ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου

Κριός
Ημέρα που θα απαιτήσει ξεκάθαρες λύσεις στα προβλήματά σου και στις καταστάσεις που σε αγχώνουν. Μπορείς να πετύχεις αυτά που θες, αρκεί να είσαι δίκαιος και ειλικρινής. Η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να παίρνονται κατόπιν ώριμης σκέψεως.

Ταύρος
Σήμερα θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη. Μη χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί θα είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις. Σήμερα μπορείς να κάνεις κινήσεις και να δείξεις στους άλλους ποιος πραγματικά είσαι.

Δίδυμοι
Έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις κρύβει η σημερινή ημέρα για εσένα και πρέπει να βρεις τρόπους, ώστε να μην σε πάρει από κάτω. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις που στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις. Κινήσου με πρόγραμμα και ορθολογισμό, για να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στις υποθέσεις σου.

Καρκίνος
Μια ανήσυχη κατάσταση μπορεί να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος, αλλά αυτό θα είναι εντελώς περαστικό. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς με το πρώτο εμπόδιο. Ο Άρης στους Ιχθείς θα σου χαρίσει απίστευτη επικοινωνιακή δεινότητα. Εκμεταλλεύσου την, για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες.

Λέων
Η άνοδος και η επιτυχία είναι τα ζητούμενα σου και σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες για να έρθεις πολύ κοντά τους. Μην πτοηθείς με οποιαδήποτε μικρή δυσκολία σου παρουσιαστεί και συνέχισε τις έξυπνες και αποδοτικές κινήσεις που κάνεις εδώ και καιρό. Οι σχέσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον απαιτούν την προσοχή και το χρόνο σου.

Παρθένος
Αναμένεται σήμερα να εκδηλωθούν κάποιες αναβολές ή και ανατροπές σε πράγματα που θέλεις να πετύχεις και θα εκνευριστείς. Φρόντισε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να μην τα εκδηλώσεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις με τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Δώσε επίσης προσοχή στις μετακινήσεις σου και στον χειρισμό μηχανημάτων.

Ζυγός
Σήμερα μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση και πρόσεξε μην πεις πράγματα που μπορεί να σε εκθέσουν. Η περίοδος προσφέρεται για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να διώξεις μακριά σου άτομα και καταστάσεις, που σταματούν την πορεία της ζωής σου. Εμπιστεύσου μόνο τα πολύ «δοκιμασμένα» άτομα, για να πάρεις τη γνώμη τους σε αυτά που σε απασχολούν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact