ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, είναι ευρέως γνωστό πως είσαι ένας άνθρωπο με ψυχή μικρού παιδιού, αλλά σήμερα ο ενθουσιασμός σου και η παιδικότητα σου, θα είναι πιο γοητευτικά και ακαταμάχητα από ποτέ! Αποφεύγοντας έπαρση και υπερβολές, απόλαυσε τις χαρές της ζωής, συναναστροφές με παιδιά, επιτυχίες λόγω καλής φήμης και δημιουργικότητας, διασκέδασε και καλοπέρνα! Ήρθε η ώρα για λίγη ψυχαγωγία, χαρά, λάμψη και ανεμελιά! Εκμεταλλεύσου την σημερινή σου τύχη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, τραβάς όλα τα βλέμματα και την προσοχή επάνω σου, λόγω της αυτοπεποίθησης σου, αλλά και της εντυπωσιακής σου εμφάνισης! Πολλές οι κατακτήσεις και οι θαυμαστές σήμερα και ναι, μπορείς εύκολα να κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος μπορεί σε κακομαθαίνει και να σε φλερτάρει όπως τον πρώτο καιρό ξανά, εσύ όμως θες να είσαι το επίκεντρο και δεν το ανταποδίδεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, προσπαθείς με όλες σου τις δυνάμεις να ξεχωρίσεις και ναι, το πετυχαίνεις! Εύνοια θα υπάρξει σήμερα στα τυχερά παιχνίδια, χωρίς όμως να το παρακάνεις σε ρίσκο!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι οικογενειακές σχέσεις, αλλά και γενικά θέματα σπιτιού και ακινήτων, θα μονοπωλήσουν σήμερα το ενδιαφέρον σου, φίλε Ταύρε! Άρπαξε σήμερα την ευκαιρία και ανανέωσε τον χώρο του σπιτιού σου ή επιδίωξε βελτίωση και εξομάλυνση των συγγενικών σου σχέσεων. Σε οικογενειακές συγκεντρώσεις, μην επαναφέρεις αρνητικά θέματα του παρελθόντος μέσα από συζητήσεις, γιατί ενδεχομένως να δημιουργηθούν εντάσεις χωρίς λόγο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Νοσταλγία και αναμνήσεις είναι το κύριο συναίσθημα στα ερωτικά σου ζητήματα σήμερα! Συγκεκριμένα, αν είσαι ελεύθερος, θα θελήσεις επανασύνδεση ή απλά επαναπροσέγγιση με ένα άτομο του παρελθόντος και αν είσαι δεσμευμένος, θα νοσταλγήσεις παλαιές ευτυχισμένες στιγμές με τον σύντροφο, τις οποίες σκέψεις πιθανόν να του τις ομολογήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της δουλειάς, νιώθεις κάπως αγχωμένος, όμως είσαι τόσο ικανός, που τελικά ανταπεξέρχεσαι στις υποχρεώσεις σου! Τα οικονομικά του σπιτιού και της οικογένειας, πιθανόν να σε απασχολήσουν λίγο παραπάνω σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα έχεις διάθεση για επαφές, συναναστροφές και επικοινωνία, φίλε Δίδυμε! Είσαι σίγουρα κοινωνικός, δημοφιλής, εύστροφος και πετυχαίνεις να είσαι εσύ το κέντρο του ενδιαφέροντος στις κοινωνικές σου δραστηριότητες! Σε συζητήσεις, θα έχεις εσύ τον πρώτο, αλλά και τον τελευταίο λόγο και οι γύρω σου θα σε θαυμάζουν ιδιαίτερα για τα ρητορικά σου ταλέντα! Τυχόν προβληματικές σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες, σήμερα διορθώνονται, αρκεί να το επιδιώξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα νέα είναι πολύ καλά για τα ερωτικά σου σήμερα και έρχονται μέσα από κοινωνικές επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις κάθε είδους, όπως και μετακινήσεις! Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, επιδίωξε επικοινωνία με το άτομο που θες και με αυτόν τον τρόπο, θα διαπιστώσεις πως όλα τα προβλήματα έχουν την λύση τους και πολλοί στόχοι, μπορούν να εκπληρωθούν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά διορθώνεις σχέσεις με συναδέλφους, οι οποίοι σε θαυμάζουν για τις αξιοθαύμαστες και αποτελεσματικές σου ιδέες! Μην ξοδεύεις αλόγιστα απλά για να γίνεις πιο συμπαθής και δημοφιλής!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, η λέξη κλειδί για σένα, σήμερα είναι ασφάλεια! Κι όταν μιλάμε για ασφάλεια, εννοούμε συναισθηματικά αλλά και υλική! Βάζεις τέλος λοιπόν, στην ανασφάλεια και το φόβο για τα κεκτημένα σου και για τις σταθερές διαπροσωπικές σου σχέσεις! Μέσα από γεγονότα και συγκυρίες, ανακτάς αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου! Το μόνο που πρέπει ίσως να περιορίσεις, είναι η τάση σου για διατροφικές υπερβολές, αλλά και υπερβολική επιμονή στις απόψεις σου, όταν συζητάς με κάποιον!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, πιθανόν να υπάρξουν κόντρες και παρεξηγήσεις με τον σύντροφο, λόγω της αυξημένης σου ζήλιας και κτητικότητας, που μάλλον θα εκφραστούν με καταπίεση! Πρόσεχε πολύ και μην ξεπερνάς τα όρια! Αν είσαι ελεύθερος, σε διακατέχει ανασφάλεια για το άτομο σου, κυρίως λόγω μίας παρελθοντικής ερωτικής απογοήτευσης, αλλά θα καταλάβεις πως όλη αυτή η αίσθηση θα είναι προσωρινή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν υπάρχουν σήμερα ιδιαίτερες εξελίξεις, οικονομικά όμως, θα έχεις έξτρα έσοδα και εύνοια!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact