ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 26 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Κάποιο ρομαντικό ενδιαφέρον από το παρελθόν ενδέχεται να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση, αγαπητοί Κριοί! Ο επικοινωνιακός Ερμής θα κεντρίζει το πάθος και τη δημιουργικότητά σας από σήμερα και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, που θα κινείται ανάδρομος μέσα στον Λέοντα. Ίσως χρωστάτε στον εαυτό σας και άλλους να δημοσιοποιήσετε όσα κρύβετε μέσα σας, ειδικά αν αφορούν φίλους που έχετε να δείτε καιρό ή ανθρώπους που έχετε χάσει επαφή. Μην εκπλαγείτε αν σας προσεγγίσει ένα πρώην ταίρι με πρόθεση επανασύνδεσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες αναταραχές διαβλέπονται στα εδάφη σας, καθώς ο επικοινωνιακός Ερμής θα κινείται ανάδρομος μέσα στον Λέοντα και τον τομέα του σπιτικού σας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ευαίσθητα θέματα μπορεί να κεντριστούν, προκαλώντας εντάσεις και σοβαρή ρήξη στις σχέσεις σας με τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Επειδή είναι αδύνατον να μην συναντήσετε κανένα από τα άτομα που διαμένουν υπό την ίδια στέγη με εσάς, προτιμήστε να διαμοιράσετε ήρεμα τις υποχρεώσεις του καθενός και να στρέψετε την προσοχή σας στο εαυτό σας για αυτό το διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο εκφραστικός κυβερνήτης σας ο Ερμής, κάνει στροφή και θα κινείται ανάδρομος στον Λέοντα και τον Οίκο σας της επικοινωνίας. Ό,τι πείτε ή ό,τι γράψετε, μπορεί και θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες! Αποφύγετε να δημοσιοποιήσετε θέσεις ή σχέδιά σας και προτιμήστε να αξιοποιήσετε αυτή την περίοδο με δημιουργικό περιορισμό. Μειώστε τις εξόδους σας και απολαύστε το περιβάλλον του σπιτιού σας με τα άτομα του στενού σας κύκλου. Να ξέρετε ότι δεν αποκλείονται συναντήσεις με ανθρώπους που έχετε πολύ καιρό να δείτε, γι’ αυτό ας είστε προετοιμασμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε τις οικονομικές συνδιαλλαγές σας και ελέγχετε τις αποδείξεις σας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες! Ο Ερμής θα κινείται με ανάδρομη πορεία μέσα στον Λέοντα και τον τομέα τον χρημάτων σας, γεγονός που μπορεί να σας ωθήσει σε κατασπατάληση χωρίς να το καταλάβετε καν. Για να αποφύγετε μια καταστροφή, προτιμήστε να ξοδεύετε ένα συγκεκριμένο ποσό σε καθημερινή βάση και μόνο από μετρητά. Αναζητήστε τώρα πρόσθετες πηγές εισοδήματος, μέσα από τις επαφές σας στα μέσα επαγγελματικής σας δικτύωσης.

ΛΕΩΝ

Ετοιμαστείτε για επαναλήψεις! Ο διανοητικός Ερμής θα κινείται ανάδρομος μέσα στο ζώδιο σας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, προειδοποιώντας σας ότι πρέπει να γίνετε πιο προσεκτικοί. Ενώ εσείς θα θεωρείτε ότι μιλάτε με σαφήνεια, οι άλλοι θα σας κοιτούν με απορία. Τα σχέδιά σας είναι πιθανό να παρουσιάσουν κωλύματα, όσο κι αν τα έχετε μελετήσει. Αντί να πανικοβληθείτε, χαλαρώστε τους ρυθμούς σας αυτή την περίοδο και γίνετε πιο ελαστικοί στον τρόπο που θα προσεγγίζετε πρόσωπα και πράγματα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact