ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου

Σκορπιός
Μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις κάνει, για να πετύχεις τους στόχους σου. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις και να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό. Η σημερινή ημέρα προσφέρεται για ξεκαθαρίσματα που αφορούν παρεξηγήσεις, που έχουν γίνει με φιλικά σου άτομα.

Τοξότης
Σήμερα θα προκύψουν κάποιες καταστάσεις στη δουλειά σου, που θα χρειαστούν την άμεση διευθέτησή τους. Μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον και πρέπει να προσέξεις πολύ τα λόγια σου, για να μην προκληθεί οριστική ρήξη μεταξύ σας. Πρόσεξε λιγάκι την υγεία σου, γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις επιβαρύνει αρκετά.

Αιγόκερως
Σήμερα φρόντισε να μη βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου, γιατί μερικά προβλήματα που θα προκύψουν θα είναι τελείως περαστικά. Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις και καταστάσεις που θέλεις να ξεκαθαρίσεις. Πρέπει όμως να έχεις υπομονή σε μερικά θέματα και μην τα θέλεις όλα εδώ και τώρα. Θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα με κάποιο άτομο της οικογένειας.

Υδροχόος
Καλό είναι σήμερα να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου για όλα όσα θέλεις να κάνεις και να μην τα αφήνεις τελευταία στιγμή. Τα ταλέντα σου είναι πολλά και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί να είσαι ψύχραιμος ώστε να αντιληφθείς γρήγορα τις απαιτήσεις των περιστάσεων, αλλά και των γύρω σου.

Ιχθείς
Σήμερα κατακλύζεσαι από ευφάνταστες ιδέες, που αν τις προωθήσεις με τον κατάλληλο τρόπο μπορεί να σου φέρουν θεαματικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μην αγχώνεσαι και μη χαλάς τη διάθεσή σου αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στο πρόγραμμα σου, αλλά προσαρμόσου εύκολα.

Πηγή : Myastro.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact