ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 30 Μαΐου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας παρεξηγήσεις και ψέματα στον φιλικό τομέα, θα καταφέρεις με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, να απολαύσεις ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, κοινωνική καταξίωση, ικανοποίηση, ηρεμία και σιγουριά! Πιθανόν κάποια ευχάριστη εξέλιξη με μία ιστορία του παρελθόντος και ακόμα σε απασχολεί, θα έρθει σήμερα και θα σε βγάλει από την ανασφάλεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς το ερωτικό σου παρελθόν ή σε ένα άτομο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ρομαντικές στιγμές, συναισθηματική ικανοποίηση, αφοσίωση από τον σύντροφο σου και τρυφερές πράξεις και λόγια! Απόλαυσε το όσο πιο πολύ μπορείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ένα γεγονός σήμερα, θα σε φέρει πιο κοντά στην απόλυτη επιτυχία! Οικονομικά, πιθανόν να προκύψουν κάποια έξοδα για πρακτικά ζητήματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας απρόσεχτα λόγια και συμπεριφορές που σε εκθέτουν στο κοινωνικό σου περιβάλλον, θα καταφέρεις λόγω της επικοινωνιακής σου ικανότητας να γίνεις ιδιαίτερα συμπαθής και περιζήτητος, στους κοινωνικούς κύκλους που ανήκεις! Χάρη στο Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η ημέρα, φέρνει ευχάριστες και χαρμόσυνες συναντήσεις και μηνύματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, σου φέρεται με τον καλύτερο τρόπο και απολαμβάνετε μαζί πάθος, ρομαντισμό, αλλά και μπόλικη διασκέδαση με διάφορους τρόπους! Αν είσαι ελεύθερος, θα λάβεις μήνυμα από το πρόσωπο που επιθυμείς, θα έχεις μία ευχάριστη και ίσως τυχαία συνάντηση μαζί του ή ακόμα και μια συναρπαστική νέα γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτη επαγγελματική και οικονομική επιτυχία σε περιμένει σήμερα, ιδίως σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με συμφωνίες, υπογραφές ή συμβόλαια!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ζυγέ, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας απροσεξίες και βιασύνες στις μετακινήσεις σου, θα καταφέρεις με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, να αποβάλλεις από την ζωή σου έντονες και ίσως κουραστικές κοινωνικές δραστηριότητες και να περάσεις όμορφες, ουσιαστικές στιγμές με άτομα που πραγματικά αγαπάς και σε αγαπούν και μπορείς όντως να εμπιστεύεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, κάποιος απωθημένος έρωτας θα σε απασχολήσει σήμερα! Είτε θα υπάρξει απλά ένα βήμα προσέγγισής ή ακόμα και συνάντηση! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι συναισθηματικά πιο κοντά, με το ταίρι σου, εκφράζετε τον έρωτα σας ο ένας στον άλλον και κάνετε κοινά ουσιώδη σχέδια για το μέλλον σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πιθανόν να είσαι λίγο αφηρημένος σήμερα, γεγονός που θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις! Οικονομικά, μην παρασυρθείς σε αλόγιστα έξοδα, λόγω της ανάγκης σου για απολαύσεις και ανεμελιά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας την τάση σου, για καχυποψία και δογματικότητα, θα καταφέρεις με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, να σε καθοδηγεί μόνο η καρδιά και να προσφέρεις αγάπη παντού, αλλά να λάβεις κιόλας, από οποιαδήποτε διαπροσωπική σου σχέση και συναναστροφή! Οι πιθανότητες για την εκπλήρωση ενός ονείρου σου ή στόχου σου, είναι αυξημένες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έχεις άπειρες πιθανότητες σήμερα, να βρεις τον έρωτα της ζωής σου, είτε κατακτώντας το άτομο που θες, είτε κάνοντας μία νέα συναισθηματική και ενδιαφέρουσα γνωριμία! Αν είσαι ελεύθερος απολαμβάνεις τρυφερές και συντροφικές στιγμές με το ταίρι σου! Επιπλέον, μία κοινή σας επιθυμία ή όνειρο πραγματοποιείται τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, θα εκπληρωθεί ένα μεγάλο σου όνειρο, αν συνεχίζεις να δουλεύεις με αυτούς τους ρυθμούς! Εύνοια θα έχεις και στον οικονομικό τομέα, ιδίως σε συμφωνίες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, σήμερα, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας το θολό και ουτοπικό τοπίο, σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές, θα καταφέρεις τα εκμεταλλευτείς το ταυτόχρονο Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που σου δίνει την δυνατότητα να ακολουθήσεις επιτυχημένα την διαίσθηση σου, σε ό,τι κίνηση κι αν κάνεις! Επιπλέον, η καθημερινότητα σου βελτιώνεται, τακτοποιείς εκκρεμότητες και ομορφαίνεις με ποικίλους τρόπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος και σε απασχολεί ένας μυστικός έρωτας, μπορεί να παρασυρθείς σε μία απαγορευμένη ιστορία! Προσοχή, κινδυνεύεις από αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, ηρεμείς συναισθηματικά και ψυχικά και νιώθεις πολύ θετικότερα, μετά από μία παρασκηνιακή προσέγγιση ενός συγκεκριμένου ατόμου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Παρασκηνιακές συζητήσεις και αποκαλύψεις, σε ευνοούν στον τομέα της καριέρας! Οικονομικά, παρασύρεσαι από την παρούσα εύνοια και κάνεις ανούσια έξοδα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact