ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, θα προσπαθείς να εκτιμήσεις προσεκτικά όλα τα ζητήματα και θέματα, αλλά οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση, διότι ο κόσμος γύρω σου μπορεί να σε παρεξηγήσει, θεωρώντας ότι εμμένεις υπερβολικά στη λεπτομέρεια. Ελάχιστοι θα καταλάβουν ότι αυτό προέρχεται από την ικανότητά σου να διαχειρίζεσαι ανθρώπους και καταστάσεις σε δύσκολες περιπτώσεις, εκεί όπου οι άλλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε, Κριέ μου, να ανακυκλώνεις παλιά γεγονότα. Αυτό σταματάει την πορεία που έχει στο νου του το ταίρι σου για τη σχέση σας και δεν το αφήνει να εκφραστεί όπως θέλει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ μου, γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως σήμερα θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Στα οικονομικά σου, θα έχεις την τάση αυτό το διάστημα να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα και να παρασύρεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αρκετό άγχος θα σε χαρακτηρίζει τη σημερινή ημέρα, Ταύρε μου. Πολλές οι υποχρεώσεις και δε θα είσαι σε θέση να ανταπεξέλθεις σε όλες. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δε θα αποφύγεις τα λάθη. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ταύρε μου, να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε μου, θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου. Μη χάσεις την ψυχραιμία σου και όλα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε σήμερα να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Μπορείς από σήμερα, Δίδυμε, να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που έφερναν πίσω την πορεία των σχεδίων σου. Δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις – αργά, αλλά σταθερά – στην οδό της επιτυχίας. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμέ μου, μπορείς να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει με ποιον τρόπο εσύ βλέπεις μερικά πράγματα στη σχέση σας, επειδή ακόμη δεν του έχεις πει τι είναι αυτό ακριβώς που ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμέ μου, θα έχεις πολύ άγχος και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι πάντως καλή για αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις τα έξοδα, αφού οφείλεις να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αρχίζει μια ημέρα, Καρκίνε, που θα είσαι σε αρκετή ένταση για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και αρκετό καιρό. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται κι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να πετύχεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Καρκίνε μου, να κάνεις παράπονα στο ταίρι σου, αφού κι εκείνο την τελευταία περίοδο είναι αρκετά φορτισμένο από άλλες καταστάσεις που αντιμετωπίζει. Φρόντισε να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο, Καρκίνε. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να λύσεις θέματα, που μέχρι τώρα είναι στάσιμα. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου σήμερα. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact