ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 25 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η τύχη σήμερα χτυπάει την δική σου πόρτα, αγαπητέ Κριέ και είσαι σίγουρα απόλυτα ευνοημένος του Τριγώνου Άρη-Δία! Καταφέρνεις και προβάλλεις τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου, νιώθεις ότι όλα είναι με το μέρος σου, όπως και όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω σου! Αισιοδοξία, χαρά και καλοπέραση, φέρνει η σημερινή ημέρα! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, σε βοηθά μέσα από οικογενειακές συναναστροφές, δραστηριότητες και επαφές, να πετύχεις στόχους και σκοπούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, στον ερωτικό τομέα θα τα έχεις όλα! Εκμεταλλεύσου την τύχη, αλλά και την ασύγκριτη λάμψη σου και απόλαυσε κατακτήσεις, εκπλήξεις, φλερτ, καλοπέραση, συναίσθημα, γονιμότητα, πάθος και ρομαντισμός, που σου δίνουν και πάλι το υπέροχο χαμόγελο σου! Αν είσαι δεσμευμένος, απόλαυσε κάθε στιγμή της ημέρας, η οποία είναι πολύ τυχερή και απόλυτα ερωτική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, κατακτάς φιλοδοξίες και ξεχωρίζεις! Στον τομέα των οικονομικών σου, το παρακάνεις με τα έξοδα, για λόγους καλοπέρασης!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, με το σημερινό Τρίγωνο του Άρη με τον Δία, καταφέρνεις και ξεπερνάς κάποια ψυχολογικά ή συναισθηματικά βάρη που σε ταλαιπωρούσαν καιρό τώρα! Βγαίνεις κερδισμένος, στις περισσότερες από τις υποθέσεις σου, αφού επιστρατεύεις διαίσθηση, ένστικτο και διορατικότητα, που δεν πέφτουν έξω! Πέρα από την ψυχική σου ηρεμία όμως και ενδυνάμωση, εύνοια παρουσιάζει και ο τομέας της επικοινωνίας και των μετακινήσεων, λόγω της ταυτόχρονης Συνόδου Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφο σου είναι απόλυτα παθιασμένη και η ημέρα σου χαρακτηρίζεται από ερωτισμό και σεξουαλικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, σε κυριεύουν νοσταλγία και αναμνήσεις, για το ερωτικό σου παρελθόν. Αν η διαίσθηση σου, σου λέει να προχωρήσεις, κάνε το βήμα προσέγγισης, αφού έχεις εύνοια για επανασύνδεση, τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, έχεις περισσότερη εύνοια και καταφέρνεις να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες, που είχαν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό! Επαγγελματικά τα πράγματα πάνε όλο και καλύτερα και εσύ επιτέλους αισθάνεσαι σιγουριά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ήρθε η ημέρα, φίλε Δίδυμε, που θα απολαύσεις επιτυχία, αρμονία και ισορροπία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα καταφέρεις να λύσεις τις διαφορές σου με τους άλλους, θα έχεις πετυχημένες κοινωνικές συναναστροφές και επαφές, ευχάριστα μηνύματα και θα είσαι απόλυτα δημοφιλής, αγαπητός και περιζήτητος λόγω του Τριγώνου Άρη-Δία! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, σε ηρεμεί, αφού με ποικίλους τρόπους, ξεπερνάς και προβλήματα πρακτικά του παρελθόντος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες, ραντεβουδάκια, φλερτ και διεκδίκηση από το άτομο που επιθυμείς! Οι ευκαιρίες και οι επιλογές, θα είναι πολλές σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις αυτό που θες στην σχέση σου, βρίσκεις σημαντικές λύσεις στα τυχόν προβλήματα με τον σύντροφο και έχεις ξανά τον έλεγχο στις συζητήσεις σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιτυχία θα έχεις στον επαγγελματικό τομέα, λόγω της άψογης συνεργασίας σου με τους άλλους! Οικονομικά, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εξελίξεις, ωστόσο η μέρα είναι ιδανική για συμφωνίες ή υπογραφές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Μία ημέρα απόλυτα εποικοδομητική, για κάθε τομέα της ζωής σου, αγαπητέ Καρκίνε! Με το Τρίγωνο Άρη-Δία, καταφέρνεις και τελειώνεις γρήγορα τις πιεστικές δουλειές και υποχρεώσεις σου, ξεμπερδεύεις από τα τρεξίματα και βρίσκεις και επιπλέον χρόνο να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς με την φροντίδα του εαυτού σου! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα επαναφέρει κάθε είδους ευκαιρίες, που έχασες στο παρελθόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις τώρα ευκαιρία, για έναν έρωτα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, ο οποίος πλέον δεν μπορεί να συγκρατήσει αισθήματα, ενδιαφέρον και πάθος! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να νιώσεις σήμερα βέβαιος και σίγουρος για τον σύντροφο σου, αφού αποδεικνύεται η αφοσίωση του και η αξιοπιστία του και δεν χρειάζεται να φοβάσαι και να αγχώνεσαι για τίποτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόλυτη επαγγελματική και οικονομική επιτυχία θα έχεις σήμερα, αφού οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις σου, ευνοούνται ιδιαίτερα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact