ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 30 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας κουτσομπολιά, εξιδανικεύσεις και ψέματα, θα καταφέρεις να εκμεταλλευτείς το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, ώστε να αντιμετωπίσεις προσωπικούς στόχους και επιθυμίες, με μία πιο σοβαρή ματιά και να τους πετύχεις! Χρησιμοποιείς το οξυδερκές μυαλό σου, αλλά και την διορατικότητα σου και καταφέρνεις να πετύχεις πολλά από αυτά που επιθυμείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ο φανερός ερωτισμός σου και η αυξημένη σου γοητεία, θα σε βοηθήσουν να σαγηνεύσεις και να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε ζήλιες απέναντι στο ταίρι σου και αντ’αυτού, φτιάξε το ιδανικό ερωτικό σκηνικό για σένα και τον σύντροφό σου, ώστε να απολαύσετε καυτές ερωτικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μία σημερινή αποκάλυψη, θα βοηθήσει πολύ την πρόοδο σου! Οικονομικά, έχεις εύνοια αρκετή, όμως εσύ προσπάθησε να μην ξοδέψεις χρήματα αλόγιστα για χάρη των απολαύσεων!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, σήμερα, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας ανασφάλειες και δογματικές συμπεριφορές στις επαφές σου, θα καταφέρεις με το ιδιαίτερα ευνοϊκό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, να καταφέρεις και να διορθώσεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σχέση και συναναστροφή, ιδίως επικοινωνιακά! Είτε κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, είτε οι άλλοι, έρχεσαι κοντά με ανθρώπους που είχες απομακρυνθεί τελευταία, για οποιαδήποτε λόγο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η συντροφική σου ζωή γεμίζει ρομαντισμό και μαγικές ερωτικές στιγμές! Τα ερωτικά λόγια που θα ανταλλάξεις με το ταίρι σου, θα μεταφέρει τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο και η συναισθηματική σας ένωση θα ενδυναμωθεί! Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις ένα σπουδαίο βήμα παρακάτω με τον άτομο που σε ενδιαφέρει ή πιθανόν μία νέα γνωριμία, να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας ευνοείται ιδιαίτερα σήμερα, ιδίως λόγω της ικανότητας σου να συνεργάζεσαι αρμονικά και σωστά! Οικονομικά, κάνεις πολλά ανούσια έξοδα, κυρίως για να ικανοποιήσεις τους άλλους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας ψέματα, ψευδαισθήσεις και εξιδανικεύσεις, θα καταφέρεις με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα να εκπέμπεις λάμψη και ενέργεια, ώστε κανείς να μην μπορεί να αντισταθεί στην επικοινωνιακή γοητεία σου. Καταφέρνεις, λόγω συγκυριών, να έχεις ευκολίες στην καθημερινότητα σου, να οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου και να ηρεμήσεις ψυχολογικά από τα άγχη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος και βαθύ συναίσθημα με τον σύντροφο σου! Έρχεστε ουσιαστικά πιο κοντά και αν υπάρξει χρόνος να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις σας, ζείτε καυτές ερωτικές στιγμές μαζί σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα σου εκφράσει ή θα σου δείξει, το κρυφό του ενδιαφέρον για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα υπάρξει εύνοια, αρκεί να εκμεταλλευτείς την αυξημένη δημιουργικότητα σου! Οικονομικά, καταφέρνεις σήμερα λόγω προγράμματος, να πετύχεις επίλυση μίας παλαιάς εκκρεμότητας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα, αν προσέξεις το Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποφεύγοντας ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και απογοητεύσεις λόγω ουτοπικής διάθεσης, η σημερινή είναι μία από τις πιο τυχερές και ευνοϊκές ημέρες, για οτιδήποτε επιθυμείς και στοχεύεις! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σε κάνει περιζήτητο, ξεχωριστό και ιδιαίτερα δημιουργικό! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες κατά την διάρκεια της ημέρας, για ψυχαγωγία, διασκέδαση και κοινωνική δραστηριότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντικές παθιασμένες στιγμές και συναισθηματική πληρότητα με το ταίρι σου! Είσαι από τους πλέον ευνοημένους και όλα μπορούν να συμβούν τώρα, που θα βελτιώσουν την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις αμέτρητες κατακτήσεις και θαυμαστές, όπως και απόλυτη επιτυχία στο φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, είσαι άψογος συνεργάτης, που σταδιακά όλα θα έρθουν, ακριβώς όπως τα θες! Οικονομικά, ευνοείσαι αρκετά στα τυχερά παιχνίδια σήμερα, ωστόσο μην το παρακάνεις με το ρίσκο!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact