλος! Οικονομικά, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες, αλλά και εύνοια, σε ό,τι κι αν στοχεύεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε σήμερα, να μην παρασυρθείς ούτε έστω επικοινωνιακά σε μια παρασκηνιακή, κρυφή και απαγορευμένη σχέση! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την μεγάλη ευκαιρία της επανασύνδεσης τώρα! Το παρελθόν επιστρέφει και ζητά μία δεύτερη ευκαιρία! Αν πιστεύεις ότι αξίζει, πες το «ναι»!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, το ιδιαίτερα θετικό για σένα Τρίγωνο Άρη-Δία, φέρνει σημαντικές επικοινωνίες, επαφές και συναντήσεις, που θα σου δώσουν το ερέθισμα να αναπτύξεις και να προωθήσεις τις ιδέες σου και θα σε ωθήσουν να εξελίξεις τις κοινωνικές σου σχέσεις! Γενικά, η σημερινή ημέρα, είναι αφιερωμένη σε γνωστούς και φίλους! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, βελτιώνει με ποικίλους τρόπους, την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μάθε να ακούς τους φίλους σου και την γνώμη τους, για τυχόν προβλήματα που έχεις με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον ή θα βοηθήσει σε μία νέα γνωριμία ή θα σου κινήσει το ίδιο αυτό πρόσωπο, το ερωτικό σου ενδιαφέρον και θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα για εκείνο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά σου θέματα, έρχονται ωφέλιμες συμφωνίες, αποφάσεις, αλλά και ευχάριστες ειδήσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Το σημερινό Τρίγωνο Άρη-Δία, σε μεταμορφώνει με κάθε τρόπο, αγαπητέ Σκορπιέ! Αποφασίζεις να παραμερίσεις εσωστρέφεια και ανασφάλεια και να βγάλεις τον πιο ώριμο, λογικό και σοβαρό εαυτό σου! Αποκτάς ουσιαστική φήμη και πετυχαίνεις υψηλούς στόχους αλλά και βαθιές επιθυμίες! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, επαναφέρεις ευκαιρίες και λύσεις, για θέματα του παρελθόντος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα τραβήξει το ερωτικό σου ενδιαφέρον ένα άτομο μέσα από τον χώρο εργασίας σήμερα και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό , αλλά τώρα ανταποκρίνεται! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με το ταίρι σου, χαρακτηρίζεται από πάθος, αισθησιασμό αλλά και συναισθηματική σιγουριά! Όλα ηρεμούν και βελτιώνονται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καταφέρνεις με ορμητικότητα και δύναμη, να διεκδικήσεις και να καταφέρεις αυτό που θες στα επαγγελματικά σου! Ευνοείσαι και στα οικονομικά σου, αλλά κυρίως μέσα από συμφωνίες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, είσαι από τους πλέον και αδιαμφισβήτητα τυχερούς του σημερινού Τριγώνου Άρη-Δία, αφού έρχονται θετικές εξελίξεις σε θέματα ψυχαγωγίας, δημιουργικότητας, παιδιών, καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων και γενικά υποθέσεων που σου δίνουν απόλαυση, αυτοπεποίθηση και χαρά! Επιπλέον, η ταυτόχρονη Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα φανερώσει ένα μυστικό που σε αφορά και σίγουρα ωφελεί τα σχέδια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία ημέρα απόλυτα τυχερή! Έχεις πολλές γνωριμίες και φλερτ και γενικά, απολαμβάνεις ερωτική καλοπέραση, πάθος, ερωτισμό, ρομαντικές στιγμές, κατακτήσεις και άπειρους θαυμαστές! Μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις ερωτικές, σου δίνουν επιπλέον χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκεις μόνιμες λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις τύχη στα τυχερά παιχνίδια, αλλά αν το παρακάνεις με τα έξοδα και τα ρίσκα, θα βγεις ζημιωμένος! Επαγγελματικά σήμερα, πιθανόν να εκπληρώσεις μια υψηλή σου φιλοδοξία, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact